maalesef kan negatifyani artımed olsa kesin yanlıştır dıyecem ama freeley o kadar da kötü değil belki doğrudur sonuçta bu testlerin doğru yada yanlış sonuç verdiği çok oluyor pozitif gözüküyorsa test ver kan testi için rahat etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef kan negatifyani artımed olsa kesin yanlıştır dıyecem ama freeley o kadar da kötü değil belki doğrudur sonuçta bu testlerin doğru yada yanlış sonuç verdiği çok oluyor pozitif gözüküyorsa test ver kan testi için rahat etsin
maalesef kan negatif
Canım bende bugün iğnenin 7. Günü negatif çıktı iğne hemen atmış vücuttan olabilir mi böyle birşey ilk iğne denemem iki ay klomen famera kullandım yumurta gelişmedi bu ay gelişti iğne oldumbugün 12. gün mü 12 ise 14 gün ver birebir bunu yaşadığım için söylüyorum 28 şubatta iğne yaptım şubat 28 çekiyor 12 martta kan verdim yani 12.gunu beta 2 .20 çıktı 14 günü kan verdim 14 martta beta 8 çıktı 16 mart 24 18mar 107 şeklinde arttı 14 15 güm geçmesini bekle aynı şeyi yaşadım
12 ncı gün kan vermiştim bugün 13ncu gün ama 1.20 den küçük diye çıkmış hiç yok yani benim değerim umudum da yok başka marka test yaptım negatif çıktı Freely test kesinlikle hayal kırıklığı kimse almasınbugün 12. gün mü 12 ise 14 gün ver birebir bunu yaşadığım için söylüyorum 28 şubatta iğne yaptım şubat 28 çekiyor 12 martta kan verdim yani 12.gunu beta 2 .20 çıktı 14 günü kan verdim 14 martta beta 8 çıktı 16 mart 24 18mar 107 şeklinde arttı 14 15 güm geçmesini bekle aynı şeyi yaşadım
normal herkesin değişebilir testten kaynaklıdı olabilir bekleyip görecezCanım bende bugün iğnenin 7. Günü negatif çıktı iğne hemen atmış vücuttan olabilir mi böyle birşey ilk iğne denemem iki ay klomen famera kullandım yumurta gelişmedi bu ay gelişti iğne oldum
adet olana kadar beklemekde fayda var12 ncı gün kan vermiştim bugün 13ncu gün ama 1.20 den küçük diye çıkmış hiç yok yani benim değerim umudum da yok başka marka test yaptım negatif çıktı Freely test kesinlikle hayal kırıklığı kimse almasın
Rabbim hayirlisindan ayırmasın şu mübarek gunlerdenormal herkesin değişebilir testten kaynaklıdı olabilir bekleyip görecez
3. Denememdi birdaha catlatma ignesi kullanmayacağız dedi dr. Folik asit kullanmıyodum şuanda herhangi bir tedavi görmeden folik asit kullansam etkisini görür müyüm acabakuzum bu kaçıncı denemen birde bu ilaç ve iğne döneminde folik asit kullanıyormuşun folik asit çok önemli
folik asit hamilelikten önce kullanmak çok önemli bende doktorumun soyledıgıni söylüyorum benim doktorum hiç tedavi uygulamadı üç ay folik asit kullan öyle gel demişti folik asit vücudu hamilelige hazırliyor üç ay kullandırdı sonra tedaviye başladı tedavidede kullandırdı bi de başka doktora git bi bakalım3. Denememdi birdaha catlatma ignesi kullanmayacağız dedi dr. Folik asit kullanmıyodum şuanda herhangi bir tedavi görmeden folik asit kullansam etkisini görür müyüm acaba
Bu testler erken gebelik testi degil mi? Eger öyleyse kaset testte negatif mi cikiyor hala ondada pozitif gördünüz mü?Merhaba arkadaşlar
12 Martta çatlatma iğnesi oldum dün 14. Günümdü gebelik testlerim bu şekildeydi bunun üzerine gidip kan tahlili verdim beta 50,80 çıktı bugün itibariyle adetime 2 gün kaldı sizce bu değer hala ilacın etkisi mi ? Geçen hafta da duramayıp kaset test yapmıştım onda direkt negatif çıkmıştı. Korkuyorum ya inşallah iğnenin etkisi değildir
Evet bende eskişehirdeyim hangi hastanede bu doktoreskişehir de yaşıyorsun sende galiba doktor çok bilgili biri ve de ilgili ama bırazcık sınırlı Eki Görüntüle 3565925
batıkent ümit hastanesiEvet bende eskişehirdeyim hangi hastanede bu doktor
Çok teşekkür ederim normalde ogüye gidiyorum bugünde çatlatma iğnesi vuruldum. Sonuç alamazsam ona da giderimbatıkent ümit hastanesi
koz kan vermişşin 50 çıkmış tertemiz hamilesim iki günde bir kan verip beta artışını takip etmem gerekMerhaba arkadaşlar
12 Martta çatlatma iğnesi oldum dün 14. Günümdü gebelik testlerim bu şekildeydi bunun üzerine gidip kan tahlili verdim beta 50,80 çıktı bugün itibariyle adetime 2 gün kaldı sizce bu değer hala ilacın etkisi mi ? Geçen hafta da duramayıp kaset test yapmıştım onda direkt negatif çıkmıştı. Korkuyorum ya inşallah iğnenin etkisi değildir