çok yakıştı kızz bende yapsam mı ki..yakıştı mı
Yap kız totem olsun .çok yakıştı kızz bende yapsam mı ki..
geçenkinde yapmadım biliyor musun, hele bi kalp atışını duyuyum da dedimdi.. listeye de ekletmedim kendimi... ve korkulan başa geldi, aslında pozitif düşünmek en iyisii
yapimm mi kızz ben de bi totemm :) nasılsa olmazsa da üzülmücem artık
ben yapamadım sayfaya tıkladığımda kişisel bilgilere durum kısmı falan geliyor göremedim bebeğinizin doğum tarihi kısmınıııYap kız totem olsun .
Her zaman olumlu düşünelim
ben yapamadım sayfaya tıkladığımda kişisel bilgilere durum kısmı falan geliyor göremedim bebeğinizin doğum tarihi kısmınııı
yok olmamışş
wiha hadi sende yap?
ayy yapmasam mı şimdi sorarlar yaa nee hamile misin falan... totem desem bi türlü
Senın tercıgıhin canım ben hamıeyım dıyorumayy yapmasam mı şimdi sorarlar yaa nee hamile misin falan... totem desem bi türlü
Ama senin idrar testin var kapi gibi :))Senın tercıgıhin canım ben hamıeyım dıyorum
canım öyle ıstıyo yazAma senin idrar testin var kapi gibi :))
Kiz sildimm silinme nedeni istiyor
Yanlis yazdim dedim:)) bahaneler soylesene bana biraz:))
Acemiyi buldun geciyin dalganii..canım öyle ıstıyo yazVeya duvar temızleme de
Hee biz teker teker siliyoz onlar toplu siliyo zaarAcemiyi buldun geciyin dalganii..
He bir ara gormustum profilimi temizle falan diye birilerine diyorlardi.. bu o is o vakit :))
aaa çok güzel olmuşşş yaaaakendi işimi kendim yaparım diyorsun...buldum bakalım olmuş mu?
Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8Â’ inci günlerde başlar, 9-10Â’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır.aaa çok güzel olmuşşş yaaaa
İkimizin aynı şeyler yazıyo aramızda 2 gun varYuvalanma döllenmeden sonra 5-8Â’ inci günlerde başlar, 9-10Â’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır.
bende yazıyor :)
hayırr canımm sendeİkimizin aynı şeyler yazıyo aramızda 2 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?