• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 12. Gün beta değeriiii

Evet hepsi çok stresli bir süreç ya, işim gereği ağır falan kaldırmam gerekiyor o yüzden korkuyorum ya öyle bir şey varsa diye erken öğrenmek istedim ama dediğin gibi o da ayrı bir dert
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde ☺️
cümlemizin az kalmış zaten 3 4 güne belli olur insallah bebişiniz sizinledir ilkkez mi kullanıyorsunuz

kan verdim mi merak ettim
Daha vermedim ablacım bugün sabah yine test yaptım maalesef yine artimed vardi elimde onu yaptım. İlk yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı ama yine silik baya yarın regl olmam gerekiyor. Olmazsam eger kan vermeye gideceğim

Daha vermedim ablacım bugün sabah yine test yaptım maalesef yine artimed vardi elimde onu yaptım. İlk yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı ama yine silik baya yarın regl olmam gerekiyor. Olmazsam eger kan vermeye gideceğim
hamilesin hamilesin kız benim içime doguyor kacıncı gün

Goz
Hangi doktora gittin canım ben de kuşadasındayı
Gözde hastanesine ismail beye gittim. Öncesinde 2 defa sokede esat çalık var ona gittim esatta sonuç alamadım ismail beyi önerdiler bakalım bekliyorum şuanda. Sizde çocuk mu düşünüyorsunuz

Aaaa peki sonuç alabilidiniz mi
Evet evet canım ilk çatlatma iğnesi denemem beta 200 lere kadar çıktı ama kimyasal gebelikmiş olmadı ama doktorum çok iyi 2 sene sonra ilk deneme de gebe kalabiliyorsun dedi ben yine De bi kaç ay ara vericem

Evet evet canım ilk çatlatma iğnesi denemem beta 200 lere kadar çıktı ama kimyasal gebelikmiş olmadı ama doktorum çok iyi 2 sene sonra ilk deneme de gebe kalabiliyorsun dedi ben yine De bi kaç ay ara vericem
Bende ilaç kullandım femara ama sonrasında çatlama iğnesi olmadım Dr bişe demedi ovulasyon testi yaptım catlamayi da gördüm ama benim de sol tüp yok yumurta solda oldu gebelik olur mu bilmiyorum daha catlamadan 5gundeyim sadece akıntı var anlamadım pek biseyde bekliyorum sadece

Bende ilaç kullandım femara ama sonrasında çatlama iğnesi olmadım Dr bişe demedi ovulasyon testi yaptım catlamayi da gördüm ama benim de sol tüp yok yumurta solda oldu gebelik olur mu bilmiyorum daha catlamadan 5gundeyim sadece akıntı var anlamadım pek biseyde bekliyorum sadece
merak etme kalırsın herkes zaten mantıken tek yumurtalıktan hamile kalıyor bende sol yok tek yumurtalık ile bu ikinci hamileligegim zaten femara gibi ilaçlar sağlıklı olan bir yumurtayı hedefliyor içini ferah tut

Umudunu kesme yavrum tipe göre olmuyor benimde sağ tüp yok ama yumurta sağda çatladı doktor sağ tarafta gebelik oluşup sol tüp onu tutabilir dedi önemli olan yumurtanın çatlaması

ben eskişehir de yaşıyorum bızim burda devlet bu konuda hiç ilgilenmiyor ben dermoid kist hastasıyım sağ yumurtalığım da çok büyük bir kalıcı kıst var ameliyat denildi hep ameliyatta da yumurtalığı alıyolar neyse velhasıl eskişehir de devlet şehir hastanesi girmediğim doktor kalmadı 2 sene boyunca en son özelde bir doktor buldum dedi ki herkes de iki yumurta olsa da her ay birinden hamile kalır dedi folik asit verdi sonra fmara ve çatlatma iğnesi verdi ilk denemede olmadı ikinci deneme de oldu 3.5 yaşında bir oğlum var yine aynı doktora gittim yine aynı süreç ilkte olmadı ikinci denemede şuan hamileyim ikinciye doktor çok önemli daha çocuğum küçük ama ben 36 yaşındayım doktorum da yaşlı emekli felan olur gitmeden ikinciyi yapayım dedim hem de yaştan dolayı doktor çok önemli uzun yazdım kusura bakmayın hersey zamanını bekler
Merhaba hangi doktora gittiniz acaba ?

Goz

Gözde hastanesine ismail beye gittim. Öncesinde 2 defa sokede esat çalık var ona gittim esatta sonuç alamadım ismail beyi önerdiler bakalım bekliyorum şuanda. Sizde çocuk mu düşünüyorsunuz
Evet İsmail beye daha önce normal kontrol için gitmiştim iyidir gerçekten ama çocuk isteği için aydında Leylant hanıma gidiyorum ikinci kez çatlatma iğnesi oldum ben de

merak etme kalırsın herkes zaten mantıken tek yumurtalıktan hamile kalıyor bende sol yok tek yumurtalık ile bu ikinci hamileligegim zaten femara gibi ilaçlar sağlıklı olan bir yumurtayı hedefliyor içini ferah tut
Ay çok teşekkür ederim inslh olur şimdi beklemedeyim

Back
X