Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Ay inşallahhh aşkım ya bu ay da böyle deneyelim bakalım. Bu ayda olmazsa eğer elimde son kullanmalık letu ilacım kaldı 3. yüde denicem sanırım bidaha denemeyip bende aşılama sürecine giricem artık
Vallahi ben sıfırdan alacağım ya femara kullanıyorum ben de

Ayyyy çokkkk sevindimm çokkkk yaaaa inşalllaahh sabahhh tamm güzell haberlerr ver bize inşallahhh bebek seninledirrr
Kız sabah atmasın ben geç kalkıyorum hadi atsin şimdi meraktan öleceğim ayy kendimin gibi sevindim ben dedim ama ya hissediyorum bak dedim güzel haberler vereceğiz dedim

Demek ki var aşkım kendin de illaki daha önceden yapmışsındır 14 günde pek silik çıkmıyor
Ay benimde bugün artık salı oldu 14. günüm oluyor, yapıp yapmamak arasında çok kararsız kaldım negatif görüp sonra tekrar pozitife dönecek mi acaba vs vs düşünmek çok etkiliyor beni

Ay benimde bugün artık salı oldu 14. günüm oluyor, yapıp yapmamak arasında çok kararsız kaldım negatif görüp sonra tekrar pozitife dönecek mi acaba vs vs düşünmek çok etkiliyor beni
Varsa çıkar kuzum ya ben buna inanıyorum iki seferdir hep 14 günde test yaptım negatif geldi acaba mı dedim ama yine doğru çıkmış yani yine hasta oldum

Varsa çıkar kuzum ya ben buna inanıyorum iki seferdir hep 14 günde test yaptım negatif geldi acaba mı dedim ama yine doğru çıkmış yani yine hasta oldum
Tam böyle 15-16. gün yapim ki aklımda hiç soru işareti kalmasın diye bekliyorum aşkım valla dönmeyeceğini bende biliyorum aslında ama yine de iç güdüyle acaba mı diyorum o yüzden kendimi hazırladım tek seferde yapıp kurtulucam

O zaman 16. Gün yap sen dayanamayacaksın 15 gün yapacaksın hissediyorum bizim kız nere kayboldu verdi haberi bıraktı gitti bizi

Demek ki var aşkım kendin de illaki daha önceden yapmışsındır 14 günde pek silik çıkmıyor
Yani 11 gün yaptım tertemiz tek çizgiydi. Bu geceki bildiğin ağır ağır silik çizgi oldu. Uzun zmzn sonra. Cok heycanlıyım ama korkuyorum umarım test hatalı falan değildir. 2 kat yıkıkırım yoksa

Ama size yarın hızlı testi atarım. Umarım ondada cıkar. Net çıkmasa bile silik çıksın razıyım. Cunku bu geceki testi doğrulamış olcak. Kızlar cok mutluyum suan nolur dua edin bozulmasın umarım hepimiz kazanırız.

Yani 11 gün yaptım tertemiz tek çizgiydi. Bu geceki bildiğin ağır ağır silik çizgi oldu. Uzun zmzn sonra. Cok heycanlıyım ama korkuyorum umarım test hatalı falan değildir. 2 kat yıkıkırım yoksa
Aşkım şu an sonuç penceresinde tek çizgi mi var 2 çizgi belirgin ama rengi mi soluk rengi mi soluk

Yani şoktayım hala napıcam bilmiyorum.:) yarın gidip kan verim. Bide kanda göreyim. O kadar erken ki kan bile dusuk çıkar

Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkında inşallah doğru sonuçta Rabbim gönlüne göre versin mübarek günde dualarını asla geri çevirmesin inşallah bebeğin de seninle birliktedir İnşallah bu sevincin bozulmaz yarıda kalmaz mübarek günlerde elini aç ve dua et ama çok sevindim senin adına yani bu silik çizgi bile bir belirti bir mucize bir umut

Çift çizgi var. Silik olarak. Yarın ikisinide cekıp atarım. Sbaaha kadar hormon bir yık daha yukselir dimi
Vallahi iyi duruyorsun kız sen ben var ya gebelik testi yaptım söyledim ki eşim hastanedeydi dedim gelsin dedim sürpriz yapacağım kutu yapacağım falan dedim böyle sevincinden tabii hopluyorum zıplıyorum sözde kocama söylemeyecektim verecektim kutu alacaktım bir şeyler alıp kutuya bak sürpriz yapacaktım adam kapıdan girer girmez saniyesine ben hamileyim diye çığlık attım vallahi sen iyi duruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…