Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun test yaptın mı ?Bende de vardı geçti sanırım kimyasal oldu benim bebiş
sağ kasığım dunden beri ağrıyor canım . iğne sokup sokup çıkarıyoalr sankı .
yaptım çok zor görünüyobugun test yaptın mı ?
bat neydı ? 18 mıydı ?yaptım çok zor görünüyo
evetbat neydı ? 18 mıydı ?
Çok nromal silik çıkması .
bel ağrım çok var ara sıra kasıklarım sancılanıyo sanki lavaboya sıkışmış gibi ben artık adeti bekleyeyimÇok nromal silik çıkması .
pazartesı günü yaptım ben bata 5 vardı . Kendım bıle zor gördum ..
Bat 4 kalana kadar lütfen yapma daha .
Bak benım bat 4 ken çoğu kişi gördü . Bat 3 ken artık belli oluyor .
Bu kadar erken başlıyomu adet belirtilerin ?bel ağrım çok var ara sıra kasıklarım sancılanıyo sanki lavaboya sıkışmış gibi ben artık adeti bekleyeyim![]()
3 gün kala başlar göğüs ağrım yada 1 hafta kala. göğüslerim yok denecek kadar hassas ama bel ağrım çok fena var umudum desen hiiiiç kalmadıBu kadar erken başlıyomu adet belirtilerin ?
ben İbrahim tatlıses'e bağladım bilebat neydı ? 18 mıydı ?
benim de erken başlar canım yaa..Bu kadar erken başlıyomu adet belirtilerin ?
Valla ben test mest yapmadım bılıyosunuz .benim de erken başlar canım yaa..
memeler de ufak da olsa bi dolgunluk bi hassasiyet yok mu ?
koku hassasiyetim de fazla yine benim..
aman neyse umutlandırmayım kendimi
şimdi biz 16 sını mı baz alıcaz 18ini mi niye öyle karışıklık oluyo yaa.. 30unda pikti benimki de 2 sinde ağrım oldu..akıntım bu defa fark edilir derecede vardı, hafif hafif rahatsız etmeyen kasık ağrım oldu.. ne zaman yapmak lazım testi 16ya göre mi 18e göre mi?![]()
Ben senden umutluyum ne yalan söylim. Sen sadece çok acele ettin ..ben İbrahim tatlıses'e bağladım bile![]()
Valla ben test mest yapmadım bılıyosunuz .
memelerde çok ufak bir dolgunluk var . ucunuz sıktıgımda azcık acıyor .
Koku hassıyetım benım hep vardır . Ama pazartesi gunu adana dürüm yedım normalde çok severım . Ama bir iğrendim ki sorma bıtıremedım . Gün boyu da kokusu burnuma geldi içim kalktı hep![]()
kuzum elimdeki testte bişey görünmüyo neyin umudu söyle bende umut edeyim yandan yandan kötü haberler geliyor 2 gündür çok kötüyüm ağlayacam nerdeyseBen senden umutluyum ne yalan söylim. Sen sadece çok acele ettin ..
Demiştin diceksin .
Evet çok sevıyorumevet sen bu kusma ikonunu çok seviyorsun galiba her gördüğümde midem alt üst oluyor böööö
benden senin de umudun yok yanii![]()
ya canım benım dha açok var anlamıyormusun ! ols abıle suan göremezsınnn !!!kuzum elimdeki testte bişey görünmüyo neyin umudu söyle bende umut edeyim yandan yandan kötü haberler geliyor 2 gündür çok kötüyüm ağlayacam nerdeyse
görüyomusun bişeyBen senden umutluyum ne yalan söylim. Sen sadece çok acele ettin ..
Demiştin diceksin .
Görmüyorum ama daha 8 gun var . Benımkıde böyleydı . hatta ben 3 damla kan 3 damla idrar karıştırıp yaptım . Yoktu .görüyomusun bişey