Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3. İğnemi cuma günü oldum. Üst üste kullandı benim doktorum. Bu da olmazsa rahim filmi çekilecek. Hepimize şans getirsinKızlar çatlatma iğnesi üst üste kullanılıyor mu bir bilginiz var mı acaba. Ben geçen ay kullandım olmadı adet oldum, bugün 2. Gün tekrardan letuya başladımda doktordan yine ovitrelle isteyeceğim
Teşekkür ederim cevap için, İnşallahh aminnBen 3. İğnemi cuma günü oldum. Üst üste kullandı benim doktorum. Bu da olmazsa rahim filmi çekilecek. Hepimize şans getirsin![]()
Adetinize daha varsa ümit kesmeyin benceİğnenin 14. günü kan verdim sonuç negatif maalesef![]()
İnşallah olmaz güzel haberler verirsinBende 28ocakta çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var bekliyorum 1 haftadırda gögüsüm çok kötü ağrıyor karnım çok şiş başkada belirtim yok çok heyecanlıyım ama içimden bir his negatif diyor![]()
Daha önce hiç çekildiğimiz mi rahim filmi benim doktorum olursan rahim filmi çekelim dedi .Ücreti 8.5 muş devlette çekilmeyi düşünüyorum o yüzdenBen 3. İğnemi cuma günü oldum. Üst üste kullandı benim doktorum. Bu da olmazsa rahim filmi çekilecek. Hepimize şans getirsin![]()
İnşallah güzel haberler alırsınız ilk deneme mi?Ben klomen kullandım. Çatlatma iğnesi olmadım. Adet günüm 16 Şubat. Ben de bekliyorum.
İnşallah. Evet ilk deneme.İnşallah güzel haberler alırsınız ilk deneme mi?
Ben çekilmedim bu olmazsa çekilcem ama gittiğim doktor özelde 18,5 dediler. Bende olmazsa ya devlet ya da üniversite hastanesinde olmayı düşünüyorumDaha önce hiç çekildiğimiz mi rahim filmi benim doktorum olursan rahim filmi çekelim dedi .Ücreti 8.5 muş devlette çekilmeyi düşünüyorum o yüzden
Acaba devlette gün veriyorlar mı yoksa muayene günü çekiyorlar mıdır bende özele gidiyordum 8.bucuk istedi ,Ben çekilmedim bu olmazsa çekilcem ama gittiğim doktor özelde 18,5 dediler. Bende olmazsa ya devlet ya da üniversite hastanesinde olmayı düşünüyorum
Benden 8,5 isteselerdi ben okeydim ama diğer türlü çok fazla. Umarım bu tedavi de tutunur da bebiş gerek kalmazAcaba devlette gün veriyorlar mı yoksa muayene günü çekiyorlar mıdır bende özele gidiyordum 8.bucuk istedi ,
İnşallah kuzum benim içimdeki ses senin olacak diyorBenden 8,5 isteselerdi ben okeydim ama diğer türlü çok fazla. Umarım bu tedavi de tutunur da bebiş gerek kalmaz![]()
Hepimiz kavuşalım canım benimİnşallah kuzum benim içimdeki ses senin olacak diyorgüzel haberlerini bekliyorum
Ben 8 kere kulandim desemKızlar çatlatma iğnesi üst üste kullanılıyor mu bir bilginiz var mı acaba. Ben geçen ay kullandım olmadı adet oldum, bugün 2. Gün tekrardan letuya başladımda doktordan yine ovitrelle isteyeceğim
Çokmuş kuzum yaBen 8 kere kulandim desem![]()
Olmadi canim suan baska benzeri bi tedavideyim beklemedeyimÇokmuş kuzum ya8. Mutlu sonla olmuştur inşallah