Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman vardır bunda da bi hayır.. pcye giren gevezelik ediyor heralde, direk gitsen mi napsan:)
barkodla bakıyom canım çıkmamışsa orda da çıkmaz sağlık ocağı diye heralde bu kadar uzun sürüyo özelde 2 saatte çıkarırlar neyse 1 saat daha bekleyeyim çıkmazsa özele giderim

barkodla bakıyom canım çıkmamışsa orda da çıkmaz sağlık ocağı diye heralde bu kadar uzun sürüyo özelde 2 saatte çıkarırlar neyse 1 saat daha bekleyeyim çıkmazsa özele giderim
çıkar canım bekleyek bari napak:)

çatladım kuzu ya çıkmadı daha manikür bitti pediküre girecem ondan sonra da çıkmazsa taşlarım ssağlık ocağını :KK70:
Yaa ben de girmiyeli 3 sayfa dolmus burda nasil heyecanla okudum, hala da cikmamis, hadi hayirlisi gec olsun guzel haber olsun insallah.

yuh ya çatladım yya 5 saattir çıkmadı şaka gibi nazar değdirdim 3 saatte alırdım hep sonucumu ama onlar negatif olurdu bu niye çıkmıyo be :D

Ay kizlar kuzeniminde 5 senedir cocugu olmuyo 5 sene once 1.bucuk aylikken kurtaj oldu sürekli tedavi görüyor artik sıkıldım biraz dinlenicem dedi 2 aydir doktora gitmiyor dün konustum carsamba adet olucakmis ama adetine bir hafta kala yani gectigimiz carsamba 2 damla kan gelmis ağlamış yine hastalandim hemen uyumuş ağrım olur diye sonra sabah bakmis bisi yok sadece kahverengi akinti gelmis azbisi 5 gündür ondan baska bisi gelmemis artik kendimi unuttum onu düşünüyorum carsamba olmazsa eger bana gelicek kan vericez ins tutmustur bukez

yuh ya çatladım yya 5 saattir çıkmadı şaka gibi nazar değdirdim 3 saatte alırdım hep sonucumu ama onlar negatif olurdu bu niye çıkmıyo be :KK70:
sağlık ocağı uzak mı?ben olsam şimdiye kadar gitmiştim valla bazen sisteme geç okutuyorlar çıkmazsa napcan :(

Ay kizlar kuzeniminde 5 senedir cocugu olmuyo 5 sene once 1.bucuk aylikken kurtaj oldu sürekli tedavi görüyor artik sıkıldım biraz dinlenicem dedi 2 aydir doktora gitmiyor dün konustum carsamba adet olucakmis ama adetine bir hafta kala yani gectigimiz carsamba 2 damla kan gelmis ağlamış yine hastalandim hemen uyumuş ağrım olur diye sonra sabah bakmis bisi yok sadece kahverengi akinti gelmis azbisi 5 gündür ondan baska bisi gelmemis artik kendimi unuttum onu düşünüyorum carsamba olmazsa eger bana gelicek kan vericez ins tutmustur bukez
Ayy rabbim sevindirsin inşallah... isteyenin kucağını boş bırakmasın amiiinn

Back