Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
markete çıktım çok zor tutuyom kendimi test almamak için

bekliyoreee..

Eklentiler

• Screenshot_20181009-113854.png
    186 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar moralim çok bozuk ya ev sahibi çık diyo bu kışın ağzında tüm kötü haberler üst üste mi gelir ya

bu durumlarda da hayırlısını dile canım, aklıma bir söz gelir, 'Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden bilebilirsin hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını'...
vardır bunda da bir hayır deyip yola devam etmek lazım ..
daha uygun bi yer bulursun belki..
misal bende taşınma zoruma gittiğinden bu kiraya başka yerde bulamayacağımdan oynayamıyorum yerimden..

Kızlar moralim çok bozuk ya ev sahibi çık diyo bu kışın ağzında tüm kötü haberler üst üste mi gelir ya
Sözleşmeniz falan mı doldu? Kafasına göre çıkartabılıyormu?

markete çıktım çok zor tutuyom kendimi test almamak için
Ben senin adeti bekliyiceyine inanmiyorum nedense. Dun sinirlerin bozuldugu icin ogle dusunuyorsun. Bence beklemek daha zor. Test yapinca en azindan biliyosun, ya umud ediyorsun ya da negativ olunca sonraki aya insallah diyip kendini avutuyorsun.

canım kiralar malum benim eşim müstakil tarzı ev istemiyo site içi de çok zor uygun fiyata en uygunu 1.000 tlden aşağı değil bir sürü borç var yetişmiyor elimizde avucumuzda olanlar eve girdik elimizde olanları eve verdik adam da bizi mağdur etti güya 6 aya teslim olan ev 11 aydır tık yok yıkıma bile girmemiş o kadar zor duruma girdik ki 2 aya kadar boşaltın diyo hüngür hüngür ağlamamk için kendimi zor tutuyorum ateşim çıktı vücudum cayır cayır yanıyor resmen ya

Sözleşmeniz falan mı doldu? Kafasına göre çıkartabılıyormu?
geçen sene biraz mıy mıy etti ama sustu sesi gelmiyodu şimdi de çık diyo başka bişey demiyo sabah eşim konuştu ikna edememiş demiyo bu kış gelip çatacak kiralar malum toplanması taşınması bir ton para zaten 1+1 burası tıkış tıkış oturuyoruz birikim için uçurumun kenarındaydık resmen adam bizi itti yaa

Ben senin adeti bekliyiceyine inanmiyorum nedense. Dun sinirlerin bozuldugu icin ogle dusunuyorsun. Bence beklemek daha zor. Test yapinca en azindan biliyosun, ya umud ediyorsun ya da negativ olunca sonraki aya insallah diyip kendini avutuyorsun.
Daha birşeyi sindirmeden bişey üstüne geldi leylacım evden çıkıyorum sanırım bu ay olmazsa bir süre erteleyecem çocuk fikrini eğer varsa da bu taşınmada rabbim bana yardım etsin

evet ama ..Elçinin dediği gibi yok mu kontrat falan öyle dan diye çıkarabilir mi? uğraşın o zaman:/

Tüh ya kötü olmuş bu .
Nerde oturuyosun ..
İnşallah istanbul değildir.

evet ama ..Elçinin dediği gibi yok mu kontrat falan öyle dan diye çıkarabilir mi? uğraşın o zaman:/
Canım 1+1 bura binaya ait adam tutturmuş millet istemiyomuş bahçede toplantı yapmayı evde olsunmuşş. Yalana bak ya seneden seneye 15 dk toplantı için birini evden mi edeceksiniz? çıldırmamak elde değil.. Komşularım bizzat dedi biz senin çıkmanı iistemeyiz diye. off bilmiyorum çok zor fazla kira verecek durumumuz yok çaresiz kaldım. sözleşme doldu 4.senemiz 5e girecektik kısmet değilmiş yavaştan toparlanıcam

Tüh ya kötü olmuş bu .
Nerde oturuyosun ..
İnşallah istanbul değildir.
Adanadayım canım. istanbulu geçmiş buranın kiraları afedersin eşeğini bağlasan durmayacak ev 1.000 tl üstü. Temelden eve girdik adamdan da ses yok o zaten bu durumun sorumlusu güvendik 6 aya teslim dedi 11 aydır adam daha yıkıma sokmamış evleri. ağlamak istiyorum ya

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…