• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

Bırbucuk yıllık evlıyım 25 yasındayım oyle takdırı ılahı rabbım ımtıhanımızı kısa eylesın

Kızlar bende 11kasımda vurundum igneyi.normalde bu cuma adet olmam gerekiyordu.Şimdi ben nezaman test yapmaliyim birde belirtiis nedir iyenden sonra dollenmeye dair benim sadece kasik agrım var

Amin 🙏Yarın 10. Gün ya 10. Günde gebelik testi yapıp dogru sonuc elde eden cok insan var forumda okudum acaba yapsamiki diyorum 🙈
Yok bence cok erken benım gecen sefer ıgnenın etkısı 12 gunde falan gecmısdı sanırım pazar sabah ılk ıdrarla deneyebılırız ama oncesı cok erken gecen salı saat kac gıbı oldun ıgnenı

Yok bence cok erken benım gecen sefer ıgnenın etkısı 12 gunde falan gecmısdı sanırım pazar sabah ılk ıdrarla deneyebılırız ama oncesı cok erken gecen salı saat kac gıbı oldun ıgnenı
9.30 da olmuştum ertesi gün cok agrım oldu diger gün gecti bugun de cok agrı yapıo bilemedim testmi yapsamki yarın diyodum yapmimmi😂

Cok erken cıkmaz bence yapma on gun oldu ama zaten yumurtlama 36 saat sonra oluyor
Kız belki ben gibi yumurtalar da sabırsızdır 36 saatten önce catlamış tır belki🤣🤣 ay kafayı sıyırdım yine hep adete yaklaştıkca elim titrio test test die  bagımlılık yaptı

Aynı durumdayım ıgne oldum olalı gunde bır ıkı kez takvımı acıp gun sayarım net😂valla pazar sabah yapalım ıkımızde hele bakalım ne cıkıyo olmadı pazartesı salıda yaparız
Kız belki ben gibi yumurtalar da sabırsızdır 36 saatten önce catlamış tır belki🤣🤣 ay kafayı sıyırdım yine hep adete yaklaştıkca elim titrio test test die  bagımlılık yaptı

Kızlar adetin ilk günü enox iğne kullandım ama halile kalamıyorum ecopirin kullanıyorum aile hekimine gittim bu ay adet başlar başlamaz enox iğne kullan geçen ay kullanmamışsın olsada tutunamaz dedi doğrumu

Aynı durumdayım ıgne oldum olalı gunde bır ıkı kez takvımı acıp gun sayarım net😂valla pazar sabah yapalım ıkımızde hele bakalım ne cıkıyo olmadı pazartesı salıda yaparız
Ayyyyy Allahım o pazar gelmez şimdi naparım Bi ugraşı bulmam lazım benim:hamarat:

Kızlar adetin ilk günü enox iğne kullandım ama halile kalamıyorum ecopirin kullanıyorum aile hekimine gittim bu ay adet başlar başlamaz enox iğne kullan geçen ay kullanmamışsın olsada tutunamaz dedi doğrumu
Hamile kalsanda düşük olur dedi

Ne ıse yarıyor o ıgne bılmıyorum kı

Kafamız rahat olsa kalıcak bebişlerde kafayı onlarla doldurdugumuz için kalamıyolar ya zaten inş bu ay vardır canım hepimizde Allahım cok amin cok
Arkadaşlar bişi sorcam ben 31 ekimde çatlatma iğnesi oldum formda okuduğum kadarıyla 12 nci gün testte çöküyor yazmışlar test yaptım fakat tek çizgi çıktı şuan 14 günündeyim birde ovitrelle iğne olduğu zaman erken mi adet görülüyor yoksa kendi günümde mi olucamm kafam karıştı burdaki yazıları okuyorum hep yada herkesin bünyesi farklı sonuçta

Kısıye gore degısıyor adet gunu hamıle olsanız teste cıkması gerekır adetınız bı kac gun daha gecıkırse kan testı yapın ıstersenız
Arkadaşlar bişi sorcam ben 31 ekimde çatlatma iğnesi oldum formda okuduğum kadarıyla 12 nci gün testte çöküyor yazmışlar test yaptım fakat tek çizgi çıktı şuan 14 günündeyim birde ovitrelle iğne olduğu zaman erken mi adet görülüyor yoksa kendi günümde mi olucamm kafam karıştı burdaki yazıları okuyorum hep yada herkesin bünyesi farklı sonuçta

Kısıye gore degısıyor adet gunu hamıle olsanız teste cıkması gerekır adetınız bı kac gun daha gecıkırse kan testı yapın ıstersenız
Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için Benim adet günüme daha var 22 sinde falanolmam gerekiyor merak ettiğim adet iğneden dolayı erke olurmu

Bnm de negatifti, iğneden sonra 20 gün sonra faln adet oldum

Back