Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30unda pik gördüm 31de silikleşti kabaca hesaplasak ilişkiden bu yana 8-9 gün geçmiş olması lazım canım
Bildigim kadariyla dollenmeden 6-10 gun sonrasinda anca kana karismaya basliyor en son idrarda cikiyor yani erken bence strese girmen icin. Zaten ilk 6 gun civari tüplerden rahme yuvarlanmasi suruyor yerlestikten sonra bhcg salgilanmaya baslar

Belki cok cok yeni olusuyordur ya sen yine de regli bekle bu kadar testin silik cikmasi bisey anlatmaya calisiyor bence
bilmiyorum ki kuzum bunların hepsi ne gelde çıldırma ne yani idrara karışıyoda kana mı geçmiyo önceki de silik çıktı kanda 7çıkmıştı çok garip, neyse ne test ne kan hiç bişey yapmicam acayip moralim bozuldu testin hassaslığı 20 benim 2 çıkıyo ve silik. offf offf

bugün su gibi akıntım vardı ve aşırı midem bulantı demekki hepsi psikolojik yada enfeksiyondur

Neyse kızlar ben biraz kafamı dağıtayım kendinize iyi bakın

ya moralim bozuldu.Hala sancıları var adet sancısı gibi kasıklarım sancıyo adetime 10 gün var 1ekimde silik çizgiyi gördüm ovulasyon testinde o gün çatlamıştı hesap yapınca bugün yumurtlamadan 7.gün oluyo bilmiyorum keşke yaptırmasaydım bekleseydim yükselir mi diye kendimi yiyip bitirmesem iyi. gecikmeyi beklicem daha kan vermem kuzum hele idrar testi hiç yapmam tam gıcık aldım

30unda pik gördüm 31de silikleşti kabaca hesaplasak ilişkiden bu yana 8-9 gün geçmiş olması lazım canım

Cnm bende 30 unda pik gördüm ben seni 26 yada 27sinde gördün saniyordum bence sen yanlis hesapliyorsun ayin 1 inde yumurta catladiysa eger sperm ile ozaman karsilasmistir 2 sindede döllenme olmuştur daha üzerinden 6 en fazla 7 gün gecmistir benimde ayni sekilde o yüzden cumartesi test yapicam hemen yıkılma çok çok erken

Evet üstteki mesajda yazdım 7 gün geçmiş bugün işte 2.0 çıktı bilmiyorum hala bel ve kasık ağrım var bu değer beni umutlandırmadı

Benimde sancilarim oluyor cnm 10 dakika sürüyor kayboluyor kendini yipratma 2 de kötü bir sonuc deil bence yükselme ihtimali var

Benimde sancilarim oluyor cnm 10 dakika sürüyor kayboluyor kendini yipratma 2 de kötü bir sonuc deil bence yükselme ihtimali var
bilmiyorum ya yükselir mi pek beni tatmin etmedi ama 10 gün kalmış olması hiç değilse teselli oluyor bekleyip görücez. ateş basmaları terlemem ssık idrara çıkmam kokulardan tiksinmem ssarı akıntım hepsi psikolojik heralde

Canım bence çok erken test yapmışsın , adetinin geçmesini bekle ve tekrarla , kendini de üzüp stres yapma ..

Canım bence çok erken test yapmışsın , adetinin geçmesini bekle ve tekrarla , kendini de üzüp stres yapma ..
öyle yapıcam canım boşa kendi canımı sıktım. vardır bi hayır herşeyde beklicez görücez

Canım şimdi senin adet günün ayın 18 ı ya ondan 14 çıkarsak senin ovulasyonun ayın 4 ü yani ... 4 ekimin üstünden daha 4 gün geçti ne kana geçer ne de idrar a şuan test için çok erken wiha02

4 gün geçmedi 7 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…