aynı koyuluktaysa çatlamak üzere canım değerlendir silikleşene kadarMerhaba benimde bir sorum olacak bugun ovulasyon testi yaptim 18.gun cift cizgi cikti benim adetlerim duzensiz klomen kullandim 15.gun doktor 12mm 15mm buyumus 3gun sonra iliski dedi bende bugun test yaptim yorumlarmisiniz acaba
Kuzum erken yapilan testler cok gec cikiyor, ve hamilelik varsa cikiyor, yoksa 5 saat gecse de cikmaz!!! Kani da yarin ogreniriz her halde?giderken ç.makinanın üstüne koymuştum testi şimdi geldim böyle olmuş :)
Sabah ola hayir ola, az sabr et canim, testte cikmis zaten. Bence hamilesin sen.Yaaaa nniye böyle kalite düşüyo ki elimde gayet net çıkmış :O kan testine çok gıcık oldum ya eşime dedm acile gidelim yok diyo geçen gittik 3 kere erkenden kollarını delik deşik ettiler sonra da zaten başımıza neler geldi sessiz sedasız bekle diyo
gitmicem bir de hastanede negatif çıkarsa eşimle o yol nasıl biter hiç bilemiyorum yani. Testler bozuk değilse hamileyim kuzum ama ne bilim tutturdum bozuk diye 3üde silik çıktıSabah ola hayir ola, az sabr et canim, testte cikmis zaten. Bence hamilesin sen.
Gitme canim, ama bu gun verdiyin yarina cikmaz mi ki? 3 u de bozuk olmaz kigitmicem bir de hastanede negatif çıkarsa eşimle o yol nasıl biter hiç bilemiyorum yani. Testler bozuk değilse hamileyim kuzum ama ne bilim tutturdum bozuk diye 3üde silik çıktı
çıkar heralde çıkmazsa da özelde veririm kanı daha da uğraşmamGitme canim, ama bu gun verdiyin yarina cikmaz mi ki? 3 u de bozuk olmaz ki
şimdi gittim laboquicke bakmaya çoooook çokk az bi ççizgi belirmiş gibi, vallaha inanmaya başladım hamilelik fikrineGitme canim, ama bu gun verdiyin yarina cikmaz mi ki? 3 u de bozuk olmaz ki
laboquick yarım saat sonra belirmeye başladı kuzum bi tek bu geç belirdi diğerleri 10 dk bulmadan olmuştu size attıklarım.Kac dk gecince beliriyor kuzum.
inşallah ccanım bu topiğimden hepimiz hamile çıkarız inşallahhhHayirlisi bakalim yaa.. ama burdan cok hamile haberi alicaz oyle hissediyorum.
şimdi gittim laboquicke bakmaya çoooook çokk az bi ççizgi belirmiş gibi, vallaha inanmaya başladım hamilelik fikrine
Hayirlisi bakalim yaa.. ama burdan cok hamile haberi alicaz oyle hissediyorum.
inşallah ccanım bu topiğimden hepimiz hamile çıkarız inşallahhh
Daha gününe var aslında ya kanda kaç günde çıkıyorduKızlar test sonucum çıkmış resmen yıkıldım ya <<2.0 aynen böyle yazıyo
Tuhh ama daha vakit var tatlim sikma canini..Kızlar test sonucum çıkmış resmen yıkıldım ya <<2.0 aynen böyle yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?