Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kime desem albi markayla yapmışım özelden bile yazdılar ona inanma iki kere pozitif gördük kanda negatif çıktı mutlaka başka marka al dediler, içime kurt düştü ya laboquick aldım yaptım şimdi yeter vallaha bıktım bu stresten sabah kalktım albi markayi söylüyolar özelden aha buda son testimdir yeteeerrrr:63::63::KK53::rolleyes::KK8:

Eklentiler

• CYMERA_20181011_121414.jpg
    CYMERA_20181011_121414.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 56
kime desem albi markayla yapmışım özelden bile yazdılar ona inanma iki kere pozitif gördük kanda negatif çıktı mutlaka başka marka al dediler, içime kurt düştü ya laboquick aldım yaptım şimdi yeter vallaha bıktım bu stresten sabah kalktım albi markayi söylüyolar özelden aha buda son testimdir yeteeerrrr:63::63::KK53::rolleyes::KK8:

:KK49: vayy bu laboquick demi hadi hayırlısı bakalım devamini bekleriz:)))))

Canım valla dün attıklarında hiç görmemiştim bugün o kadar net ki ben gördüm

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Yaa yapmşsn var diyorum sana işte net belli

Bizi şöyle uyutsalar . Batımız 1 hafta geçse uyandırsalr :KK70: doktora fala n gitsek :KK70:

Beklemek çokzor
yaaa evet zorr öğrenmek beklemek endişe sevinç hüzün. hepsi bir arada...
sonra da 9 ay nasıl geçiyor anlamadım diyorsun inşallahh :))

• Beğen
Reactions: H E
iş yerinden arkadaşın 5 aylık olduğunu öğrendik kızlar... millet de cin hee biz hemen sölüyoruzz :D

iş yerinden arkadaşın 5 aylık olduğunu öğrendik kızlar... millet de cin hee biz hemen sölüyoruzz :KK70:
he vallahi pıt diye düşüyo dilimizde hemen, ama içimiz temiz allaha inancımızdan tamam nazara inanırım ama onunda yiyecek ekmeği yoksa napacan söylemesende bos

kuzişkom ben yumurtlamadan 8-9 gün sonra yaptım ama hayalet çizgi oldu resmen kör oldum 11.güne girdim daha net çıkıyo şimdi
Benim yarin doktor kontrolum var, saliya gel demisti ama gidemedim, yarin sabah gidicem, gitmeden bi test yapsam mi diyorum:rolleyes:

Back