- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
Ins canim benim allah kimseyi böyle sınamasın gitmedigi doktor harcamadigi para kalmadi heleki simdiki devirde gecinmek bile zorken ben yerlesme kanamasi diye umut ediyorum bakalim ins öyledir temmuzda onun icin aspir yagi ve keten tohumu yagi siparis vermistim onlari kullandi 2 ay ins faydasi olmustur cok zor bisi allah kimseye yasatmasin her ay hüsran yasamayiAyy rabbim sevindirsin inşallah... isteyenin kucağını boş bırakmasın amiiinn
inşallah olmuştur.Eğer gebeyse stressiz olma durumunu doğrulayan bir olaya daha tanık olcaz:)Ay kizlar kuzeniminde 5 senedir cocugu olmuyo 5 sene once 1.bucuk aylikken kurtaj oldu sürekli tedavi görüyor artik sıkıldım biraz dinlenicem dedi 2 aydir doktora gitmiyor dün konustum carsamba adet olucakmis ama adetine bir hafta kala yani gectigimiz carsamba 2 damla kan gelmis ağlamış yine hastalandim hemen uyumuş ağrım olur diye sonra sabah bakmis bisi yok sadece kahverengi akinti gelmis azbisi 5 gündür ondan baska bisi gelmemis artik kendimi unuttum onu düşünüyorum carsamba olmazsa eger bana gelicek kan vericez ins tutmustur bukez
Aynen Olmayinca olmuyor cnm allahin takdiri bakalim carsamba hemen ara hastalansan bile dedim ilk kez böyle birsey yasamisinşallah olmuştur.Eğer gebeyse stressiz olma durumunu doğrulayan bir olaya daha tanık olcaz:)
çok zor tabi kuzum ya.. ama olmuyorsa da hayatı zindan etmenin bir faydası yok.. neler okuyor neler duyuyoruz..Ins canim benim allah kimseyi böyle sınamasın gitmedigi doktor harcamadigi para kalmadi heleki simdiki devirde gecinmek bile zorken ben yerlesme kanamasi diye umut ediyorum bakalim ins öyledir temmuzda onun icin aspir yagi ve keten tohumu yagi siparis vermistim onlari kullandi 2 ay ins faydasi olmustur cok zor bisi allah kimseye yasatmasin her ay hüsran yasamayi
Kuzum senin kaçıncı günün benim arkadaşım doktoruna sormuş benim için 5.günde çıkmaz 9. günde kana baktırsın demiş. :)doktoru aradım kuzum çıkmamış dedi
bugün tam 9.gün kuzumKuzum senin kaçıncı günün benim arkadaşım doktoruna sormuş benim için 5.günde çıkmaz 9. günde kana baktırsın demiş. :)
valla ben çıkmazsa bu kadar beklemeye üzülecem yoksa allahın takdiri sözüm ona değilbu arada acayip halsizim, yorgunluk uyku... dün 2 saat uyudum, öğleden sonra yine de saat 10da yatağı gördüm...
kendimi umutlandırıyorum ben de ama olsun, olmazsa da üzülmücem.:)
kuzenimin eşi öyleydi normalde kız bi hareketlidir ki sorma. Sürekli uyuyo yemek yicez yataktan kalkmıybu arada acayip halsizim, yorgunluk uyku... dün 2 saat uyudum, öğleden sonra yine de saat 10da yatağı gördüm...
kendimi umutlandırıyorum ben de ama olsun, olmazsa da üzülmücem.:)
ne güzel farkında olmadan kalmak :)) birini daha okumuştum, üstüne görmüş bişiyler olmuş 3 ay hamile gezmiş.. ne güzel la bizde erken erken öğrenmeye çalışıyoruz:))kuzenimin eşi öyleydi normalde kız bi hareketlidir ki sorma. Sürekli uyuyo yemek yicez yataktan kalkmıynda da kist vardı doktor gebelik şimdilik zor falan demişti. Masada yemek yiyoruz midem ağrıyo diyip yemedi. Ülser falan var heralde doktora git yarın dedik o derece farkında değil o :) ağrı kesici iğne olmaya gitti.Teyzem demiş ki kızım ya hamile falansan ne iğnesi önce kana baktıralım demiş.Yok anne imkansiz demiş ama teyzem yine tahlil istemiş ve gebe çıktı. Ya iğne olsaydı.Diyeceğim o ki Allah zamanını biliyo. Biz hata yapıyoruz takmakla.
E kardeşim ovu testiyle takip etti 3 ay. hatta eşi sen kafayı yedin iyice,gerçekten doktora götürcem seni dedi o derece takmıştı. gece gündüz sürekli bebek bebek bebek... 3.ayın sonunda hamile kaldı :) ortası yok bunun sanırım :)ne güzel farkında olmadan kalmak :)) birini daha okumuştum, üstüne görmüş bişiyler olmuş 3 ay hamile gezmiş.. ne güzel la bizde erken erken öğrenmeye çalışıyoruz:))
bugün tam 9.gün kuzum
Beklemedeyiz
9:41den bu yana siz hesap edin nasıl bi sinir krizi geçiriyosam.ses yok mu hala ay bu nasıl bişey yaaa çatladık resmen burada
Bizim sağlık ocagı ertesi gün öğleden sonra çıkartıyo sonucları ..Yok kızlar ben umudu kestim sizde kesin çıkmaz daha saçmalık ya 7 saattir bekliyorum
Biri düne biri bu sabaha ait şiddetli ağrım var sağ kasığımda oturup kalkmamı engelleyecek kadar kızlar. 3 saat sıvı almadan yaptım testi 11bucuk civarı ne diyosunuz akşam da yapim mi[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?