Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Bende sigara kullanıyorum aşkım ama nece insan var sigara alkolü ağzından hiç eksik olmayan ama gebe kalan ya
Vallahi ben de kullanıyorum yıllardır yani gebeliğe engel değil biliyorum öyle olsa çocuğum olmazdı ama acaba onda olmadı bunda olmayacak diye bir şey yoktur belki buna engeldir diyorum çünkü çok fazla içmeye başladım 2 yaşina girdiğinden beri oğlum

Ay önce şunu söyleyeceğim Konya'da mı oturuyorsun ben de konya'dayım Akdeniz anemisi kuzenimde de var ama bu kadar atak geçirmiyor demek ki değişiklik gösteriyormuş onu anladım yani anlattıklarına şaşırdığım tüylerim diken diken oldu yani tesadüf mü desem bir şeyler hevesiyle mi olmuş desem ama senin adına çok sevindim gerçekten yani Ne desem bilemedim şaşırdım kaldım öylece

Vallahi Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye boşuna dememişler gönlünden ne geçiyorsa İnşallah odur yani çatlama iğnesiyle de ikiz olma şansı çok yüks

Yok canım İstanbul da oturuyorum. Konyaya gidicektim hersey hazırdı randevu hazırdı. 17 ocaktı. 6 gün tedavi görüp gerş gelicektiö. 6 ayda bir gidip 6 gün kalıp gelicektm 3 4 yıl kadar. 3 gun kala eşime dedım işte oda korunmcaz sanmış:) ben öyle diyince kendimi doktorda buldum kadın muayene de:) hani şöyle dusunuyorum ben Konya'ya gitseydşm hamıle kalmıcaktım 4 yıl boyunca. Ama Rabbim işte vericek ya vesila kıldı

Bu arada çok geçmiş olsun inşallah hamileliğinden sonra tedaviye başlarsın ve bir an önce iyileşirsin

Ya tabii ki de öyle senin adına gerçekten çok sevindim demek ki senin doktor bulman bunu eşinle paylaşma buna vesile kılmış ya bazen hayatımız o kadar kötü şeyler gidiyor ki ufacık bir mucize hayatımızı değiştiriyor bazen tutunacak hiçbir dalımız yokken Rabbim bize bu mutluluğu veriyor ya çocuk gerçekten istediğimiz için verilmiyor gerçekten ona ihtiyacımız olduğu zaman bize veriliyor

Sağol canım amin inş. Eşimim sözü var bebek biraz büyüsün gidicem. Cok zor durum cunku. Rabbim düşmanma vermesşn

i
Akdeniz anemisi kuzenim seninki Akdeniz ateşi ikisi farklı hastalıklar galiba ya senin sağlığın her şeyden önemli sen sağlıklı olursan çocuklarında iyi olurlar sonuçta geride iki tane evladın var onları da düşünmen lazım ama sakın ihmal etme doğumdan sonra hemen başla. Tedavine

Kesinlikle. Bide bu atak adetim gecıksin oda gelmiyor. Sımdi eğer gerçekten hamileysem 9 ay boyunca dinlenicem

Aynen canım farklı seyker anemi kansızlık oluyor illaki oda zordur ama bazen diyorum keske anemisi olsaydı. Atesı cok zor

Aynen canım farklı seyker anemi kansızlık oluyor illaki oda zordur ama bazen diyorum keske anemisi olsaydı. Atesı cok zor
Bizim ailede kuzenimde de var erkek olan kuzenimde ateşi ayriyeten de diyaliz hastasıydı 2 hafta önce kaybettik hem Akdeniz ateşi hem diyaliz hastalığı çok zor bir süreçten geçti az buçuk biliyorum gerçekten Rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah galibiyete tedavisi bir doktoru varsa da asla ihmal etme

Yaaa çok üzüldüm zaten bu hastalık böbreği yiyor Allahım sabırlar versin sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…