Selam Çatladğını nerden anlıyoesunuz ?En geç 36 saat sonra canım benim 24 saat sonra çatladı mesela
Yok canım değişmezBenim normal çatlama günüm 3 ocaktı, klomen kullanıyom 3 gündür, 5 gün kullancam, salı günü gel dedi doktor, salı günü ocağın 2 si, iğne yaprsa tam normal çatlama zamanıma denk gelecek hemen hemen. Bat değişmez bu durumda değil mi arkadaşlar
Çok teşekkür :)Yok canım değişmez
Benim normal çatlama günüm 3 ocaktı, klomen kullanıyom 3 gündür, 5 gün kullancam, salı günü gel dedi doktor, salı günü ocağın 2 si, iğne yaprsa tam normal çatlama zamanıma denk gelecek hemen hemen. Bat değişmez bu durumda değil mi arkadaşlar
Benim normal çatlama günüm 3 ocaktı, klomen kullanıyom 3 gündür, 5 gün kullancam, salı günü gel dedi doktor, salı günü ocağın 2 si, iğne yaprsa tam normal çatlama zamanıma denk gelecek hemen hemen. Bat değişmez bu durumda değil mi arkadaşlar
Tamam :) olumlu güzel şeyler düşünelim yada başka şeyler düşünelim :) güzel haberler alalım verelim :) inşallah allahım aminBir de sakin stres yapma kafana takma öyle olmuyor diyorlar beyinde bitirmek lazım diyorlar bende çok takıyorum ve sonucu çok merak ediyorum
Tamam :) olumlu güzel şeyler düşünelim yada başka şeyler düşünelim :) güzel haberler alalım verelim :) inşallah allahım amin
Insallah canım sağolBen bir sene korunma hapı içtim bir sene hicbir şey kullanmadım işte iğne oldum bakalım bekliyorum. İnşallah seninde tekrar olur
Ben femara kullanıyorum adetim 5 inci günü yumurtam 7 mm di..10 günündeyim 16 mm olmuş diğeride 13 mm.ama haptanmı bilmiyorumBen de pkoluyum daha önce femera ve çatlatma iğnesi ile ilk ayımda hamile kalmıştim ama malesef bebeğin kalbi durmustu ve kürtaj olmustum. Kürtaj olali tam iki ay oldu, bugün sabah yine çatlatma iğnesi oldum. Doktor yumurta güzel büyümüş dedi. En sonki ilişki ne zaman oldu diye sordu, 4 gün önce diyince kızdı ya daha erken çatladiysa diye. Oyuzden hem bu akşam hem yarın akşam ilişki önerdi. İnşallah yanlış olmaz.
Ayrıca femera kullanıp da yumurtası büyüyen var mı?
Doktor neden kızdı ben onu anlamadım.zaten çatladığını görse iğneyi vurmazki.çatlamadığı için vurmuyorlarmı iğneyiBen de pkoluyum daha önce femera ve çatlatma iğnesi ile ilk ayımda hamile kalmıştim ama malesef bebeğin kalbi durmustu ve kürtaj olmustum. Kürtaj olali tam iki ay oldu, bugün sabah yine çatlatma iğnesi oldum. Doktor yumurta güzel büyümüş dedi. En sonki ilişki ne zaman oldu diye sordu, 4 gün önce diyince kızdı ya daha erken çatladiysa diye. Oyuzden hem bu akşam hem yarın akşam ilişki önerdi. İnşallah yanlış olmaz.
Ayrıca femera kullanıp da yumurtası büyüyen var mı?
Benim de 15.gün büyüdü ve o gün çatlatma iğnesi oldum. Femera geç de olsa kaliteli yumurta üretiyormuş diye okumuştum. Umarım öyledir.Ben femara kullanıyorum adetim 5 inci günü yumurtam 7 mm di..10 günündeyim 16 mm olmuş diğeride 13 mm.ama haptanmı bilmiyorum
Benim de 15.gün büyüdü ve o gün çatlatma iğnesi oldum. Femera geç de olsa kaliteli yumurta üretiyormuş diye okumuştum. Umarım öyledir.
Aynen o kısmı ben de anlamadım. Sanırım kontrolden önce kendiliğinden çatlasaydı ne olacaktı demek istedi.Doktor neden kızdı ben onu anlamadım.zaten çatladığını görse iğneyi vurmazki.çatlamadığı için vurmuyorlarmı iğneyi
Amin canım inşallah hepimiz en yakın zamanda kalırızİnşallah hamile kalırsın
Merhaba, bana doktor 5 gün klomen kullan dedi, bugün 5. Günüm. Sabah akşam al dedi ama bi saat söylemedi, burda okumuştum sanki saatinde içmek gerekiyor diye, doktor bana saat demedi ben de sormadım bi zararı olur mu ki, son gün geldi anca soruyorum sizlere :)
Ay benim geçen hafta yaşadığım süreç gibiOfff ya test yaptım negatif adetime 3 gün var daha ama bugün kahverengi lekelenmem başladı ve belim çok ağrıyor yani adet olacam sanırım ya hüsrana uğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?