barkodla bakıyom canım çıkmamışsa orda da çıkmaz sağlık ocağı diye heralde bu kadar uzun sürüyo özelde 2 saatte çıkarırlar neyse 1 saat daha bekleyeyim çıkmazsa özele giderimo zaman vardır bunda da bi hayır.. pcye giren gevezelik ediyor heralde, direk gitsen mi napsan:)
çatladım kuzu ya çıkmadı daha manikür bitti pediküre girecem ondan sonra da çıkmazsa taşlarım ssağlık ocağınıKuzum ikinize de dedim, sana kan icin on da test icin.
çıkar canım bekleyek bari napak:)barkodla bakıyom canım çıkmamışsa orda da çıkmaz sağlık ocağı diye heralde bu kadar uzun sürüyo özelde 2 saatte çıkarırlar neyse 1 saat daha bekleyeyim çıkmazsa özele giderim
aynen :) başım ağrıyo. yada stresten ağrımaya başladı neyse alayım şu bayanı da belki çıkarçıkar canım bekleyek bari napak:)
Yaa ben de girmiyeli 3 sayfa dolmus burda nasil heyecanla okudum, hala da cikmamis, hadi hayirlisi gec olsun guzel haber olsun insallah.çatladım kuzu ya çıkmadı daha manikür bitti pediküre girecem ondan sonra da çıkmazsa taşlarım ssağlık ocağını
kaça yapıyonuz pedikürü tatlım.. (konu değiştiren ben)aynen :) başım ağrıyo. yada stresten ağrımaya başladı neyse alayım şu bayanı da belki çıkar
Konuyu degistirme git test yapkaça yapıyonuz pedikürü tatlım.. (konu değiştiren ben)
Dokuz dogurduk valla sürekli sayfaya baka baka:)))))yuh ya çatladım yya 5 saattir çıkmadı şaka gibi nazar değdirdim 3 saatte alırdım hep sonucumu ama onlar negatif olurdu bu niye çıkmıyo be
al benden de o kadarDokuz dogurduk valla sürekli sayfaya baka baka:)))))
İnşalllah pozitiftir cnm beklemeye değer :))yuh ya çatladım yya 5 saattir çıkmadı şaka gibi nazar değdirdim 3 saatte alırdım hep sonucumu ama onlar negatif olurdu bu niye çıkmıyo be
Değilse heralde bu kadar beklemeye ağlamayacaksamda ağlarımİnşalllah pozitiftir cnm beklemeye değer :))
sağlık ocağı uzak mı?ben olsam şimdiye kadar gitmiştim valla bazen sisteme geç okutuyorlar çıkmazsa napcanyuh ya çatladım yya 5 saattir çıkmadı şaka gibi nazar değdirdim 3 saatte alırdım hep sonucumu ama onlar negatif olurdu bu niye çıkmıyo be
kuzum ben yarın sabah yaparım, wiha için dedim sinir küpü olmayalım, olmasın diye:)Konuyu degistirme git test yapbekliyoruuum kizlar
doktoru aradım kuzum çıkmamış dedisağlık ocağı uzak mı?ben olsam şimdiye kadar gitmiştim valla bazen sisteme geç okutuyorlar çıkmazsa napcan
Ayy rabbim sevindirsin inşallah... isteyenin kucağını boş bırakmasın amiiinnAy kizlar kuzeniminde 5 senedir cocugu olmuyo 5 sene once 1.bucuk aylikken kurtaj oldu sürekli tedavi görüyor artik sıkıldım biraz dinlenicem dedi 2 aydir doktora gitmiyor dün konustum carsamba adet olucakmis ama adetine bir hafta kala yani gectigimiz carsamba 2 damla kan gelmis ağlamış yine hastalandim hemen uyumuş ağrım olur diye sonra sabah bakmis bisi yok sadece kahverengi akinti gelmis azbisi 5 gündür ondan baska bisi gelmemis artik kendimi unuttum onu düşünüyorum carsamba olmazsa eger bana gelicek kan vericez ins tutmustur bukez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?