- Konu Sahibi Minicikpandam
Inşallah canımAynen banada carsamba demişti hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canımAynen banada carsamba demişti hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Sonuçu yaz merak ederimInşallah canım
Tabiki yazarımSonuçu yaz merak ederim
Hayırlısı olsun canım yaa inşallah en kısa sürede hayırlı haberler alırsınBenimki negatif 0.02 doktor 1 ay ara verelim aşılamaya geçelim dedi
Aminn inşallahHayırlısı olsun canım yaa inşallah en kısa sürede hayırlı haberler alırsın
Benimki negatif 0.02 doktor 1 ay ara verelim aşılamaya geçelim dedi
[/QUOTE, benim doktorum aşılamaya çok uygun bulmuyor, aşılama nın yüzde 20 tüp bebeğin yüzde 65 dedi, aşılama da nerden baksanız 3 bin tutuyormuş
Kaçıncı denemenizdi
Hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBenimki negatif 0.02 doktor 1 ay ara verelim aşılamaya geçelim dedi
Tekrar hayırlısı olsun canım .rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsinSağol canım darısı başına inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde. Dün değerim 144 çıktı iğnenin 12. Günü 17 , iki sonra 65 iki gün sonra 144 seklinde inşaallah sağlıklı bir gebeliktir
Tekrar hayırlısı olsun canım .rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin
Aminn inşallahHayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah kan verin direkKızlar aramızda test yapan varmı benim bugün 13. Günüm az önce test yaptım silik bir çizgi daha vardı
Yarın vericem ama erken midir diye umutlanmak istemiyorum iyiceHayırlı olsun inşallah kan verin direk
Ben 13. Gün verdim ama evet sabredebilirsen bekle erken öğrenince vakit geçmiyor çünkü :)Yarın vericem ama erken midir diye umutlanmak istemiyorum iyice
Senin kaç çıkmıştı değerin evde test yapmış mıydınBen 13. Gün verdim ama evet sabredebilirsen bekle erken öğrenince vakit geçmiyor çünkü :)
Hadi inşallah vardır cnm bende yarın test yapcam lekelenme oldu diye umutsuzum ama hayırlısı olsun hakkımızdaKızlar aramızda test yapan varmı benim bugün 13. Günüm az önce test yaptım silik bir çizgi daha vardı
İnşallah canım ya Rabbim hakkımızda hayırlısını versin haberleşelim mutlakaHadi inşallah vardır cnm bende yarın test yapcam lekelenme oldu diye umutsuzum ama hayırlısı olsun hakkımızda
Bence test yapmak yerine kan ver canım gebelik kesinde hemen doktoruna gitHadi inşallah vardır cnm bende yarın test yapcam lekelenme oldu diye umutsuzum ama hayırlısı olsun hakkımızda