Hiç hsg çektirdinmi canımOlmadi canim suan baska benzeri bi tedavideyim beklemedeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç hsg çektirdinmi canımOlmadi canim suan baska benzeri bi tedavideyim beklemedeyim![]()
Evet hic sorun falan cikmadi pcos var iste malesefHiç hsg çektirdinmi canım
İnşalllah bu sefer hayırlı güzel sonuçlar alırsın canımOlmadi canim suan baska benzeri bi tedavideyim beklemedeyim![]()
Klomen kullandim çatlatma ignesi ovitrelle oldum bekliyorum şuanLetu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi olup bekleyen yok mu kızlar ,aşılama değil sadece iğne olan
Klomen kullandim çatlatma ignesi ovitrelle oldum bekliyorum şuanLetu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi olup bekleyen yok mu kızlar ,aşılama değil sadece iğne olan
Evet oda yumurta büyütmek içinKlomende kapsül galiba ben ilk defa kullandım letuyu bu ayda letu kullanmaya devam edeceğim adetimi bekliyorum klomende mi yumurtayı büyütmek icin
Doktorum 2 yumurtan çok güzel gelişmiş bu ay ümitliyim dedi ama kaç mm olduğunu söylemediEtkisi hemen kendini göstermiyor da olabilir yumurta boyutu ne kadardı 1 yumurta mı oluyor
Hadi inşallah güzel haberler alırsın buraya da yazDoktorum 2 yumurtan çok güzel gelişmiş bu ay ümitliyim dedi ama kaç mm olduğunu söylemedi
Mutlaka yazarım, inşallahhHadi inşallah güzel haberler alırsın buraya da yaz![]()