- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
he ya sorma valla neye inanacaz şaşırdıkYok artik yaa..ciddi mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he ya sorma valla neye inanacaz şaşırdıkYok artik yaa..ciddi mi..
Vuuuuubiri musluk suyundan yapmış silik çıkmış ne güldüm ya
:))))))Vuuuuu![]()
iki test arasında en az 8 saat olmalı kuzum kaç saat geçti birde sıvı alımı etkilerBiri bana acil cevap verebilirmi ovulasyon yaptim sabah t cizgisi biraz silikti simdi yine yaptim neredeyse gozukmuyor yumurtam catladi mi oluyor bu
9 saat gecti 2 test arasindaiki test arasında en az 8 saat olmalı kuzum kaç saat geçti birde sıvı alımı etkiler
yarın da yap yine silikse çatlamıştır. 2 günde 1 ilişki en garantisi9 saat gecti 2 test arasinda
niye ağlıyon ki kuzum görünüyor işteee.. hadi inşallahhh kızz:)
Bilmiyorum bi duygusallık çöktüniye ağlıyon ki kuzum görünüyor işteee.. hadi inşallahhh kızz:)
Var var kan vermeye haydeeVar dimi var![]()
Kan mı .. Ooo nooooVar var kan vermeye haydee![]()
3 gun kaldı işte bata . Sabah namazına kalktıgımda yaptım . Hemen çıktısabah mı yaptın testin güvenilirdi diymi? ay kızz heyecanlandım valla:) 13ü değil miydi senin bat, iyi çıkmış yaaa
o zaman bende şaşkınım maşallah ilk denemede:)) senin başka yok muydu canım bu ilk mi? bak Allah söyletti yaa hadi inşallahh:)3 gun kaldı işte bata . Sabah namazına kalktıgımda yaptım . Hemen çıktı
kedilerim şaşkın ben şaşkın![]()
İlk deneme ve ilk çocuğum olcak inşallah .o zaman bende şaşkınım maşallah ilk denemede:)) senin başka yok muydu canım bu ilk mi? bak Allah söyletti yaa hadi inşallahh:)
daha denemeden mi üzdün kendini.. şimdi de üzme..İlk deneme ve ilk çocuğum olcak inşallah .
2 kedım var sadece
6 yıldır hep korktum ya olmazsa ya olmazsa diye hep dua ettim . Çok ağladım benım çocuğum olmayacak dıye
O yüzden çok duygusalım![]()