- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Benimde öyleydi muhtemelen iğne etkisi , bugün 14. gün kasıklarımdaki sertlik kalmadı , 12. gün test negatif çıkmıştı, bi kaç gün daha bekliyorum tekrar test yapmak için9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum
Amin canım inşallahKonuya hakim değilim. Ne kadar çabaladığınızı biliyorum. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olsun
Adetiniz geçmeden idrar testi yapmayin çıkmaz çünküBenimde öyleydi muhtemelen iğne etkisi , bugün 14. gün kasıklarımdaki sertlik kalmadı , 12. gün test negatif çıkmıştı, bi kaç gün daha bekliyorum tekrar test yapmak için
bende pko var , büyümüş 2 yumurtam vardı biri 20mm biri 16mm , bi kaç tanede 10mm civarı vardı
Bende de pko 4 yumurtam vardı benimde o civarlarda olgunlaşmış geri kalanı küçüktübende pko var , büyümüş 2 yumurtam vardı biri 20mm biri 16mm , bi kaç tanede 10mm civarı vardı
sizin?
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah , sizin kaçıncı denemeBende de pko 4 yumurtam vardı benimde o civarlarda olgunlaşmış geri kalanı küçüktü
İlk denemem benim önceleri yumurtam klomen ve femerayla büyümedi iğneye geçtik sizin kaçıncı deneme .Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah , sizin kaçıncı deneme
Catlatma ignesine cok bel bağlamayın. Gebelik belirtisi cok veriyor sabirla bekleyin adet geçsin. Olmayinca insan üzülüyor. Igmeden dolayı pozitif gormussunuz 16 yada 17. Gunde test yapin kesin sonuc alirsinz zaten o da adet gecmesine denk geliyo9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum
Catlatma ignesine cok bel bağlamayın. Gebelik belirtisi cok veriyor sabirla bekleyin adet geçsin. Olmayinca insan üzülüyor. Igmeden dolayı pozitif gormussunuz 16 yada 17. Gunde test yapin kesin sonuc alirsinz zaten o da adet gecmesine denk geliyo
ilk kızıma da klomenle hamile kalmıştım ilk denemede , şimdi 2. çocuk için tedaviye başladım klomen + ovitralle ilk deneme bakalım inşallah buda ilkinde tutar
Allah razı olsun İnşallah sizde tez vakitte alırsınız hayırlı haberi Rabbim sağlık sıhhatle nasip etsin inşallahİnşallah canım Allah bağışlasın. Benimde Rabbim izin verirse ilk bebeğim olcak .
İğne etkisi geçene kadar bütün hamilelik belirtilerini yaşadım diyebilirim9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?