Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adanadayım canım. istanbulu geçmiş buranın kiraları afedersin eşeğini bağlasan durmayacak ev 1.000 tl üstü. Temelden eve girdik adamdan da ses yok o zaten bu durumun sorumlusu güvendik 6 aya teslim dedi 11 aydır adam daha yıkıma sokmamış evleri. ağlamak istiyorum ya
Bende aynen bu yüzden ev aldım . Bıktım ev sahiplerinden de kaprislerindende .
Atalarımız boşuna dememiş .
' kötü ev sahibi insanı mal sahibi yapar ..

Bende aynen bu yüzden ev aldım . Bıktım ev sahiplerinden de kaprislerindende .
Atalarımız boşuna dememiş .
' kötü ev sahibi insanı mal sahibi yapar ..
çok doğruu canım ... misal biz.. çok iyiler maşallah nazar değmesin, zam yapmayacak nerdeyse, sen koy diyor... Allah ömürlerini sağlıklı uzun eylesin. ne diyim.

• Beğen
Reactions: H E
çok doğruu canım ... misal biz.. çok iyiler maşallah nazar değmesin, zam yapmayacak nerdeyse, sen koy diyor... Allah ömürlerini sağlıklı uzun eylesin. ne diyim.
Az rastlanır valla canım . Ben 2 tane ev değiştirdim ikisinden de çektım ki kiraları gunu gelmeden verırdım . 2 kişiyiz zaten ses soluk olmazdı :olamaz: ..
Allaha havale ettim

Az rastlanır valla canım . Ben 2 tane ev değiştirdim ikisinden de çektım ki kiraları gunu gelmeden verırdım . 2 kişiyiz zaten ses soluk olmazdı :olamaz: ..
Allaha havale ettim
işte seninki gibiler ev sahibi ediyorlar benimki gibiler de yerinden oynattırmıyor:)

• Beğen
Reactions: H E
Eşim diyo hamile misin :eek: şaka gibi. Dedim yooooo ne hamileliği.
bebeğimiz ölmeseydi şimdi 4 aylıktı ve taşınma stresi yaşıyo olucaktık hadi diyelim varsay bu kadar stres ağır değil mi dedim adamda üzgün ya of çaresiz kaldık:KK14:

CYMERA_20181009_145146.jpg bu ne demek şimdi adete 9 gün kala ov testi
CYMERA_20181009_145146.jpg

Daha birşeyi sindirmeden bişey üstüne geldi leylacım evden çıkıyorum sanırım bu ay olmazsa bir süre erteleyecem çocuk fikrini eğer varsa da bu taşınmada rabbim bana yardım etsin
Amin canim, Vardir bir hayir diyelim.

evet . Onda öyleydı . Bilgi olsun dye atmıştı . Hangı topik hiç hatırlamıyorum ama :KK43:
Bende düşük yaptıktan sonra yapmıştım ikisi kopkoyu çıkmıştı anında. biri de geçen yaptı t c kadar koyu değil sanki 2 güne pik yapacakmış gibi hamileymiş. Benimde en son çatladıktan sonra hiç yok denecek kadar silik çıktı ara verdim ama dünden beri ov koyulaşıyo allah sonunu hayır etsin

neler oluyorrr bana yine neler oluyorrr gülüüümmmm :D :D

Eklentiler

• Screenshot_20181009-145646.png
    Screenshot_20181009-145646.png
    177,1 KB · Görüntüleme: 50
Bende düşük yaptıktan sonra yapmıştım ikisi kopkoyu çıkmıştı anında. biri de geçen yaptı t c kadar koyu değil sanki 2 güne pik yapacakmış gibi hamileymiş. Benimde en son çatladıktan sonra hiç yok denecek kadar silik çıktı ara verdim ama dünden beri ov koyulaşıyo allah sonunu hayır etsin
1 ay da 2 kere mı yumurtlucan acaba :rolleyes:
Hala birliktelik yaşıyormusunuz ?

yanii çıkmayacağını biliyorum da öyle yaptım işte:))
folik asite devam ediyor musun kuzum?
bi deneyim akşam tmm.
kız acaba yumurtan yenimi çatlıyor :)

Back