Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende arada oluyor gibi ama çokta yok benm sağ kasığımda ağrı vardı oda yok sadece uyku hali var biraz bende o kadar

Bende de hepsi var ancak igne olmadim ben sade klomen kullandık bakalim bat 23 benim3 sivilce hic cikmazdi cok ofkelendim valla adet mi diye de yuzumd3e hala maske vr hatta sonsun diye

Umarim bebisimiz vardır canimmm

Bende de hepsi var ancak igne olmadim ben sade klomen kullandık bakalim bat 23 benim3 sivilce hic cikmazdi cok ofkelendim valla adet mi diye de yuzumd3e hala maske vr hatta sonsun diye

Umarim bebisimiz vardır canimmm
İnşallah canım hsyirli sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim

Acilen kan verebilir miyim acaba devlet hastanesi
Hayir canim isteğe bağlı yapmazla kadin dogumdan randevuya gönderirler seni ama rol yapman iyi ise midem bulaniyor karnim cok ağrıyor bayilacak gibi oluyorum de kan testi isteyeceklerdir bu arada gebelik suphem var onla ilgisi olabilir mi bilmiyorum kustum de bakarlar ama rol yaparsan tabi.

Kadın dogum randevu alamadım ki aşıla yaptırdım randevuda yoktu desem işe yaramaz mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…