Sende miibugun adet oldumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende miibugun adet oldumm
Günaydın canım iğnenin etkisi baya var iğnenin etkisi olabilir canım. Bende de olmuştu. Ama ben iğnenin ikinci günü misafir ağırladım yemekti çaydı ilramlıktı temizlikti hep sancıyı ona bağladım. Zaten ben de pcosta var sancıya alışkındım yani. Bir hafta on gün bekle derim belirti diyip takılma kafanı başka şeylerle meşgul et. İnşallah Rabbim yardımcınız olur
Yok yok belirti olarak düşünmedimde acaba çatlama esnasında olan bişey mi yoksa iğnenin baya yan etkisimi varki dedimGünaydın canım iğnenin etkisi baya var iğnenin etkisi olabilir canım. Bende de olmuştu. Ama ben iğnenin ikinci günü misafir ağırladım yemekti çaydı ilramlıktı temizlikti hep sancıyı ona bağladım. Zaten ben de pcosta var sancıya alışkındım yani. Bir hafta on gün bekle derim belirti diyip takılma kafanı başka şeylerle meşgul et. İnşallah Rabbim yardımcınız olur![]()
Valla ben pcos hastasıyım normalde de çatlama zamanları çok sancı çekerdim hatta bekarken annem beni hastaneye kaldırırdı o kadar sancım olurdu ki. İğnenin yan etsin var o kadarYok yok belirti olarak düşünmedimde acaba çatlama esnasında olan bişey mi yoksa iğnenin baya yan etkisimi varki dedim
Anladım canım hayırlısı artık bundan sonra beklemek başlıyor banaValla ben pcos hastasıyım normalde de çatlama zamanları çok sancı çekerdim hatta bekarken annem beni hastaneye kaldırırdı o kadar sancım olurdu ki. İğnenin yan etsin var o kadar
Adet zamanı bile bukadar agrım oldugunu bilmem cok oluncada neyin etkisiydi merak ettimCnm iğnenin etkisidir bendede olmuştu
Valla rabbım hepımıze evlatlarımıza kavusmayı nasıp etsın ınsallah bende üc gun oldu ığneyı vurulalı goguslerımın ucları sımdıden hassaslastı oncekı ay bır hafta sonra hassaslasmısdı bakalım 19 kasımda bellı olacak sızın kacıncı gununuzMerhaba ben de 2. kez çatlatma iğnesini oldum ayın 1inde. geçen sefer iğneden 9 gün sonra ummadığım zamanda adet oldum çok şaşırmıştım çünküü herkes 15 gün sonra oluyordu. iğneden sonraki 2-3 gün ağrı hassasiyet gibi belirtiler vardı sonra geçti,devamında bahsettiğiniz belirtilerin hiçbiri olmamıştı. bu seferki iğnemde göğüs hasssiyetim 2. günden sonra bir başladı hala devam ediyor gün geçtikçe artıyor.son 2 gündür damarları belirginleşti. özllikle kılcal damarlar. kasık ağrıları zaten devam, hemen her hareketimde belim ağrımaya başlıyor.bu sefer de iğnenin etkisi olduğunu ve 2 gün sonra adet olacağım nasılsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum. neyse kızlar galiba içimi dökmek istedim :) Allahım kimseyi aratmasın bununla imtihan edecekse de kolaylık versin. Allah yardımcımız olsun.
Aminn benim bugün 9. Günüm dün ben de herkesin kapıldığı o şeye kapılıp test yaptım iğnenin etkisini merak ediyordum ama negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş yani. Bu ağrılar falan da ne bileyim heralde adet olacağım yaaValla rabbım hepımıze evlatlarımıza kavusmayı nasıp etsın ınsallah bende üc gun oldu ığneyı vurulalı goguslerımın ucları sımdıden hassaslastı oncekı ay bır hafta sonra hassaslasmısdı bakalım 19 kasımda bellı olacak sızın kacıncı gununuz
Bellı olmaz canım ben ilk ay kımyasal gebelık gecırdım ıgnenın 13 gunu silik cızgı cıkmaya baslamısdu suan hamılede olsan cıkmaz zaten 14 gunu bekle bende dayanabılırsen 14 gunu yapcam testı husrana ugramakdan cok korkuyorum Allah mucızelerı yasatsın hepımıze ınsallahAminn benim bugün 9. Günüm dün ben de herkesin kapıldığı o şeye kapılıp test yaptım iğnenin etkisini merak ediyordum ama negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş yani. Bu ağrılar falan da ne bileyim heralde adet olacağım yaa
Valla gecen sefer 9. Gün adet olmuştum bu sefer olmadım o yuzden çok mutlu dolaşıyorum nedenseBellı olmaz canım ben ilk ay kımyasal gebelık gecırdım ıgnenın 13 gunu silik cızgı cıkmaya baslamısdu suan hamılede olsan cıkmaz zaten 14 gunu bekle bende dayanabılırsen 14 gunu yapcam testı husrana ugramakdan cok korkuyorum Allah mucızelerı yasatsın hepımıze ınsallah
Insallah hepımız hayırlı haberler verırız canım ya normalde 14 gun sonra adet olunur yazıyor ama bakalım nolcak doktor 18 kasımda yap dedıde kanda cıkar dedı ben ıdrar testı yapcagım ıcın 19 unda yapcam dayanabılırsem tabı gercekden aklımdan cıkmıyo bıde karnımda sureklı bır ınce ınce batma kucuk kramplar oluyo ınsallah bebegımın ısaretıdır bunlarValla gecen sefer 9. Gün adet olmuştum bu sefer olmadım o yuzden çok mutlu dolaşıyorum nedensedün hep tetikte gezdim Bi görsen. Ay Allahım deliye döndük iyi mi sen yardım et. Yok daha test falan yapmam perşembe gününe kadar aramızda 5 gün var herhalde sonucu yazalım hakkımızda hayırlısı canım
Valla inşallah öyledir cidden dayanmak ve beklemek çok zor kramplar bende de var göğüsler desen hala geçmedi iğnenin etkisi geçti ama bunlar geçmediInsallah hepımız hayırlı haberler verırız canım ya normalde 14 gun sonra adet olunur yazıyor ama bakalım nolcak doktor 18 kasımda yap dedıde kanda cıkar dedı ben ıdrar testı yapcagım ıcın 19 unda yapcam dayanabılırsem tabı gercekden aklımdan cıkmıyo bıde karnımda sureklı bır ınce ınce batma kucuk kramplar oluyo ınsallah bebegımın ısaretıdır bunlar
İnsallah canım bol dua edelım ben kendımle beraber burdakı tum arkadaslarada hep dua edıyorum bu kez hamıle olalım saglıkla ınsallah 18 kasımda dayanamam test yaparım gıbı gelıyoValla inşallah öyledir cidden dayanmak ve beklemek çok zor kramplar bende de var göğüsler desen hala geçmedi iğnenin etkisi geçti ama bunlar geçmediinşallah hayırdır
Aaaa erkende adet olabiliyormuyuz ben yumurtlamanın oldugu günden 15 gün sonra adet oluyorum öncede olabilirmiyim yani inşallah olmamdaValla gecen sefer 9. Gün adet olmuştum bu sefer olmadım o yuzden çok mutlu dolaşıyorum nedensedün hep tetikte gezdim Bi görsen. Ay Allahım deliye döndük iyi mi sen yardım et. Yok daha test falan yapmam perşembe gününe kadar aramızda 5 gün var herhalde sonucu yazalım hakkımızda hayırlısı canım
Herkezde farklı oluyor demekki bakalım ınsallah olmayızAaaa erkende adet olabiliyormuyuz ben yumurtlamanın oldugu günden 15 gün sonra adet oluyorum öncede olabilirmiyim yani inşallah olmamdamesela diyelim
İnşallah inşallah olmayız bugun ignenin 8. Günü 1 hafta nasıl gecicek merak ediyorum biyandada Ogün gelmesin istiyorum adet olursam diyeHerkezde farklı oluyor demekki bakalım ınsallah olmayız![]()