• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

Insallah kuzum insallah . bakalim napcaz insallah hayrli haberler veririz birbirimize kuzum
Canım şimdi okudum nette, bir tatlı kaşığı bal, bir çay kaşığı çörekotu, yarım çay kaşığı tarçın macun kıvamına gelene kadar karıştır. Sabah akşam 10 gün boyunca aç karnına yiyin yumurtalara iyi etki ediyormuş diyorlar. Adetin 2. Günü başlayın denmiş.Ben az önce yaptım bakalım işe yaracak mı? Hemen paylaşayım dedim. Güzel günde güzel haberlerle tekrardan haberleşmek üzere canım.

Canım şimdi okudum nette, bir tatlı kaşığı bal, bir çay kaşığı çörekotu, yarım çay kaşığı tarçın macun kıvamına gelene kadar karıştır. Sabah akşam 10 gün boyunca aç karnına yiyin yumurtalara iyi etki ediyormuş diyorlar. Adetin 2. Günü başlayın denmiş.Ben az önce yaptım bakalım işe yaracak mı? Hemen paylaşayım dedim. Güzel günde güzel haberlerle tekrardan haberleşmek üzere canım.
Ozelden yaziyorum simdi tatlim

Merhaba ben yeni katıldım aranıza. Umarım sen hamilesindir. Ben ilk kez çatlatma iğnesi oldum. 17. Gününde adet oldum çok umutluydum adet olmayınca kısmet değilmiş. Ama zor durum, Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Sabrını versin. Buraya yazmak istedim çünkü beni anca sizler anlarsınız.

Maalesef canım hamile degilim tutmadı.

Back