- 23 Ağustos 2022
- 314
- 40
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Vallahi ben de kullanıyorum yıllardır yani gebeliğe engel değil biliyorum öyle olsa çocuğum olmazdı ama acaba onda olmadı bunda olmayacak diye bir şey yoktur belki buna engeldir diyorum çünkü çok fazla içmeye başladım 2 yaşina girdiğinden beri oğlumBende sigara kullanıyorum aşkım ama nece insan var sigara alkolü ağzından hiç eksik olmayan ama gebe kalan ya
Ay önce şunu söyleyeceğim Konya'da mı oturuyorsun ben de konya'dayımBen normalde fmf hastasıyım. Yani Ailevi Akdeniz ateşi.... Kendimi bildim bileli ataklar geçiririm. İşte şiddetli karın ağrısı yuksek ateş kusma ishal. Kemık ağrısı gibi gibi bir sürü yan etkıleri var bu hastalığın. Her ay adetimde atak tutar beni. 5 gün 10 gün ölü gıbı yatarım. Hiçbir careside yok. Sadece yatıp acı çekmek... Bilenler bilir. Neyse. Bu yakınlarda Konya'da bir doktor buldum bu gectimiz ay randevu alıp gidiyodum bu hastalığı kökten tedavi ediyor.. Hersey tamam dı. 3 gün kala. Eşime dedim ki bak gidiyorum tedavi olucam tedavi de 3 4 yıl sürüyor. Bebeğimiz olmuyor ama gene de korunmammaız lazım dedim 3 4 yılda uzun süre Yasımızda ben 30 eşim 34. Eşimde tepki verdi. Ben böyle bilmıyodum ne demek koruncaz diye. O zmzn gitmeyelim erteleyeliö dedi. Bende dedim ki o zaman evde bekleyıp vakit kaybetmeye gerek yok. Doktora gidelim tedavi baslayım dedim eşim normalde karşıydı buna. Hemen kabul etti. Hersey öyle sırasıyla geldi ki. Adet oldum 3 gün doktora gittim hani bunu bile beklemedim:) dedim Allahım sen beni yolumdan ettin. Bunda var bir hikmey dedim
Vallahi Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye boşuna dememişler gönlünden ne geçiyorsa İnşallah odur yani çatlama iğnesiyle de ikiz olma şansı çok yüks
Yok canım İstanbul da oturuyorum. Konyaya gidicektim hersey hazırdı randevu hazırdı. 17 ocaktı. 6 gün tedavi görüp gerş gelicektiö. 6 ayda bir gidip 6 gün kalıp gelicektm 3 4 yıl kadar. 3 gun kala eşime dedım işte oda korunmcaz sanmış:) ben öyle diyince kendimi doktorda buldum kadın muayene de:) hani şöyle dusunuyorum ben Konya'ya gitseydşm hamıle kalmıcaktım 4 yıl boyunca. Ama Rabbim işte vericek ya vesila kıldıAy önce şunu söyleyeceğim Konya'da mı oturuyorsun ben de konya'dayımAkdeniz anemisi kuzenimde de var ama bu kadar atak geçirmiyor demek ki değişiklik gösteriyormuş onu anladım yani anlattıklarına şaşırdığım tüylerim diken diken oldu yani tesadüf mü desem bir şeyler hevesiyle mi olmuş desem ama senin adına çok sevindim gerçekten yani Ne desem bilemedim şaşırdım kaldım öylece
Bu arada çok geçmiş olsun inşallah hamileliğinden sonra tedaviye başlarsın ve bir an önce iyileşirsinBen normalde fmf hastasıyım. Yani Ailevi Akdeniz ateşi.... Kendimi bildim bileli ataklar geçiririm. İşte şiddetli karın ağrısı yuksek ateş kusma ishal. Kemık ağrısı gibi gibi bir sürü yan etkıleri var bu hastalığın. Her ay adetimde atak tutar beni. 5 gün 10 gün ölü gıbı yatarım. Hiçbir careside yok. Sadece yatıp acı çekmek... Bilenler bilir. Neyse. Bu yakınlarda Konya'da bir doktor buldum bu gectimiz ay randevu alıp gidiyodum bu hastalığı kökten tedavi ediyor.. Hersey tamam dı. 3 gün kala. Eşime dedim ki bak gidiyorum tedavi olucam tedavi de 3 4 yıl sürüyor. Bebeğimiz olmuyor ama gene de korunmammaız lazım dedim 3 4 yılda uzun süre Yasımızda ben 30 eşim 34. Eşimde tepki verdi. Ben böyle bilmıyodum ne demek koruncaz diye. O zmzn gitmeyelim erteleyeliö dedi. Bende dedim ki o zaman evde bekleyıp vakit kaybetmeye gerek yok. Doktora gidelim tedavi baslayım dedim eşim normalde karşıydı buna. Hemen kabul etti. Hersey öyle sırasıyla geldi ki. Adet oldum 3 gün doktora gittim hani bunu bile beklemedim:) dedim Allahım sen beni yolumdan ettin. Bunda var bir hikmey dedim
iBu arada çok geçmiş olsun inşallah hamileliğinden sonra tedaviye başlarsın ve bir an önce iyileşirsin
Ya tabii ki de öyle senin adına gerçekten çok sevindim demek ki senin doktor bulman bunu eşinle paylaşma buna vesile kılmış ya bazen hayatımız o kadar kötü şeyler gidiyor ki ufacık bir mucize hayatımızı değiştiriyor bazen tutunacak hiçbir dalımız yokken Rabbim bize bu mutluluğu veriyor ya çocuk gerçekten istediğimiz için verilmiyor gerçekten ona ihtiyacımız olduğu zaman bize veriliyorYok canım İstanbul da oturuyorum. Konyaya gidicektim hersey hazırdı randevu hazırdı. 17 ocaktı. 6 gün tedavi görüp gerş gelicektiö. 6 ayda bir gidip 6 gün kalıp gelicektm 3 4 yıl kadar. 3 gun kala eşime dedım işte oda korunmcaz sanmış:) ben öyle diyince kendimi doktorda buldum kadın muayene de:) hani şöyle dusunuyorum ben Konya'ya gitseydşm hamıle kalmıcaktım 4 yıl boyunca. Ama Rabbim işte vericek ya vesila kıldı
Akdeniz anemisi kuzenim seninki Akdeniz ateşi ikisi farklı hastalıklar galiba ya senin sağlığın her şeyden önemli sen sağlıklı olursan çocuklarında iyi olurlar sonuçta geride iki tane evladın var onları da düşünmen lazım ama sakın ihmal etme doğumdan sonra hemen başla. TedavineSağol canım amin inş. Eşimim sözü var bebek biraz büyüsün gidicem. Cok zor durum cunku. Rabbim düşmanma vermesşn
i
Kesinlikle. Bide bu atak adetim gecıksin oda gelmiyor. Sımdi eğer gerçekten hamileysem 9 ay boyunca dinlenicemYa tabii ki de öyle senin adına gerçekten çok sevindim demek ki senin doktor bulman bunu eşinle paylaşma buna vesile kılmış ya bazen hayatımız o kadar kötü şeyler gidiyor ki ufacık bir mucize hayatımızı değiştiriyor bazen tutunacak hiçbir dalımız yokken Rabbim bize bu mutluluğu veriyor ya çocuk gerçekten istediğimiz için verilmiyor gerçekten ona ihtiyacımız olduğu zaman bize veriliyor
Aynen canım farklı seyker anemi kansızlık oluyor illaki oda zordur ama bazen diyorum keske anemisi olsaydı. Atesı cok zorAkdeniz anemisi kuzenim seninki Akdeniz ateşi ikisi farklı hastalıklar galiba ya senin sağlığın her şeyden önemli sen sağlıklı olursan çocuklarında iyi olurlar sonuçta geride iki tane evladın var onları da düşünmen lazım ama sakın ihmal etme doğumdan sonra hemen başla. Tedavine
Bizim ailede kuzenimde de var erkek olan kuzenimde ateşi ayriyeten de diyaliz hastasıydı 2 hafta önce kaybettik hem Akdeniz ateşi hem diyaliz hastalığı çok zor bir süreçten geçti az buçuk biliyorum gerçekten Rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah galibiyete tedavisi bir doktoru varsa da asla ihmal etmeAynen canım farklı seyker anemi kansızlık oluyor illaki oda zordur ama bazen diyorum keske anemisi olsaydı. Atesı cok zor
Yaaa çok üzüldümBizim ailede kuzenimde de var erkek olan kuzenimde ateşi ayriyeten de diyaliz hastasıydı 2 hafta önce kaybettik hem Akdeniz ateşi hem diyaliz hastalığı çok zor bir süreçten geçti az buçuk biliyorum gerçekten Rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah galibiyete tedavisi bir doktoru varsa da asla ihmal etme
Amin inşallah Rabbim tüm sevdiklerini kaybedenlere sabır versin Çok teşekkür ederimYaaa çok üzüldümzaten bu hastalık böbreği yiyor Allahım sabırlar versin sizede
Naptınn aşkımm test yaptınn mıııı kan verdin miiAynen canım farklı seyker anemi kansızlık oluyor illaki oda zordur ama bazen diyorum keske anemisi olsaydı. Atesı cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?