Çatlatma iğnesi 12. Gün beta değeriiii

Goz
Hangi doktora gittin canım ben de kuşadasındayı
Gözde hastanesine ismail beye gittim. Öncesinde 2 defa sokede esat çalık var ona gittim esatta sonuç alamadım ismail beyi önerdiler bakalım bekliyorum şuanda
Evet İsmail beye daha önce normal kontrol için gitmiştim iyidir gerçekten ama çocuk isteği için aydında Leylant hanıma gidiyorum ikinci kez çatlatma iğnesi oldum ben de
Bugun ref
Evet İsmail beye daha önce normal kontrol için gitmiştim iyidir gerçekten ama çocuk isteği için aydında Leylant hanıma gidiyorum ikinci kez çatlatma iğnesi oldum ben de

abdurrahman akçay batıkent ümit

abdurrahman akçay batıkent ümit
1000239355.webp

Kızlar merhaba adetime iki gün kaldı aşılama olalı 12 gün oldu testlerim bu şekilde çıktı markası Freely olduğu için olumsuz yorumlar gördüm yalancı pozitif çıkabilirmis sizce hepsi yanlış olabilir mi 12 ncı günde pozitif çıkmaya başladı

Eklentiler

• Screenshot_20250324_165805_Gallery.webp
    Screenshot_20250324_165805_Gallery.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 40
Umudunu kesme yavrum tipe göre olmuyor benimde sağ tüp yok ama yumurta sağda çatladı doktor sağ tarafta gebelik oluşup sol tüp onu tutabilir dedi önemli olan yumurtanın çatlaması
Merhaba çatlama dan 7. Günü idrar testi yaptım negatif erken mi yaptım acaba

Merhaba çatlama dan 7.gun idrar testi yaptım negatif erken mi yaptım acaba
baya erken en az 14 gün önce yapılması lazım yukarlarda yazdım ama sana da yazayım herkeze göre değişiyor ama en en en erken 12 gün geçmesi lazım bende mart 1 de iğne oldum 12 gün test verdim 2 çıktı negatif 14 gün pozitif 12 günde öğrenen de var nadir de olsa ama en az 14 gün beklemek en garantısı sakın gideyim kan vereyim diye düşünme şimdi gidip kan verirsen hamile çıkarsın yapılan iğne de beta hcg var ve vücuddan atılması 10 günü buluyor bir hafta daha bekle 14 gün olsun kesin sonuç alırsın

baya erken en az 14 gün önce yapılması lazım yukarlarda yazdım ama sana da yazayım herkeze göre değişiyor ama en en en erken 12 gün geçmesi lazım bende mart 1 de iğne oldum 12 gün test verdim 2 çıktı negatif 14 gün pozitif 12 günde öğrenen de var nadir de olsa ama en az 14 gün beklemek en garantısı sakın gideyim kan vereyim diye düşünme şimdi gidip kan verirsen hamile çıkarsın yapılan iğne de beta hcg var ve vücuddan atılması 10 günü buluyor bir hafta daha bekle 14 gün olsun kesin sonuç alırsın
O zmana ben baya erken yapmışım testi teşekkür ederim biraz daha bekliyim

Kızlar merhaba adetime iki gün kaldı aşılama olalı 12 gün oldu testlerim bu şekilde çıktı markası Freely olduğu için olumsuz yorumlar gördüm yalancı pozitif çıkabilirmis sizce hepsi yanlış olabilir mi 12 ncı günde pozitif çıkmaya başladı
olabilir kuzum burda bi arkadaş vardı artımed le kaç tane test yaptı pozitif çıktı prodüktör marka ile test yaptı pozitif dün kan verdi 0.0 çıktı gebelik testinde surelab marka var kaset testini kullanıyorum kaset testi erken gebelik kalitesi testinde hiç yanıltmadı en güzeli kan ver yarın

Genelde böyle çıkıyordu zaten. Bilmiyorum testler sorunlu sanırım çok üzgünüm yine olmadı. Uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum. Sonrası aşılama zaten 🙁🙁
kuzum bu kaçıncı denemen birde bu ilaç ve iğne döneminde folik asit kullanıyormuşun folik asit çok önemli

Kızlar merhaba adetime iki gün kaldı aşılama olalı 12 gün oldu testlerim bu şekilde çıktı markası Freely olduğu için olumsuz yorumlar gördüm yalancı pozitif çıkabilirmis sizce hepsi yanlış olabilir mi 12 ncı günde pozitif çıkmaya başladıa
yani artımed olsa kesin yanlıştır dıyecem ama freeley o kadar da kötü değil belki doğrudur sonuçta bu testlerin doğru yada yanlış sonuç verdiği çok oluyor pozitif gözüküyorsa test ver kan testi için rahat etsin

Back
X