- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Olabilir bende hiç kahverengi akıntı olmamıştı 17. Gün direk regl oldumKızlar afedersiniz akıntı beyaza dönüştü tekrar yerleşme olabilir mi
Sende de mi oldu bende 12 gündeyimKızlar benimde iğnenin 13 .günü adetmi lekemi anlamadım
Evet leke oldu belki yarın adet başlar diye düşünüyorum iğnenin etkisi bugün bile vardı geçmemişti bugünde leke geldi sanırım olmadıSende de mi oldu bende 12 gündeyim
Evet leke oldu belki yarın adet başlar diye düşünüyorum iğnenin etkisi bugün bile vardı geçmemişti bugünde leke geldi sanırım olmadı
Ben 4.5 falan sanırım ethroux kullanıyorum benBende de var insülin direnci ya bende eilaç kullanıyorum sizin tsh kaç benim 5
Onlar yerleşme kanaması dikkatli ol ve yarın doktora gitEvet leke oldu belki yarın adet başlar diye düşünüyorum iğnenin etkisi bugün bile vardı geçmemişti bugünde leke geldi sanırım olmadı
Yok devam ediyo gibi tam sökülmediTeste cıkmıs hadi inşallah yerleşme kanaması dır sonra lekelenme gecip akıntı normale döndümü
İnşallah öyledir canımOnlar yerleşme kanaması dikkatli ol ve yarın doktora git
Gönlünü ferah tut öyledir tedbirini alİnşallah öyledir canım
peki gebelik oluştu mu canım17 çıkmıştı canim
peki gebelik oluştu mu canım
hayırlısı olsun canım benimcok sevindim . suan degerin kac . benimde bugun 13 üncü günüm . gecen ay kimyasal gebelik oldu . progesteron kullanıyorum 16sında bitecek .o zamn baktırayım diye düşündüm bakalımEvet canım nasipse inşallah takip ediyorum şuan kanlaRabbim sizlere de hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah kim istiyorsa
Sağol canım darısı başına inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde. Dün değerim 144 çıktı iğnenin 12. Günü 17 , iki sonra 65 iki gün sonra 144 seklindehayırlısı olsun canım benimcok sevindim . suan degerin kac . benimde bugun 13 üncü günüm . gecen ay kimyasal gebelik oldu . progesteron kullanıyorum 16sında bitecek .o zamn baktırayım diye düşündüm bakalım
Canım naptın test yaptın mıAynıymış inşallah olur bu ay tüm isteyenlerle birlikte bizim de test yaptın mı hiç ben yapmaya korkuyorum 4 yıldır hüsrana ugradığım için
Yok yapmadım yarın yapcam sen yptn mıCanım naptın test yaptın mı
Yok bende perşembe kan vercem dr um öyle dediYok yapmadım yarın yapcam sen yptn mı
Aynen banada carsamba demişti hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaYok bende perşembe kan vercem dr um öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?