Çok teşk ederim :) düşünmemeye çalışıyorum
Evet evet düşünme sonra hüsrana uğrama ben hüsrana ugrarim diye korkuyorum inşallah gebe kalırsın kalırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşk ederim :) düşünmemeye çalışıyorum
Aminnnnn :)Evet evet düşünme sonra hüsrana uğrama ben hüsrana ugrarim diye korkuyorum inşallah gebe kalırsın kalırız
Aminnnnn :)
Hayırlısı artık ya amin
canım senin test vaktin gelmedi mi daha ne durumdasınEvet evet düşünme sonra hüsrana uğrama ben hüsrana ugrarim diye korkuyorum inşallah gebe kalırsın kalırız
canım senin test vaktin gelmedi mi daha ne durumdasın
Ama iğne olunca bat değişiyor canım yumurtanın çatlamasının üstüne 14 gün koyacaksınSalı çarşambayı bekliyorum adet gelsinde adetten önce çıkmıyor
Ama iğne olunca bat değişiyor canım yumurtanın çatlamasının üstüne 14 gün koyacaksın![]()
En geç 36 saat sonra canım benim 24 saat sonra çatladı meselaÖyle mi bunu bilmiyordum iğne olunca hemen yumurtlama olmuyordur iğneden kaç gün sonra yumurtlama oluyor
En geç 36 saat sonra canım benim 24 saat sonra çatladı mesela![]()
Ağrı ve akıntıdan anladım canım ama herkes anlayacak diye bişi yok ki en geç 36 saatte çatlıyor yumurtaPeki nasıl anladın sen hiç anlamadım
Ağrı ve akıntıdan anladım canım ama herkes anlayacak diye bişi yok ki en geç 36 saatte çatlıyor yumurta
İnşallah canım :)Hmm saydım 13 gün olmuş yarın bir gün yaparım artık testi İnşAllah tutmuştur İnşAllah hamileyimdir ya dua edin
Bence test yapmalısın doktorun sana bunları anlatmadımı test günü vermedimi bana 14 güne kadar kanaman gelmezse 15 günü test yap defi
Bence test yapmalısın doktorun sana bunları anlatmadımı test günü vermedimi bana 14 güne kadar kanaman gelmezse 15 günü test yap defi
Geçen ay 15. Gün adet oldum canım bu ay da daha 9. Günüm bekliyorum ben dePeki sonuç ne oldu sende evde idrar testti yaptın dimi
Geçen ay 15. Gün adet oldum canım bu ay da daha 9. Günüm bekliyorum ben de
Klomen +ikinci iğne canımİkinci iğnen mi yapıldı yoksa öyle normal mi bekliyorsunuz
Klomen +ikinci iğne canım