Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok yakıştı kızz bende yapsam mı ki..
geçenkinde yapmadım biliyor musun, hele bi kalp atışını duyuyum da dedimdi.. listeye de ekletmedim kendimi... ve korkulan başa geldi, aslında pozitif düşünmek en iyisii
yapimm mi kızz ben de bi totemm :) nasılsa olmazsa da üzülmücem artık;)

çok yakıştı kızz bende yapsam mı ki..
geçenkinde yapmadım biliyor musun, hele bi kalp atışını duyuyum da dedimdi.. listeye de ekletmedim kendimi... ve korkulan başa geldi, aslında pozitif düşünmek en iyisii
yapimm mi kızz ben de bi totemm :) nasılsa olmazsa da üzülmücem artık:KK66:
Yap kız totem olsun .
Her zaman olumlu düşünelim :dua:

ben yapamadım sayfaya tıkladığımda kişisel bilgilere durum kısmı falan geliyor göremedim bebeğinizin doğum tarihi kısmınııı

Bende zor gördüm .
Kan bağışlarının altında iyi bakk

yok olmamışş
wiha hadi sende yap?
Adsız.png

Acemiyi buldun geciyin dalganii.. :KK70:
He bir ara gormustum profilimi temizle falan diye birilerine diyorlardi.. bu o is o vakit :))
Hee biz teker teker siliyoz onlar toplu siliyo zaar :D :D Ben hep kendım silerim .

aaa çok güzel olmuşşş yaaaa :KK19::KK19::KK19:
Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8Â’ inci günlerde başlar, 9-10Â’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır.
bende yazıyor :)

• Beğen
Reactions: H E
Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8Â’ inci günlerde başlar, 9-10Â’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır.
bende yazıyor :)
İkimizin aynı şeyler yazıyo aramızda 2 gun var :deli::deli::deli:

İkimizin aynı şeyler yazıyo aramızda 2 gun var :deli::deli::deli:
hayırr canımm sende

Yolk kesesi (yumurta kesesi) ve göbek kordonu oluşmaya başlar. Yolk kesesi bir erken gebelik yapısıdır ve işlevi net olarak aydınlatılamamıştır. Bu yapı bir çember görünümünde ve içi siyah olarak gözlenir. Bebeği barındıran gebelik kesesi (amniyon boşluğu) büyüdükçe yolk kesesi gebelik kesesi ile koryon boşluğu arasında sıkışarak ortadan kalkmaya başlar. Yolk kesesinin büyüklüğü ve görünümü ile bebeğin sağlığı arasında yakın bir ilişki olduğu düşünülmektedir. Aşırı büyük, düzensiz, duvarı ince, içi siyahtan daha farklı bir renk gösteren bir yolk kesesi saptanması bebeğin sağlıksız olduğunun bir göstergesi olabilir.

bu yazıyor

• Beğen
Reactions: H E
Back