• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

Bnm de negatifti, iğneden sonra 20 gün sonra faln adet oldum
İnşallah önümüzdeki aya kalırsın canım bende şimdi bekliyorum bakalım doktor adet olsanda olmasanda gel demişti ama henüz daha günüm gelmedi bugün 14 günü iğnenin başkada test yapmadım 12 gününde yapmıştım sadece adetim de 22 sinde bekliyorum işte

Valla bendede gunler geceler gecmıyo gecelerı dusunmekden uyuyamıyorum 👶🏻
Canım mm ben dayanamayıp testi yaptım🙈 sonuc cok az belirgin ikinci cizgi 2 gün sonra yada pazar tekrarlicam bakalım dahada koyulaşacakmı yoksa kaybolacakmı dosya ekledim belli gibi hemen cıktı yapınca

Eklentiler

• 15737349778503926309768460658176.jpg
    15737349778503926309768460658176.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 38
Canım mm ben dayanamayıp testi yaptım🙈 sonuc cok az belirgin ikinci cizgi 2 gün sonra yada pazar tekrarlicam bakalım dahada koyulaşacakmı yoksa kaybolacakmı dosya ekledim belli gibi hemen cıktı yapınca
Süper inşallah vardır canım rabbim gönlüne göre versin kaçıncı günündesin

Insallah bebegıındendır canım bende yaptım sabah dayanamayıp ama hemenmı cıktı bılmıyorum sılık cızgım uyanınca baktım belırgın ıgnedendır dıye korkuyorum atayım resım

Senınkınden daha silik ama

Eklentiler

• B3EDD1BC-E65D-46DD-8D91-E3F3AB291509.jpeg
    B3EDD1BC-E65D-46DD-8D91-E3F3AB291509.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 41
Süper inşallah vardır canım rabbim gönlüne göre versin kaçıncı günündesin
Amin inş vardır cnm hepimizin gönlüne göre versin bugün 10 Gün ama pozitif gördüm diye içimi hiç umut kaplamadı 2 3 gün sonra tekrarlıyayım dedim bakalım koyulaşacakmı yoksa kaybolacakmı görücez hep beraber hakkımızda Allah hayırlı olanı versin inş🙏

Insallah ya bende senın gıbı sevınemedım bılıyomusun ıgnedendır dıye
Neden biliyomusun 1 yılı geçiktir hep negatif gördüğümüzden pozitifi konduramdık kendimize sonu yine hüsran olursa die allahım aratmasın hiç olmayanlarda bizede tez zamanda nasip etsin

Evet bı kezde kımyasal yasadım ben kalp sesını duyana kadar aılem dısında kımseye demıcrm ınsallah bu ay olur
Neden biliyomusun 1 yılı geçiktir hep negatif gördüğümüzden pozitifi konduramdık kendimize sonu yine hüsran olursa die allahım aratmasın hiç olmayanlarda bizede tez zamanda nasip etsin

Bugun 10. Gün ama 12 14. Gün yapın diyorlar benimki sabırsızlık tan yapılmış bişey en dogru sonucu inş 4 gün sonra alıcaz
Bugun 10. Gün ama 12 14. Gün yapın diyorlar benimki sabırsızlık tan yapılmış bişey en dogru sonucu inş 4 gün sonra alıcaz
İnşallah test yanıltmaz🙏 Kızlar ben 12 günü yaptım tek çizgi çıktı bugün 14 günüm ama daha test yapmıycam moralim bozulmasın belki sürpriz olur inşallah hepimize bu ay sürpriz olsa mucize olsa 🙏

İnşallah test yanıltmaz🙏 Kızlar ben 12 günü yaptım tek çizgi çıktı bugün 14 günüm ama daha test yapmıycam moralim bozulmasın belki sürpriz olur inşallah hepimize bu ay sürpriz olsa mucize olsa 🙏
birşey sorcam bu catlama ignesinden sonra testlerde 15gun sonraya kadar tekcizgimi çıkıyor yoksa hep silik cizgi olmasimi gerekli

Back