Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sabah bende yapmistim 11 de ayni bu koyulukda koyu pembe kendi testim sandim bi ano_O:KK45: evde deilim olaydim bende ceker atardim hep senden özeniyom hee bu ovulasyon yapmaya:KK50::KK48::KK24:
hahah ne mutlu bana örnek oluyosam :D kötü örnek olmim da :)

Ayy hadii nezaman yapıcan peki
vallahi kafayı yicem. kendi çizgisi mi ben mi silik görüyom anlamadım laboaquick en az kanda 20 olmadan göstermiyo o bbaşarılı bi test bende böyle grimsi bişey oldu cidden ben yavaştan tırlatıyorum galiba artık görmek istediğim için gördüğüme inanıyorum

Gittim eşime dedim al ya ben bakmıyorum kafayı yedim heralde diyo gel gel bak burda bişey var o mu.
eşim de gördü kafayı yemek üzereyim:işsiz:

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Eklentiler

• CYMERA_20181009_193928.jpg
    CYMERA_20181009_193928.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 44

Canım ben göremedim ama beta hcg 2 çıkmış zaten en iyi test 10mle kadar ölçüyo. Ya kan testin hatalı ölçüldü ya testler sıkıntılı. Çok üzerine gitme bak. Sonra benim gibi olursun bir rahat Ol canım :) ayrıca benim beta hcg 0 Dı ve erken gebelik testim de tertemiz yani olabilir neden olmasın az sabret

Canım ben göremedim ama beta hcg 2 çıkmış zaten en iyi test 10mle kadar ölçüyo. Ya kan testin hatalı ölçüldü ya testler sıkıntılı. Çok üzerine gitme bak. Sonra benim gibi olursun bir rahat Ol canım :) ayrıca benim beta hcg 0 Dı ve erken gebelik testim de tertemiz yani olabilir neden olmasın az sabret
yok bitanem eşim bugün ısrar etti bende dedm bak kaç tane yaptım ama hep silik çıkıyo var bi kkarışıklık hem akşam değil sabah idrarı iyi oda dedi bişey olmaz yap yaptım silik çıktı götürdm dedim çok zor farkediliyo görüyomusun sende dedi evet gördüm bende resmen bunalıma soktu testler yapmicaktım kıramadım eşimi

yok bitanem eşim bugün ısrar etti bende dedm bak kaç tane yaptım ama hep silik çıkıyo var bi kkarışıklık hem akşam değil sabah idrarı iyi oda dedi bişey olmaz yap yaptım silik çıktı götürdm dedim çok zor farkediliyo görüyomusun sende dedi evet gördüm bende resmen bunalıma soktu testler yapmicaktım kıramadım eşimi

Canım olma ihtimali var çok çok yeni çünkü değerin 2 çıktı. Demek ki az da olsa salgılama var canım :) yaaa Cuma günü bir kan daha arttıysa zaten vardııırr. Ayrıca sabah idrarıyla yapsana?

Canım olma ihtimali var çok çok yeni çünkü değerin 2 çıktı. Demek ki az da olsa salgılama var canım :) yaaa Cuma günü bir kan daha arttıysa zaten vardııırr. Ayrıca sabah idrarıyla yapsana?
onu da bir kaç güne yapayım kuzum böyle boşa gidiyor

efektsiz

Eklentiler

• Screenshot_20181009-205942.png
    Screenshot_20181009-205942.png
    211,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20181009-205936.png
    Screenshot_20181009-205936.png
    234 KB · Görüntüleme: 46
20181009_210009.jpg 20181009_205932.jpg
Burda goruntu daha silik gercekte daha belirgin.. bir fikir olusturur umarim ..

Back