ediyorum kuzum aksatmıyorum şimdide aldım ilacımı ssen bi ov yaptıktan sonra at bana bakim biyanii çıkmayacağını biliyorum da öyle yaptım işte:))
folik asite devam ediyor musun kuzum?
bi deneyim akşam tmm.
kız yok ov testiyle takip ettim çatladığını gördüm zaten akıntı da gelmişti ağrım da çok vardı :)kız acaba yumurtan yenimi çatlıyor :)
yes bebeğimovulasyon mu bu ?
yok canım çatladığından bu yana sadece dün oldu yani 1 haftadır tık yoktu1 ay da 2 kere mı yumurtlucan acaba
Hala birliktelik yaşıyormusunuz ?
peki bu vücudumun harareti ne daktır hanım?sen bence de 2. yumurtlamayı yaşıyorsun:)
bende unutmazsam içiyorum gece yatmadan... hayırlısı artık bi geçeydi günler..ediyorum kuzum aksatmıyorum şimdide aldım ilacımı ssen bi ov yaptıktan sonra at bana bakim bi
o psikolojik yahuupeki bu vücudumun harareti ne daktır hanım?
ateşim 37.3 itfaiye çağırınnbende unutmazsam içiyorum gece yatmadan... hayırlısı artık bi geçeydi günler..
ne kızaysın daa şaka ettuko psikolojik yahuu
niye doktor dedinki bana şimdi tecrübelerimizi okuduklarımızı gördüklerimizi paylaşıyoruz??
hasta falan değilsen erken ölçtürdün kanı testler de hatalı.. hıhateşim 37.3 itfaiye çağırınn
hahaha fakirin ekmeği de umutmuş kuzum umut edip duruyom işte bende.hasta falan değilsen erken ölçtürdün kanı testler de hatalı.. hıh
Kuzum, onceki hamileligimde, biliyosun 9 gun kala ogrenmistim, ve adete 5 gun kala burdan bi arkadas ovu testi yapmami rica etti koyu mu dige, ben de yaptim, evet koyulasmisti ayni seninkisi gibiydi, halbuki pikden sonraki gun cok cok silik olmustu. Hayirlisi diyorumateşim 37.3 itfaiye çağırınn
aynen kuzum benimde çok silikti ama dünden beri böyle çıkıyo yarın bilmiyorum bakalım hakkımda hayırlısı olsunKuzum, onceki hamileligimde, biliyosun 9 gun kala ogrenmistim, ve adete 5 gun kala burdan bi arkadas ovu testi yapmami rica etti koyu mu dige, ben de yaptim, evet koyulasmisti ayni seninkisi gibiydi, halbuki pikden sonraki gun cok cok silik olmustu. Hayirlisi diyorum
bende şmdi yemeğe çıktım dayanabilirsem lavaboya gitmezsem eve gdnce yaparmamiin hakkımızda hayırlısı bakalım
akşam yaparım ama kaçı bulur bilmiyorum atmaya çalışıcam..
15,30 gibi yaptım wc ama susadım yaaa:/ akşam 9 10 gibi olur heralde..bende şmdi yemeğe çıktım dayanabilirsem lavaboya gitmezsem eve gdnce yaparm
sağol kuzum gel beraber olsun :)15,30 gibi yaptım wc ama susadım yaaa:/ akşam 9 10 gibi olur heralde..
afiyet olsun ..
Kuzum ovu yapmaktansa gebelik yapsana)) o kani unut sen!bende şmdi yemeğe çıktım dayanabilirsem lavaboya gitmezsem eve gdnce yaparm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?