• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

İnşallah inşallah olmayız bugun ignenin 8. Günü 1 hafta nasıl gecicek merak ediyorum biyandada Ogün gelmesin istiyorum adet olursam diye😔
Benımde sekızıncı gun canım aynı gun olmusuz gecen salı gunduz saat 16;00 da vurdum bende cok sabırsız ve merak ıcerısındeyım pazar gün ilk idrarla yapmayı dusunuyorum ınsallah pozıtıf cıkar hayırlısı ıle kavusurum hayırlı saglıklı bı evlada sızde umarım pozıtıffı gorursunuz🤲🏻

Benımde sekızıncı gun canım aynı gun olmusuz gecen salı gunduz saat 16;00 da vurdum bende cok sabırsız ve merak ıcerısındeyım pazar gün ilk idrarla yapmayı dusunuyorum ınsallah pozıtıf cıkar hayırlısı ıle kavusurum hayırlı saglıklı bı evlada sızde umarım pozıtıffı gorursunuz🤲🏻
İnş canım inş pazar erken değilmi test için normalde benimde adet günüm pazar ama igneden 15 gün sonra cıkar demişti Dr yani ileri atıo adet gününü bide bugun cok kasıklarımda agrı var alt karına dogru sendede varmı acaba adetmi olucammıki die kuşku düşüyor içime

İnş canım inş pazar erken değilmi test için normalde benimde adet günüm pazar ama igneden 15 gün sonra cıkar demişti Dr yani ileri atıo adet gününü bide bugun cok kasıklarımda agrı var alt karına dogru sendede varmı acaba adetmi olucammıki die kuşku düşüyor içime
Canım doktorum pazartesı test yapabılırsın demısdı gecen kımyasal oldugunda doktorun dedıgı Gunden bı gun once ıdrarda coj hafıf sılıkdı ama cıkmısdı cıkmazsa yapmaya devam edıcem canım artık ınsallah hamıleyızdır benım kasık agrım yok dahace ama bel ve gogus agrım cok var kasık agrım gecen sefer test gunune yakın baya agrıyordu adet sanıyordum bakalım yıne agrıyacakmı

Canım doktorum pazartesı test yapabılırsın demısdı gecen kımyasal oldugunda doktorun dedıgı Gunden bı gun once ıdrarda coj hafıf sılıkdı ama cıkmısdı cıkmazsa yapmaya devam edıcem canım artık ınsallah hamıleyızdır benım kasık agrım yok dahace ama bel ve gogus agrım cok var kasık agrım gecen sefer test gunune yakın baya agrıyordu adet sanıyordum bakalım yıne agrıyacakmı
Benimde dün geceden beri var sol alt karın tarafında sanki sertlik var ve agrıo olmadımıki adetmi olcam diye içim içimi yiyio

Hayırlısı canım ya ınsallah rabbım gönlümüzdekini verir bende dusunmekden uyuyamaz oldum artık
Sorma kuzum aynıyız bende öyle heleki adet yaklaştıkça dahada kacıo uykularım senin sebebi neydi çatlatma iğnesi kullanmanın benimki fsh yüksekti yumurtalarım büyümüyordu azalma vardı zaten bu ayda ilaca ragmen 1 tane yumurtam büyümüş ondanda umutsuzluğa kapılıyorum 😔

Sorma kuzum aynıyız bende öyle heleki adet yaklaştıkça dahada kacıo uykularım senin sebebi neydi çatlatma iğnesi kullanmanın benimki fsh yüksekti yumurtalarım büyümüyordu azalma vardı zaten bu ayda ilaca ragmen 1 tane yumurtam büyümüş ondanda umutsuzluğa kapılıyorum 😔benım polıkıstık overım var adet oluyorum ama saglıklı bır yumurtlama olmuyordu sanırım doktorum bu tedavıye basladı hangı ılacı kullandın ben femara kullandım tek yumurta gelıstı doktorumda tek yumurta gelıssın ıstıyor zaten coguk gebelık olmasın dıye sanırım

Kac yıllık evlısın canım yas kac
Sorma kuzum aynıyız bende öyle heleki adet yaklaştıkça dahada kacıo uykularım senin sebebi neydi çatlatma iğnesi kullanmanın benimki fsh yüksekti yumurtalarım büyümüyordu azalma vardı zaten bu ayda ilaca ragmen 1 tane yumurtam büyümüş ondanda umutsuzluğa kapılıyorum 😔

Bende femara kullandım adetlerim cok düzenli aslında ama sans işte Allahım takdiri nediyelim

Back