Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benimde bir sorum olacak bugun ovulasyon testi yaptim 18.gun cift cizgi cikti benim adetlerim duzensiz klomen kullandim 15.gun doktor 12mm 15mm buyumus 3gun sonra iliski dedi bende bugun test yaptim yorumlarmisiniz acaba
aynı koyuluktaysa çatlamak üzere canım değerlendir silikleşene kadar

Laboquick idrar testi negatif çıktı kızlar :D 3 silik test bi negatife karsı :)))

giderken ç.makinanın üstüne koymuştum testi şimdi geldim böyle olmuş :)

Eklentiler

• CYMERA_20181008_192218.jpg
    CYMERA_20181008_192218.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 68
giderken ç.makinanın üstüne koymuştum testi şimdi geldim böyle olmuş :)
Kuzum erken yapilan testler cok gec cikiyor, ve hamilelik varsa cikiyor, yoksa 5 saat gecse de cikmaz!!! Kani da yarin ogreniriz her halde?

Yaaaa nniye böyle kalite düşüyo ki elimde gayet net çıkmış :O kan testine çok gıcık oldum ya eşime dedm acile gidelim yok diyo geçen gittik 3 kere erkenden kollarını delik deşik ettiler sonra da zaten başımıza neler geldi sessiz sedasız bekle diyo :(

Yaaaa nniye böyle kalite düşüyo ki elimde gayet net çıkmış :O kan testine çok gıcık oldum ya eşime dedm acile gidelim yok diyo geçen gittik 3 kere erkenden kollarını delik deşik ettiler sonra da zaten başımıza neler geldi sessiz sedasız bekle diyo :KK43:
Sabah ola hayir ola, az sabr et canim, testte cikmis zaten. Bence hamilesin sen.

Sabah ola hayir ola, az sabr et canim, testte cikmis zaten. Bence hamilesin sen.
gitmicem bir de hastanede negatif çıkarsa eşimle o yol nasıl biter hiç bilemiyorum yani. Testler bozuk değilse hamileyim kuzum ama ne bilim tutturdum bozuk diye 3üde silik çıktı

gitmicem bir de hastanede negatif çıkarsa eşimle o yol nasıl biter hiç bilemiyorum yani. Testler bozuk değilse hamileyim kuzum ama ne bilim tutturdum bozuk diye 3üde silik çıktı
Gitme canim, ama bu gun verdiyin yarina cikmaz mi ki? 3 u de bozuk olmaz ki:KK12:

Hayirlisi bakalim yaa.. ama burdan cok hamile haberi alicaz oyle hissediyorum.

Kızlar test sonucum çıkmış resmen yıkıldım ya <<2.0 aynen böyle yazıyo

30unda pik gördüm 31de silikleşti kabaca hesaplasak ilişkiden bu yana 8-9 gün geçmiş olması lazım canım

Back