anacım benden net çizgiler beklemeyin 7 gün var dahaağlama kıyamamm ben de elindeki testi harcama hem dönemde kritik hepsi para onların :/ yarın sabah unutmadan ilk idrarınla yaparsan daha temiz sonuç alırız hadi görüyüm seni tatlım:)
Tam olarak onu dıyorumyani olabilir diyorsun :)
Yok kuzum sahsen benim net cizgi falan bekledigim yok.. kendin diyorsun daha 1 hafta var ondan yani, yapacaksan da sabah olsun diyoruz:)anacım benden net çizgiler beklemeyin 7 gün var dahaben biraz ara vereyim en iyisi testlere hiç değilse beni umutlandıran beklesemde kmse görmüyorum diyodu şimdi anında belirginleşiyo yükselme var anlaşılan
Hadi hayirlisi canim ya :)Tam olarak onu dıyorum
Daha önce böyle bişey oldumu ..
Benım normalde adetim gelir ve ağrılarım başlardı . İlk defa 3 gün önce gelen kasık ağrım var .
ok quzum artıq gecikmeyi gözliyiremYok kuzum sahsen benim net cizgi falan bekledigim yok.. kendin diyorsun daha 1 hafta var ondan yani, yapacaksan da sabah olsun diyoruz:)
Kiz sende mi hoslanirsan Azericeden :)ok quzum artıq gecikmeyi gözliyirem
heee,men azeri deyilem amma onları seviremKiz sende mi hoslanirsan Azericeden :)
acaba gece pırtladın mı kız adam kendi sağlığından şüpheci galiba.........Kızlar eşime bişey söylemedım ama dün gece hep karnımı tuttu
Adam hissettimi ne
Sabahta bol su içiyon mu .. Artık limon yemegı bırak falan dedi
Sanmam gece uyuyamadım . Alarm çaldı deyıp kalkıyom saat 2 4 6acaba gece pırtladın mı kız adam kendi sağlığından şüpheci galiba.........
hadi be. ben bi kabuğunu yemiyom resmen sömürüyom gördüm müSanmam gece uyuyamadım . Alarm çaldı deyıp kalkıyom saat 2 4 6
Limon ilk aylarda gebelerde zararlıymıs bende çok limon yerım öyle böyle değil
Biz de sizi sevirik quzumheee,men azeri deyilem amma onları sevirem
Ayyy ne güzel allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin
Amin Allahım isteyen herkese nasip etsın inşallahAyyy ne güzel allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin
ben anlamıyorum canım .. inşallah sorun yoktur.. ya da varsa düzelecek bir şeydir..kızlar spermiogram ve morfoloji sonucundan anlayan var mı aranızda?
inşallah canım konu başlıklarına da yazdım cvp gelmedi. yarın kontrol var ama meraktan ölcem bişey bulamadımben anlamıyorum canım .. inşallah sorun yoktur.. ya da varsa düzelecek bir şeydir..
kuzişkom ben yumurtlamadan 8-9 gün sonra yaptım ama hayalet çizgi oldu resmen kör oldum 11.güne girdim daha net çıkıyo şimdiwiha02 kuzum senin ilk silikli cizgin pik-ten kac gu sonra cikmisti? Benim ayin 5-6 si pik oldu 2 gun, 7 si catladi, kac gun sonra yapsam ki test? Gecen defa 10 gun sonra cikmisti ama o zaman yumurtam adetin 11 ci gununde catlamisdi, bu defa adetin 15 ci gununde pik oldu, 17 ci gununde catladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?