Bende aynen bu yüzden ev aldım . Bıktım ev sahiplerinden de kaprislerindende .Adanadayım canım. istanbulu geçmiş buranın kiraları afedersin eşeğini bağlasan durmayacak ev 1.000 tl üstü. Temelden eve girdik adamdan da ses yok o zaten bu durumun sorumlusu güvendik 6 aya teslim dedi 11 aydır adam daha yıkıma sokmamış evleri. ağlamak istiyorum ya
çok doğruu canım ... misal biz.. çok iyiler maşallah nazar değmesin, zam yapmayacak nerdeyse, sen koy diyor... Allah ömürlerini sağlıklı uzun eylesin. ne diyim.Bende aynen bu yüzden ev aldım . Bıktım ev sahiplerinden de kaprislerindende .
Atalarımız boşuna dememiş .
' kötü ev sahibi insanı mal sahibi yapar ..
Az rastlanır valla canım . Ben 2 tane ev değiştirdim ikisinden de çektım ki kiraları gunu gelmeden verırdım . 2 kişiyiz zaten ses soluk olmazdıçok doğruu canım ... misal biz.. çok iyiler maşallah nazar değmesin, zam yapmayacak nerdeyse, sen koy diyor... Allah ömürlerini sağlıklı uzun eylesin. ne diyim.
işte seninki gibiler ev sahibi ediyorlar benimki gibiler de yerinden oynattırmıyor:)Az rastlanır valla canım . Ben 2 tane ev değiştirdim ikisinden de çektım ki kiraları gunu gelmeden verırdım . 2 kişiyiz zaten ses soluk olmazdı..
Allaha havale ettim
ov tesri yapıyon mu halaKızım da bana diyo bu ne göbek hamile misin
yok yapmıyorum canım.. dün de gebelik testi yaptım buzz negatif...ov tesri yapıyon mu hala
bide ov yapsana canım bakim? benimki gibi koyu olacak mıyok yapmıyorum canım.. dün de gebelik testi yaptım buzz negatif...
benım gözlemledigım gecenlerde hamıle bırısı atmış . Control çizgisi diğer çizgiden daha soluktu ..Eki Görüntüle 2196366 bu ne demek şimdi adete 9 gün kala ov testiEki Görüntüle 2196366
Amin canim, Vardir bir hayir diyelim.Daha birşeyi sindirmeden bişey üstüne geldi leylacım evden çıkıyorum sanırım bu ay olmazsa bir süre erteleyecem çocuk fikrini eğer varsa da bu taşınmada rabbim bana yardım etsin
T daha mı koyu yanibenım gözlemledigım gecenlerde hamıle bırısı atmış . Control çizgisi diğer çizgiden daha soluktu ..
evet . Onda öyleydı . Bilgi olsun dye atmıştı . Hangı topik hiç hatırlamıyorum amaT daha mı koyu yani
Bende düşük yaptıktan sonra yapmıştım ikisi kopkoyu çıkmıştı anında. biri de geçen yaptı t c kadar koyu değil sanki 2 güne pik yapacakmış gibi hamileymiş. Benimde en son çatladıktan sonra hiç yok denecek kadar silik çıktı ara verdim ama dünden beri ov koyulaşıyo allah sonunu hayır etsinevet . Onda öyleydı . Bilgi olsun dye atmıştı . Hangı topik hiç hatırlamıyorum ama
1 ay da 2 kere mı yumurtlucan acabaBende düşük yaptıktan sonra yapmıştım ikisi kopkoyu çıkmıştı anında. biri de geçen yaptı t c kadar koyu değil sanki 2 güne pik yapacakmış gibi hamileymiş. Benimde en son çatladıktan sonra hiç yok denecek kadar silik çıktı ara verdim ama dünden beri ov koyulaşıyo allah sonunu hayır etsin
yanii çıkmayacağını biliyorum da öyle yaptım işte:))bide ov yapsana canım bakim? benimki gibi koyu olacak mı
ovulasyon mu bu ?neler oluyorrr bana yine neler oluyorrr gülüüümmmm
Bende düşük yaptıktan sonra yapmıştım ikisi kopkoyu çıkmıştı anında. biri de geçen yaptı t c kadar koyu değil sanki 2 güne pik yapacakmış gibi hamileymiş. Benimde en son çatladıktan sonra hiç yok denecek kadar silik çıktı ara verdim ama dünden beri ov koyulaşıyo allah sonunu hayır etsin
kız acaba yumurtan yenimi çatlıyor :)yanii çıkmayacağını biliyorum da öyle yaptım işte:))
folik asite devam ediyor musun kuzum?
bi deneyim akşam tmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?