- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
igneden hemen sonra yaptinmi hicAy ben daha onu bile göremedim yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
igneden hemen sonra yaptinmi hicAy ben daha onu bile göremedim yaa![]()
Yaptım 12 gününde maalesef tek çizgi çıktı kuzum bugün 15 günündeyim ama üZülmemek için yapmıom wallaigneden hemen sonra yaptinmi hic
Yeni test sipariş etmişsin bence yap gitsin arkadasım 20 sine kadar diğer testler gelirSon bi yane testim kaldıonuda 20 dinde falan yapıym dioom ay yapmaktan sıkıldım artık gerçi netten yeni test siparişi verdim bile
![]()
Canım senin kacıncı gün iğneden buguneigneden hemen sonra yaptinmi hic
15 günüm 31 ekimde iğne olmuştumCanım senin kacıncı gün iğneden bugune
Yarın sabah yapıym bari ilk idrarla bugün geçtiYeni test sipariş etmişsin bence yap gitsin arkadasım 20 sine kadar diğer testler gelir☺
Demi insan sırf ikinci cizgiyi görmek için bile yapıyor nelerle tatmin oluyoruz yarabbim göz bizi duy sesimizi bize saglık sıhhatli özürsüz kusursuz eli ayagı düzgün hayırlı evlat nasip etbende surkeli yapıyorum valal igneetksindeyim hala ama ikinci silikcizgu bile beni mutlu ediyor haahha
pazartesi oldum şuan silik cizgi var cok cok silik tutacağını düşünmüyorum ama silikcizgi hosumam gidiyorCanım senin kacıncı gün iğneden bugune
Amin inşallah cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimizin olur inşallahDemi insan sırf ikinci cizgiyi görmek için bile yapıyor nelerle tatmin oluyoruz yarabbim göz bizi duy sesimizi bize saglık sıhhatli özürsüz kusursuz eli ayagı düzgün hayırlı evlat nasip et
Bugun gecmedi ben dün 3 de yaptım öglen idrara cıkma 1 kac saat iyice sıkıştır kendini dene cıkar varsaYarın sabah yapıym bari ilk idrarla bugün geçti
Ben genede sabah yapıym yaaBugun gecmedi ben dün 3 de yaptım öglen idrara cıkma 1 kac saat iyice sıkıştır kendini dene cıkar varsa
Senin için öyle rahat edicekse cnm öyle yapBen genede sabah yapıym yaa![]()
Hatlar karıştıAy canım sana yazmısım senin 15. Gün biliyorumDasmeer sorucaktım
Nebiliym birazda bugünden üzülmeyim diyom yoksada yarın üzülürümSenin için öyle rahat edicekse cnm öyle yap ☺
amin cnm inşallahDemi insan sırf ikinci cizgiyi görmek için bile yapıyor nelerle tatmin oluyoruz yarabbim göz bizi duy sesimizi bize saglık sıhhatli özürsüz kusursuz eli ayagı düzgün hayırlı evlat nasip et
pazartesi oldum iğneyi 5.gun bugün.doktor salicarsamba dedi cumapazar dedi ama cuma olamicaz.artik kismet tutsa ikigunde tutardı artikAy canım sana yazmısım senin 15. Gün biliyorumDasmeer sorucaktım
Senin daha var normalde cıkması zaten pozitif hayırlısı artık cnm inş 15.günde pozitif göresin karnın şişsin emi bebektenamin cnm inşallah
pazartesi oldum iğneyi 5.gun bugün.doktor salicarsamba dedi cumapazar dedi ama cuma olamicaz.artik kismet tutsa ikigunde tutardı artik
uzule muzileNebiliym birazda bugünden üzülmeyim diyom yoksada yarın üzülürüm![]()
amin hepimiz insallahSenin daha var normalde cıkması zaten pozitif hayırlısı artık cnm inş 15.günde pozitif göresin karnın şişsin emi bebekten![]()
önemli olan bir 15gunsonra cikmasi tabi ama kısmet.uzule muzile
amin hepimiz insallah
Ben çok panikleidm aranız da yasi 30ustu olan var miSenin daha var normalde cıkması zaten pozitif hayırlısı artık cnm inş 15.günde pozitif göresin karnın şişsin emi bebekten![]()