Çatlatma iğnesi kullananlar

Ay benim geçen hafta yaşadığım süreç gibi :KK43: ama ben adetime 1 gün kala yapmıştım :) test negatifti, sonrasında lekelenme gelmesiyle psikolojim alt üst olmuştu ama hemen toparlandım :) umudum ocak ayında. Umarım senin lekelenmen lekelenme şeklinde kalır adetin başlamaz İnşallah amin

İnşallah ya çok kötüyüm çok üzülüyorum ne olacak bilmiyorum ya adet olursam çok uzulecem ama her şeyin hayırlısı diyorum

Sanırım pazartesi günü doktora gidecek baya kişi varız.inşallah güzel haberler alırız.yumurtalarımız sağlıklı ve kaliteli olur

Sanırım pazartesi günü doktora gidecek baya kişi varız.inşallah güzel haberler alırız.yumurtalarımız sağlıklı ve kaliteli olur
Ben salı gidecem :) sizden 1 gün geriden gelecem :) 5 gün klomen kullandım salı gidecem inşalllah yumurtalarım çoğalmış gelişmiştir amin

Ben salı gidecem :) sizden 1 gün geriden gelecem :) 5 gün klomen kullandım salı gidecem inşalllah yumurtalarım çoğalmış gelişmiştir amin
İnşallah ...ben 5 inci günde gittiğimde bir tane vardı yumurtam şimdi 3 tane var.yarın ovülasyon günüm hemde bakalım yarın ne diyecek doktorum.adetimin 12.günü oluyor.

İnşallah ...ben 5 inci günde gittiğimde bir tane vardı yumurtam şimdi 3 tane var.yarın ovülasyon günüm hemde bakalım yarın ne diyecek doktorum.adetimin 12.günü oluyor.
Aynı dönemlerdeyiz :) hmen hemen. Bana iğne yaparsa ilk olacak bakalım. Nasıl bişey onu da öğrenmiş olcaz :)

fotoğrafta gözüküyo mu bilmiyorum çoookk silik çıktı 2. Çizgi iğne etkisi olabilir mi :( 14. Gün bugün

Eklentiler

• 1CA43587-BDE3-47F4-A7FE-031F796A1B26.jpeg
    1CA43587-BDE3-47F4-A7FE-031F796A1B26.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 76
fotoğrafta gözüküyo mu bilmiyorum çoookk silik çıktı 2. Çizgi iğne etkisi olabilir mi :KK43: 14. Gün bugün

cnm ikinci cizgi gorunyo ignenin etkisi 11 12.gunde gecmesi lazim muhtemelen hamilesindir ins oledir cnm hayirli olsun bir iki gun snra bidaha test yap istersen yada kan testi yaptir cnm

Benimde buugn igne vurulali 14.gunum ama test yapmak istemyorum adet olcakmisim gibi karnim agryo baskada bi belirtim yok hamle degilim gbi gelyo hic testde yapmyorum

cnm ikinci cizgi gorunyo ignenin etkisi 11 12.gunde gecmesi lazim muhtemelen hamilesindir ins oledir cnm hayirli olsun bir iki gun snra bidaha test yap istersen yada kan testi yaptir cnm
Önveki ay 13. Gün pozitifti kanda çıkmadı bilmiyorum

Benimde buugn igne vurulali 14.gunum ama test yapmak istemyorum adet olcakmisim gibi karnim agryo baskada bi belirtim yok hamle degilim gbi gelyo hic testde yapmyorum
Bende aynı ama denedim işte sabırsızlıktan

Benimde ilk iğnem.ama bende çikolata kisti var.doktor 3 ay deneyecek bende.olmazsa aşılama yapacak
Bende de çikolata kisti var :( bu ay ilk iğnem, olmazsa bize de aşılama yapacak :( 3 ay beklemeyecek bile. O yüzden yarın ne diyecek benİm için aşırı merak konusu.

Yarın bana çatlatma iğnesi yapıldı diyelim, bekli bi süre iğne etkisiyle testlerin pozitif çıkması gibi bi durum mu var, okuduklarımdan onu anladım. İğneden kaç gün sonra yapmak gerekir?

Yarın bana çatlatma iğnesi yapıldı diyelim, bekli bi süre iğne etkisiyle testlerin pozitif çıkması gibi bi durum mu var, okuduklarımdan onu anladım. İğneden kaç gün sonra yapmak gerekir?
11 12 gun boyunca catlatma igenesinden dolayi testlerin pozitif cikiyo hamilelik hormonu varmis catlatma ignesinde oyuzden 15 16 gun sonra yapmanda fayda var yada en kesini adet gununu beklemek cnm bazilirinin 11.gundede etkisi geceblyo ama degisiyo tabi

11 12 gun boyunca catlatma igenesinden dolayi testlerin pozitif cikiyo hamilelik hormonu varmis catlatma ignesinde oyuzden 15 16 gun sonra yapmanda fayda var yada en kesini adet gununu beklemek cnm bazilirinin 11.gundede etkisi geceblyo ama degisiyo tabi
Şimdi doktordan geldim.4 tane yumurtam oluşmuş.19 17 15 mm diğeri küçük sanırım.doktor iğneni vurun dedi.iğnemi vurundum.salı çarşamba perşembe cumartesi ilişki önerdi.femarayı bırakmamı.progestan ilacı yazdı.adet olursanda olmazsanda gel dedi.ocak 18

Şimdi doktordan geldim.4 tane yumurtam oluşmuş.19 17 15 mm diğeri küçük sanırım.doktor iğneni vurun dedi.iğnemi vurundum.salı çarşamba perşembe cumartesi ilişki önerdi.femarayı bırakmamı.progestan ilacı yazdı.adet olursanda olmazsanda gel dedi.ocak 18

benim 2 yurmurtam vardi 22 ve 21 di igneyi yapti 14.gunumdeyim banada doktor adet olursan 3.gunu tekrar klomene basla 13.gunden itibarende iliski olsun dedi tekrar gelmene gerek yok dedi cnm tekrar cagrmadi beni beklemedeym bende senin 4 tane iyi olusmus ama bi tanesi kucukmus cnm bi tanede olsa kaliteli yumurta olmasi onemli ins tutunur bebisin cnm

Back