Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam 10 gun gecti o zaman oyle degil mi neyse hadi 2si diyelim yarin 10.gun oluyor o zmn yarin sabah bi deniyim ben nasilsa test var:)

Tamam 10 gun gecti o zaman oyle degil mi neyse hadi 2si diyelim yarin 10.gun oluyor o zmn yarin sabah bi deniyim ben nasilsa test var:)

Bat 18 di demi .
Benım Bat 4 ken gözüktü . Negatif çıkarsa moral bozma yok

Ben gebelik imzası eklicem
Evrene mesajım olsun bebeğim benımle olsun
Rabbımın yolunda ilerleyen Sağlıklı bir birey olsun
Hayırlı bır evlat olsun
Annesı gibi hayvanları sevsin merhametlı olsun
Babası gibi çalışkan olsun

Bu süreçte konustugum butun arkadaşlarımın en kısa sürede hamılelık haberlerını alayım .

Sizi bu ovu. testlerı alt ust etti
Bak ben yapmadım ne zaman yumurtladım heeeç blmıyorum
ama 20 günde 15 yaniii bi zahmet tutsun
bende ilk defa bu ay denedim normalde biliyorum ne zaman çatlıcağını prgramı da kürtaj gebeliğimden bir ay önce kurmuştum... karıştı gitti hakkaten:)

amiiinn canım aminnn... Allah dualarını kabul etsin:)

ama 20 günde 15 yaniii bi zahmet tutsun
bende ilk defa bu ay denedim normalde biliyorum ne zaman çatlıcağını prgramı da kürtaj gebeliğimden bir ay önce kurmuştum... karıştı gitti hakkaten:)

Akintin varmi cnm yumurtlamadan sonramı basladi benim var ama cok cok az o yüzden umutlanamiyorum

Reactions: H E
Akintin varmi cnm yumurtlamadan sonramı basladi benim var ama cok cok az o yüzden umutlanamiyorum
canım benım yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı .
Sadece bu pazar okadar çok akıntım oldukı altıma işedim sandım . Sadece 1 gun surdu . Sonra çok az az kulodumda sadece beyaz lekeler oldu . Şuanda öyle çok az

Anladim cnm ozaman umut var demektir:)))

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…