23ünden önce gelirler bence yap kızz sendeevalla yapim kız bendeyengeç olacakmış benim kuzum allahın izniyle eneeeneneennenenenen
erken gelirse oğlumla aynı ay olacaklar inşallah hayırlısıyla23ünden önce gelirler bence yap kızz sendee
Hamileliğimin 4. haftası içindeyim.İkimizin aynı şeyler yazıyo aramızda 2 gun var
hee gördümmm şimdiiiihayırr canımm sende
Yolk kesesi (yumurta kesesi) ve göbek kordonu oluşmaya başlar. Yolk kesesi bir erken gebelik yapısıdır ve işlevi net olarak aydınlatılamamıştır. Bu yapı bir çember görünümünde ve içi siyah olarak gözlenir. Bebeği barındıran gebelik kesesi (amniyon boşluğu) büyüdükçe yolk kesesi gebelik kesesi ile koryon boşluğu arasında sıkışarak ortadan kalkmaya başlar. Yolk kesesinin büyüklüğü ve görünümü ile bebeğin sağlığı arasında yakın bir ilişki olduğu düşünülmektedir. Aşırı büyük, düzensiz, duvarı ince, içi siyahtan daha farklı bir renk gösteren bir yolk kesesi saptanması bebeğin sağlıksız olduğunun bir göstergesi olabilir.
bu yazıyor
Ayyy hamilemisin kuzum gözün aydn bat 17 ekimmiSenın tercıgıhin canım ben hamıeyım dıyorum
13 ekim canım . %99 hamıleyımAyyy hamilemisin kuzum gözün aydn bat 17 ekimmi
Tabi ki kuzum, gec dollenmemisse cikmasi lazim. Hadi insallah guzel haberle gel sen de. Benim yarin 1 hafta olucak pikden sonra, yapicam ama dayanamamhadi yaa ciddi misinn?? cumartesi yaparım diyordum..
Canm gözün aydın ya nasıl ogrendin çok sevindim darısı başıma insallah normal mi tedavi ilemi kaldin13 ekim canım . %99 hamıleyım
teşekkür ederim rabbım isteyen herkese nasip etsın
Kuzum kan verdnmierken gelirse oğlumla aynı ay olacaklar inşallah hayırlısıyla
İlk çocucuğum olcak canım ve İlk denemeCanm gözün aydın ya nasıl ogrendin çok sevindim darısı başıma insallah normal mi tedavi ilemi kaldin
Amin kuzum insallah rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın insallah sana bende tedavi goruyorum iğnenin 11.günü 3. Gün kaldı insallahİlk çocucuğum olcak canım ve İlk deneme
İdrar testi ile öğrendım . Kan vermek için beklıcem . Boşuna boşuna dk başı kan vermek istemıyorum bide yükselcekmi nolcak stresıne girmek istemıyorum .
Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsın
yok kuzum kan vermedim idrar testiyle takip ediyorum koyulaşmayı bugün yaptım anında belirdiKuzum kan verdnmi
Ohh hadi ne güzel ya koyulasmis darısı başıma insallah benimde varsa şayet doğum tarihi 25 hazirana denk gelicek insallah vardiryok kuzum kan vermedim idrar testiyle takip ediyorum koyulaşmayı bugün yaptım anında belirdi
inşallah kuzum inşallah vardır tüm isteyenlerin kucağı boş kalmasınOhh hadi ne güzel ya koyulasmis darısı başıma insallah benimde varsa şayet doğum tarihi 25 hazirana denk gelicek insallah vardir
Bendeeekabız olmuşum ve midem ağrıyo
vallahi çok zor mide ağrısıBendeeeannem nane demledi ictim, ama gecmiyor 2 gundur boyle, bu gun de kabiz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?