- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- Konu Sahibi Minicikpandam
Kızlar az önce kahverengi leke geldi 12. Günde heralde bu ay da olmadı adet olcam sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 13. Gün kan vermiştimmerhaba
benimde çatlatma iğnemin 12günü bugun .
en erken yaptıran kimler var
inş hepimiz hamileyizdir .
Amin canım inşallahAminn cümlemizin inşallah cnm sende saglıklı sıhhatli cocugunu alırsın kucagına inşallah
inşallah ama hiç umudum yok ya 2. Buçuk senedir olmadı ilk tedavide de olmadı bu 2. Birde akıntım yoğun adet olcam gibiUmarım güzel bir sonuçtur beklediğine değer hadi bakalım ilk haberi sen ver bize pozitif olsun inşallah
maalesef bendeBen bugün regl oldum kızlar olmadı maalesef
Sanırım bndemaalesef bende
Ama senin yerleşme kanaması olabilir az ve kahverengiyseKızlar az önce kahverengi leke geldi 12. Günde heralde bu ay da olmadı adet olcam sanırım
Gebe kalındığında da yoğun akıntı olur. Negatif düşünme hemen peki birşey diyorum doktorlar bir sorun varmıinşallah ama hiç umudum yok ya 2. Buçuk senedir olmadı ilk tedavide de olmadı bu 2. Birde akıntım yoğun adet olcam gibi
İnşallah öyledir Rabbim hepimize nasip etsin 4 bucuk yıldır ugrasıyoruz Rabbim fazla aratmasınAma senin yerleşme kanaması olabilir az ve kahverengiyse
Doktora sormadım arayıpta bende guatr var ilaç kullanıyorum tek sorunum bu herşeyim normal tabi birde kilom varGebe kalındığında da yoğun akıntı olur. Negatif düşünme hemen peki birşey diyorum doktorlar bir sorun varmı
Sonucun nasıldı canımBe
Ben 13. Gün kan vermiştim
17 çıkmıştı canimSonucun nasıldı canım
Hayırlı olsun bu ay sana inşallahBen şimdi doktordan geliyorum, 2. ay kolemn başladık hayırlısı bakalım
Biraz kilo verirsen senin için hamilelikte de iyi olur aslındaDoktora sormadım arayıpta bende guatr var ilaç kullanıyorum tek sorunum bu herşeyim normal tabi birde kilom var
Evet kilo vermeye çalışıyorum ama troid bozuk olduğu için yediklerim direk şekere dönüşüyorum doktor zor verirsin dedi belki ilerde mide balonu düşünüyorumBiraz kilo verirsen senin için hamilelikte de iyi olur aslında
Canım bende de insülin direnci var oktoeum bitkisel bir ilaç kullandorıyor bwnöde triodim var Ayrıca daha güzel bir doktor buEvet kilo vermeye çalışıyorum ama troid bozuk olduğu için yediklerim direk şekere dönüşüyorum doktor zor verirsin dedi belki ilerde mide balonu düşünüyorum
Bende de var insülin direnci ya bende eilaç kullanıyorum sizin tsh kaç benim 5Canım bende de insülin direnci var oktoeum bitkisel bir ilaç kullandorıyor bwnöde triodim var Ayrıca daha güzel bir doktor bu
Kızlar afedersiniz akıntı beyaza dönüştü tekrar yerleşme olabilir miKızlar az önce kahverengi leke geldi 12. Günde heralde bu ay da olmadı adet olcam sanırım