Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teste cıkmıs hadi inşallah yerleşme kanaması dır sonra lekelenme gecip akıntı normale döndümü

Evet canım nasipse inşallah takip ediyorum şuan kanla Rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah kim istiyorsa
hayırlısı olsun canım benimcok sevindim . suan degerin kac . benimde bugun 13 üncü günüm . gecen ay kimyasal gebelik oldu . progesteron kullanıyorum 16sında bitecek .o zamn baktırayım diye düşündüm bakalım

Sağol canım darısı başına inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde. Dün değerim 144 çıktı iğnenin 12. Günü 17 , iki sonra 65 iki gün sonra 144 seklinde inşaallah sağlıklı bir gebeliktir

Kızlar 13. Gündeyim aşılamanın 11 ve 12 de karın agrısı cektim hasta olacak gibi ondan öncede vardı sadece 11 ve 12 de yogundu sonra 12. Günde akıntı kahverengi leke geldi akşama dogru beyaza döndü smdi beyaz akıntım ve de kanrım agrımıyor böle durum yasayan var mı 13. Gündeyim cok karması bi durum test yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…