- 7 Kasım 2019
- 26
- 14
- 8
- 31
ben oldum bile yine.. 11. gün bana sürpriz yaptıAaaa erkende adet olabiliyormuyuz ben yumurtlamanın oldugu günden 15 gün sonra adet oluyorum öncede olabilirmiyim yani inşallah olmamdamesela diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben oldum bile yine.. 11. gün bana sürpriz yaptıAaaa erkende adet olabiliyormuyuz ben yumurtlamanın oldugu günden 15 gün sonra adet oluyorum öncede olabilirmiyim yani inşallah olmamdamesela diyelim
Ayyy gercektenmi vakti zamanı var demikki canımben oldum bile yine.. 11. gün bana sürpriz yaptı
Merhaba bende 31 ekimde iğne oldum nasıl faydası oldumu süreç nasıl geçtiMerhaba, ben de 23 ekimde vuruldum![]()
12.günün bugün test yaptınmıMerhaba bende 31 ekimde iğne oldum nasıl faydası oldumu süreç nasıl geçti
aynen öyle hayırlısı olsun. tüp bebeğe geçiyoruz zatenAyyy gercektenmi vakti zamanı var demikki canım
Evet canım yaptım ve maalesef tek çizgi12.günün bugün test yaptınmı
Bnm de öyle çıktı 17.günümde yapmıştım BnEvet canım yaptım ve maalesef tek çizgi![]()
Peki canım bu iğneden sonra erken mi adet görülüyorBnm de öyle çıktı 17.günümde yapmıştım Bn
Benımde sekızıncı gun canım aynı gun olmusuz gecen salı gunduz saat 16;00 da vurdum bende cok sabırsız ve merak ıcerısındeyım pazar gün ilk idrarla yapmayı dusunuyorum ınsallah pozıtıf cıkar hayırlısı ıle kavusurum hayırlı saglıklı bı evlada sızde umarım pozıtıffı gorursunuzİnşallah inşallah olmayız bugun ignenin 8. Günü 1 hafta nasıl gecicek merak ediyorum biyandada Ogün gelmesin istiyorum adet olursam diye![]()
İnş canım inş pazar erken değilmi test için normalde benimde adet günüm pazar ama igneden 15 gün sonra cıkar demişti Dr yani ileri atıo adet gününü bide bugun cok kasıklarımda agrı var alt karına dogru sendede varmı acaba adetmi olucammıki die kuşku düşüyor içimeBenımde sekızıncı gun canım aynı gun olmusuz gecen salı gunduz saat 16;00 da vurdum bende cok sabırsız ve merak ıcerısındeyım pazar gün ilk idrarla yapmayı dusunuyorum ınsallah pozıtıf cıkar hayırlısı ıle kavusurum hayırlı saglıklı bı evlada sızde umarım pozıtıffı gorursunuz![]()
İnş tez zamamda bebişine kavusursun canımaynen öyle hayırlısı olsun. tüp bebeğe geçiyoruz zaten
Aminn cümlemiz inşallahİnş tez zamamda bebişine kavusursun canım
Canım doktorum pazartesı test yapabılırsın demısdı gecen kımyasal oldugunda doktorun dedıgı Gunden bı gun once ıdrarda coj hafıf sılıkdı ama cıkmısdı cıkmazsa yapmaya devam edıcem canım artık ınsallah hamıleyızdır benım kasık agrım yok dahace ama bel ve gogus agrım cok var kasık agrım gecen sefer test gunune yakın baya agrıyordu adet sanıyordum bakalım yıne agrıyacakmıİnş canım inş pazar erken değilmi test için normalde benimde adet günüm pazar ama igneden 15 gün sonra cıkar demişti Dr yani ileri atıo adet gününü bide bugun cok kasıklarımda agrı var alt karına dogru sendede varmı acaba adetmi olucammıki die kuşku düşüyor içime
Benimde dün geceden beri var sol alt karın tarafında sanki sertlik var ve agrıo olmadımıki adetmi olcam diye içim içimi yiyioCanım doktorum pazartesı test yapabılırsın demısdı gecen kımyasal oldugunda doktorun dedıgı Gunden bı gun once ıdrarda coj hafıf sılıkdı ama cıkmısdı cıkmazsa yapmaya devam edıcem canım artık ınsallah hamıleyızdır benım kasık agrım yok dahace ama bel ve gogus agrım cok var kasık agrım gecen sefer test gunune yakın baya agrıyordu adet sanıyordum bakalım yıne agrıyacakmı
Hayırlısı canım ya ınsallah rabbım gönlümüzdekini verir bende dusunmekden uyuyamaz oldum artıkBenimde dün geceden beri var sol alt karın tarafında sanki sertlik var ve agrıo olmadımıki adetmi olcam diye içim içimi yiyio
Sorma kuzum aynıyız bende öyle heleki adet yaklaştıkça dahada kacıo uykularım senin sebebi neydi çatlatma iğnesi kullanmanın benimki fsh yüksekti yumurtalarım büyümüyordu azalma vardı zaten bu ayda ilaca ragmen 1 tane yumurtam büyümüş ondanda umutsuzluğa kapılıyorumHayırlısı canım ya ınsallah rabbım gönlümüzdekini verir bende dusunmekden uyuyamaz oldum artık
Sorma kuzum aynıyız bende öyle heleki adet yaklaştıkça dahada kacıo uykularım senin sebebi neydi çatlatma iğnesi kullanmanın benimki fsh yüksekti yumurtalarım büyümüyordu azalma vardı zaten bu ayda ilaca ragmen 1 tane yumurtam büyümüş ondanda umutsuzluğa kapılıyorumbenım polıkıstık overım var adet oluyorum ama saglıklı bır yumurtlama olmuyordu sanırım doktorum bu tedavıye basladı hangı ılacı kullandın ben femara kullandım tek yumurta gelıstı doktorumda tek yumurta gelıssın ıstıyor zaten coguk gebelık olmasın dıye sanırım
Sorma kuzum aynıyız bende öyle heleki adet yaklaştıkça dahada kacıo uykularım senin sebebi neydi çatlatma iğnesi kullanmanın benimki fsh yüksekti yumurtalarım büyümüyordu azalma vardı zaten bu ayda ilaca ragmen 1 tane yumurtam büyümüş ondanda umutsuzluğa kapılıyorum![]()
10 yıllık evliyim 31 yaşındayım peki senKac yıllık evlısın canım yas kac