- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Canım cok sevindim senin adına inşallah sağ salim kucağına alırsınİnşallah canım benimRabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Aynen kan vercem canım yarın sende karın agrısı var mı adet olacak gibi bende lekelenme den sonra kesildi karın agrısı hiç agrımadı neden acabaBence test yapmak yerine kan ver canım gebelik kesinde hemen doktoruna git
İnşallah vardır ikimizde de Rabbim tüm isteyenlere versin hayırlısı ileValla bende arada oluyor gibi ama çokta yok benm sağ kasığımda ağrı vardı oda yok sadece uyku hali var biraz bende o kadar
Amin inşallah ya ben yeni başladım daha doktorum kesin gibi konuştu ama bakalım inşallah olmuşturİnşallah vardır ikimizde de Rabbim tüm isteyenlere versin hayırlısı ile
Belirti olarak ikinci günden itibaren göğüs ağrısı
İlk 4 gün iğneye bagli yoğun kasık ağrısı sancısı
6. Gün başlayan ara ara gelip giden kasık ağrısı
Yüzümde çıkan sivilceler
Ara ara beyaz akıntı .
İnşallah canım hsyirli sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimBende de hepsi var ancak igne olmadim ben sade klomen kullandık bakalim bat 23 benim3 sivilce hic cikmazdi cok ofkelendim valla adet mi diye de yuzumd3e hala maske vr hatta sonsun diye
Umarim bebisimiz vardır canimmm
Teşekkür ederim canımCanım cok sevindim senin adına inşallah sağ salim kucağına alırsın
Hayir canim isteğe bağlı yapmazla kadin dogumdan randevuya gönderirler seni ama rol yapman iyi ise midem bulaniyor karnim cok ağrıyor bayilacak gibi oluyorum de kan testi isteyeceklerdir bu arada gebelik suphem var onla ilgisi olabilir mi bilmiyorum kustum de bakarlar ama rol yaparsan tabi.Acilen kan verebilir miyim acaba devlet hastanesi
Kadın dogum randevu alamadım ki aşıla yaptırdım randevuda yoktu desem işe yaramaz mı acabaHayir canim isteğe bağlı yapmazla kadin dogumdan randevuya gönderirler seni ama rol yapman iyi ise midem bulaniyor karnim cok ağrıyor bayilacak gibi oluyorum de kan testi isteyeceklerdir bu arada gebelik suphem var onla ilgisi olabilir mi bilmiyorum kustum de bakarlar ama rol yaparsan tabi.
Yaptın mı testHadi inşallah vardır cnm bende yarın test yapcam lekelenme oldu diye umutsuzum ama hayırlısı olsun hakkımızda
Test yaptınız mi acaba?merhaba
benimde çatlatma iğnemin 12günü bugun .
en erken yaptıran kimler var
inş hepimiz hamileyizdir .
Hayır daha yapamadım işten cıkınca gitcem izin alamadım akşam acile umarım yaparlar yoksa yarına kalırYaptın mı test
Özelin acilinden girersen kabul ederlerHayır daha yapamadım işten cıkınca gitcem izin alamadım akşam acile umarım yaparlar yoksa yarına kalır
Hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlatKızlar benim olmamış gebelik kan testi yaptırdım yok
Hayırlısı olsun cnm canım hakkındaKızlar benim olmamış gebelik kan testi yaptırdım yok
Özelin normalde yapıyor ama özellerde cok pahalı bi test sadece cok ücret istiyorlarÖzelin acilinden girersen kabul ederler
Gözünüz aydın:) gebelik testi pozitif miydi pekiDualarım sizinle Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?