• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

Selam kızlar yeni yılınız hayırlara vesile olsun inşallah bu yıl rabbim kucaklarimizi doldurur benim adet tarihin 1 Aralık.13 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum gectigimiz Çarşamba günü kanda baktılar 2 çıktı HCG. Bugün iğneden sonra 20.gun adetimde 2 gün gecikti acaba değer yükselmiş mıdır kan versemmi bugün
Bence baktır iğneden 20 gün çıkmış.çıkar sonucunuz.iğne olalı 20 gün olmuş 13.günde iğne vurunmuşsunuz 33 gün olmuş.bence soru işareti.şahsi fikrim kanınıza baktırın.

Çatlatma iğnesinden birkac gün sonra gece ateş basması ve üşüme titreme yaşayan var mı?

...inan ikimizin hikayeside aynı.inşallah olur.sanada dua edecem .rabbim ol der ve herşey oluverir.bende senin bebğin olacağına inanıyorum tüm kalbimle.
Bugün gittim doktora, 3-4 tane yumurta oluşmuş dedi, 16-18 mm öyle bişey, perşembe tekrar gel bakcam dedi biraz daha büyüsün, yeniden ilaç vermedi , içtiğin ilacın etkisi devam ediyordur zaten dedi. Cumartesi aşılama yapacam dedi. 2 ay böyle deneyecez dedi, olmazsa 3. Ay tüp bebek dedi :( Allahım inşallah bi aksilik olmaz da o aşamalara kalmaz, normal rutin sürece geçeriz inşallah artık nolur allahım.

Bugün gittim doktora, 3-4 tane yumurta oluşmuş dedi, 16-18 mm öyle bişey, perşembe tekrar gel bakcam dedi biraz daha büyüsün, yeniden ilaç vermedi , içtiğin ilacın etkisi devam ediyordur zaten dedi. Cumartesi aşılama yapacam dedi. 2 ay böyle deneyecez dedi, olmazsa 3. Ay tüp bebek dedi :KK43: Allahım inşallah bi aksilik olmaz da o aşamalara kalmaz, normal rutin sürece geçeriz inşallah artık nolur allahım.
İnşallah bi aksilik olmaz.neden direkt aşılamaya yada tüp bebeğe geçtiki.yumurtan çatlamıyormu.ablamın çocuğu olmadı iki sene özel doktora gitti.3 kere aşılama oldu artık tam ümidini kesmiştiki 3 üncüsünde hamile kaldı şuan 9 yaşında kızı var.tam tükendim dediğin anda bi bakmışsın allah sana istediğini verir.rabbim inşallah yumuşların büyür ve meyve verir.üzülme gülüm allah büyüktür.kün fe ye kün ayetine sığındık.rabbim ol der ve herşey olur.

İnşallah bi aksilik olmaz.neden direkt aşılamaya yada tüp bebeğe geçtiki.yumurtan çatlamıyormu.ablamın çocuğu olmadı iki sene özel doktora gitti.3 kere aşılama oldu artık tam ümidini kesmiştiki 3 üncüsünde hamile kaldı şuan 9 yaşında kızı var.tam tükendim dediğin anda bi bakmışsın allah sana istediğini verir.rabbim inşallah yumuşların büyür ve meyve verir.üzülme gülüm allah büyüktür.kün fe ye kün ayetine sığındık.rabbim ol der ve herşey olur.
Sağlam yumurtam çok azmış benim, kistten dolayı. 3-5 yumurtayı büyütmek için klomen verdi 5 gün kullandım ya, normalde bugün çatlatma yapacaktı, 3-4 yumurta büyümüş dedi, klomene cevap veriyor yumurtalığın en azından onu da görmüş olduk dedi. eşimin sonuçlarını da gösterdik, sperm hareketliliği çok düşük olduğu için kendi halimize bırakmayacak, aşılama yapacak. Çünkü 2 taraftan da gol yedik biz :( cumartesi alılama yapacak onu anladım ama çatlatmayı aşılama öncesi mi sonrası mı yapacak bilmiyom yaşayıp öğrencez

Bugün gittim doktora, 3-4 tane yumurta oluşmuş dedi, 16-18 mm öyle bişey, perşembe tekrar gel bakcam dedi biraz daha büyüsün, yeniden ilaç vermedi , içtiğin ilacın etkisi devam ediyordur zaten dedi. Cumartesi aşılama yapacam dedi. 2 ay böyle deneyecez dedi, olmazsa 3. Ay tüp bebek dedi :KK43: Allahım inşallah bi aksilik olmaz da o aşamalara kalmaz, normal rutin sürece geçeriz inşallah artık nolur allahım.
Canım yanlış yazmışım.ablamın 2 sene olmadı çocuğu.sonra doktor yumurtan çatlamıyor dedi 3 kere çatlatma iğnesi oldu.3 üncüde bebeği oldu.şuan 9 yaşında.sonra yine olmadı ikincisini düşündüğünde yinden çatlatma iğnesi yaptırdı yine hamila kaldı ama dışgebelik oldu.yani doktoru en az 3 kere çatlatma iğnesi denedi tam ümidi kesecekken hamile kaldı.ama tabi düşük tehlikeside vardı 6 ay boyunca full yattı.çocuk bi doğdu 4 buçuk kilo.o yüzden ümidini yitirme

Sağlam yumurtam çok azmış benim, kistten dolayı. 3-5 yumurtayı büyütmek için klomen verdi 5 gün kullandım ya, normalde bugün çatlatma yapacaktı, 3-4 yumurta büyümüş dedi, klomene cevap veriyor yumurtalığın en azından onu da görmüş olduk dedi. eşimin sonuçlarını da gösterdik, sperm hareketliliği çok düşük olduğu için kendi halimize bırakmayacak, aşılama yapacak. Çünkü 2 taraftan da gol yedik biz :KK43: cumartesi alılama yapacak onu anladım ama çatlatmayı aşılama öncesi mi sonrası mı yapacak bilmiyom yaşayıp öğrencez
Aslında dedimya hikayemiz aynı.benimde kistim var.ama doktor bende deneyecek çatlatma iğnesini sonra eğer kalmazsan hamile aşılama yapacam dedi.ama iki kere daha deneyecek .yaş itibari ile bencede aşılamada dene çünkü bende olmazsa yapacak bi bakmışsın ikizin üçüzün olur.çünkü genelde çoğul gebelik oluyor.rabbim sana istediğini verir inşallah hayırlısı ile.inşirah suresini oku meryem suresinide.rabbim duana icabet etsin inşallah

Kızlar merhâba bende bu ay klomen ile ilk tedavim rahm filmide cekldm soncum temz sukur sag tarafmda bı yumurta olustı vatlatma iğnesi vuruldum catladı ilişkiker devam tabi benm östrojen hormonum dusuk oldugu ıcın ilaçta kullanıyorum ama ilaçlardan mdr bilmem gogus uclarım semsert ve dik hc boyle olmazdı

QUOTE="Minanur18, post: 54143560, member: 867060"]Aslında dedimya hikayemiz aynı.benimde kistim var.ama doktor bende deneyecek çatlatma iğnesini sonra eğer kalmazsan hamile aşılama yapacam dedi.ama iki kere daha deneyecek .yaş itibari ile bencede aşılamada dene çünkü bende olmazsa yapacak bi bakmışsın ikizin üçüzün olur.çünkü genelde çoğul gebelik oluyor.rabbim sana istediğini verir inşallah hayırlısı ile.inşirah suresini oku meryem suresinide.rabbim duana icabet etsin inşallah[/QUOTE]
bu ay ve önümüzdeki ay deneyecez, 2 kere deneyecek aşılamayı, olmazsa 3. Ay tüp bebek diyecek. Ama çok uzun denememesi eşimin de benim de yaşımızın biraz geçmiş oluşu, ben de kist eşimde sperm hareketliliğin düşük olması. Ondan acele ediyor. İnşşaallh bu ay güzrl haberler alırız da biter bu çile

Son düzenleme:
Kızlar çatlatma iğnesi ile hamile kalan var mı ilk denemesinde . O iğneyi yaptıktan kaç gün sonra hamile olduğumuzu anlarız ben çok sabırsızım.
Merhaba canim ben klomen kulandim ama bi faydasi olmadi sonra 7 tane foslimon 75 kulandim sadece 1 yumurtaligim gelisti ve 26 araliktada çatlama ignesi vuruldum simdi beklemedeyim insallah olur beklemek cok zor bise gercekten allah hepimize bebek nasip etsin dua edelim birbirimize

Selamlar .ben ilk defa kullandım klomeni, 5 gün sabah akşam. Bugün kontrole gittim, 3 yumurta gelişmiş ama sadece 1 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmış dedi doktor. Bu gece 12 de iğne yaptırcam cumartesi sabahı aşılama yapacak. Aşılamadan sonra, getekenleri söyler büyük ihtimal o gün ama cumartesi narkoz altında mı yapar aşılamayı ağrı çeker miyim, pazartesi işe gitmemin bi sakıncası olur mu. Bu ilk iğnem ilk aşılamam. Aşılamadan sonra kanama olur mu, kaç gün sonra eğer tutmadıysa adet olurum? Bi sürü soru oldu ama tecrübeleri olan yazabilir mi lütfen :)

Kızlar çatlatma iğnesi ile hamile kalan var mı ilk denemesinde . O iğneyi yaptıktan kaç gün sonra hamile olduğumuzu anlarız ben çok sabırsızım.
Merhaba ben yeni katıldım aranıza. Umarım sen hamilesindir. Ben ilk kez çatlatma iğnesi oldum. 17. Gününde adet oldum çok umutluydum adet olmayınca kısmet değilmiş. Ama zor durum, Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Sabrını versin. Buraya yazmak istedim çünkü beni anca sizler anlarsınız.

Merhaba ben yeni katıldım aranıza. Umarım sen hamilesindir. Ben ilk kez çatlatma iğnesi oldum. 17. Gününde adet oldum çok umutluydum adet olmayınca kısmet değilmiş. Ama zor durum, Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Sabrını versin. Buraya yazmak istedim çünkü beni anca sizler anlarsınız.
Canim insallah hamile kalirsin sende bende tum isteynlerde rabbim kimsenin kucagini bos birkamasin bende. Ilk klomen igne tefavisi gordugumde 16. Gun gelmisti adetm hayrlisi olsun suan 2. Yi dneiyorum sen napiyosun

Canim insallah hamile kalirsin sende bende tum isteynlerde rabbim kimsenin kucagini bos birkamasin bende. Ilk klomen igne tefavisi gordugumde 16. Gun gelmisti adetm hayrlisi olsun suan 2. Yi dneiyorum sen napiyosun
Canım ben de yarın doktoruma gideceğim. Olmazsa önce tüplere bakarız sorun yoksa yine deneriz demişti. Yarın net olarak öğreneceğim inş. Dediğin gibi Allah herkese nasip etsin çok zormuş çook

Canım ben de yarın doktoruma gideceğim. Olmazsa önce tüplere bakarız sorun yoksa yine deneriz demişti. Yarın net olarak öğreneceğim inş. Dediğin gibi Allah herkese nasip etsin çok zormuş çook
Bencede rahim filmini cektr bende ikimci denememi yapiyorum. Iste bakalim yumurtam olmus mu bakcaz yarin yune muayenem var

Bencede rahim filmini cektr bende ikimci denememi yapiyorum. Iste bakalim yumurtam olmus mu bakcaz yarin yune muayenem var
Yarın aynı heyecan ile başlıyoruz güne desene sen rahim filmi çektirdin mi? Ondan sonra mı devam ettin? İnş hayırlısıyla oluşsun, güzel güzel çatlasın, minik bir bebiş konsun kucağına

Yarın aynı heyecan ile başlıyoruz güne desene sen rahim filmi çektirdin mi? Ondan sonra mı devam ettin? İnş hayırlısıyla oluşsun, güzel güzel çatlasın, minik bir bebiş konsun kucağına
Inslalah canim isteyen herkese nasip etsin guz3l mevlam artk cok yoruldum. Canim ben ilk ay gttgim ay cekildim aralik ayiydi iste anestezili cekildim. Sonuclarm temix ckti sorun yok sukur. Sende cektr cektirki bosuna tedvi olma. Yani rahiminfe birseylik varsa klomen igne fayda etmez birsey varsa dedigimden kastim pihti n3 bilim tikaniklik gbi frln yani cekil sonra tedavne devam edersin hayrlisyla

Inslalah canim isteyen herkese nasip etsin guz3l mevlam artk cok yoruldum. Canim ben ilk ay gttgim ay cekildim aralik ayiydi iste anestezili cekildim. Sonuclarm temix ckti sorun yok sukur. Sende cektr cektirki bosuna tedvi olma. Yani rahiminfe birseylik varsa klomen igne fayda etmez birsey varsa dedigimden kastim pihti n3 bilim tikaniklik gbi frln yani cekil sonra tedavne devam edersin hayrlisyla
O kadar doğru dedin ki yoruldum diye. Aynen psikolojisi çok ağırmış yaşamayan bilmez.inş bu ay güzel haberlerimizi veririz birbirimize. Hem çok moral oluyor ve rahatlıyor insan aynı hisleri yaşayan kişilerle konuşunca. Hayırlısı canım, şu mübarek günde dua edelim, yaradandan isteyelim. Yarın güzel haberlerle başlayalım inş güne.

O kadar doğru dedin ki yoruldum diye. Aynen psikolojisi çok ağırmış yaşamayan bilmez.inş bu ay güzel haberlerimizi veririz birbirimize. Hem çok moral oluyor ve rahatlıyor insan aynı hisleri yaşayan kişilerle konuşunca. Hayırlısı canım, şu mübarek günde dua edelim, yaradandan isteyelim. Yarın güzel haberlerle başlayalım inş güne.
Insallah kuzum insallah . bakalim napcaz insallah hayrli haberler veririz birbirimize kuzum

Back