Ay benim geçen hafta yaşadığım süreç gibiama ben adetime 1 gün kala yapmıştım :) test negatifti, sonrasında lekelenme gelmesiyle psikolojim alt üst olmuştu ama hemen toparlandım :) umudum ocak ayında. Umarım senin lekelenmen lekelenme şeklinde kalır adetin başlamaz İnşallah amin
Ben salı gidecem :) sizden 1 gün geriden gelecem :) 5 gün klomen kullandım salı gidecem inşalllah yumurtalarım çoğalmış gelişmiştir aminSanırım pazartesi günü doktora gidecek baya kişi varız.inşallah güzel haberler alırız.yumurtalarımız sağlıklı ve kaliteli olur
İnşallah ...ben 5 inci günde gittiğimde bir tane vardı yumurtam şimdi 3 tane var.yarın ovülasyon günüm hemde bakalım yarın ne diyecek doktorum.adetimin 12.günü oluyor.Ben salı gidecem :) sizden 1 gün geriden gelecem :) 5 gün klomen kullandım salı gidecem inşalllah yumurtalarım çoğalmış gelişmiştir amin
Aynı dönemlerdeyiz :) hmen hemen. Bana iğne yaparsa ilk olacak bakalım. Nasıl bişey onu da öğrenmiş olcaz :)İnşallah ...ben 5 inci günde gittiğimde bir tane vardı yumurtam şimdi 3 tane var.yarın ovülasyon günüm hemde bakalım yarın ne diyecek doktorum.adetimin 12.günü oluyor.
Benimde ilk iğnem.ama bende çikolata kisti var.doktor 3 ay deneyecek bende.olmazsa aşılama yapacakAynı dönemlerdeyiz :) hmen hemen. Bana iğne yaparsa ilk olacak bakalım. Nasıl bişey onu da öğrenmiş olcaz :)
fotoğrafta gözüküyo mu bilmiyorum çoookk silik çıktı 2. Çizgi iğne etkisi olabilir mi14. Gün bugün
Önveki ay 13. Gün pozitifti kanda çıkmadı bilmiyorumcnm ikinci cizgi gorunyo ignenin etkisi 11 12.gunde gecmesi lazim muhtemelen hamilesindir ins oledir cnm hayirli olsun bir iki gun snra bidaha test yap istersen yada kan testi yaptir cnm
Bende aynı ama denedim işte sabırsızlıktanBenimde buugn igne vurulali 14.gunum ama test yapmak istemyorum adet olcakmisim gibi karnim agryo baskada bi belirtim yok hamle degilim gbi gelyo hic testde yapmyorum
Önveki ay 13. Gün pozitifti kanda çıkmadı bilmiyorum
ins hamissindir cnm 14.gun hamile oldugunu ogrenenler vardi bellide olmaz belkde hamissindirBende aynı ama denedim işte sabırsızlıktan
Beklemeye devam benimki de bi umut işteins hamissindir cnm 14.gun hamile oldugunu ogrenenler vardi bellide olmaz belkde hamissindir
Beklemeye devam benimki de bi umut işte
Bende de çikolata kisti varBenimde ilk iğnem.ama bende çikolata kisti var.doktor 3 ay deneyecek bende.olmazsa aşılama yapacak
11 12 gun boyunca catlatma igenesinden dolayi testlerin pozitif cikiyo hamilelik hormonu varmis catlatma ignesinde oyuzden 15 16 gun sonra yapmanda fayda var yada en kesini adet gununu beklemek cnm bazilirinin 11.gundede etkisi geceblyo ama degisiyo tabiYarın bana çatlatma iğnesi yapıldı diyelim, bekli bi süre iğne etkisiyle testlerin pozitif çıkması gibi bi durum mu var, okuduklarımdan onu anladım. İğneden kaç gün sonra yapmak gerekir?
Şimdi doktordan geldim.4 tane yumurtam oluşmuş.19 17 15 mm diğeri küçük sanırım.doktor iğneni vurun dedi.iğnemi vurundum.salı çarşamba perşembe cumartesi ilişki önerdi.femarayı bırakmamı.progestan ilacı yazdı.adet olursanda olmazsanda gel dedi.ocak 1811 12 gun boyunca catlatma igenesinden dolayi testlerin pozitif cikiyo hamilelik hormonu varmis catlatma ignesinde oyuzden 15 16 gun sonra yapmanda fayda var yada en kesini adet gununu beklemek cnm bazilirinin 11.gundede etkisi geceblyo ama degisiyo tabi
Şimdi doktordan geldim.4 tane yumurtam oluşmuş.19 17 15 mm diğeri küçük sanırım.doktor iğneni vurun dedi.iğnemi vurundum.salı çarşamba perşembe cumartesi ilişki önerdi.femarayı bırakmamı.progestan ilacı yazdı.adet olursanda olmazsanda gel dedi.ocak 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?