- 1 Mart 2025
- 28
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Aminİnsallah canim bu yolda kim varsa kimsenin kucagi bos kalmasin
Tamam canim cok tesekkurler oyle yapayimŞöyle söyleyeyim iğnenin etkisi 12.günde geçiyor sen o zaman testini boşa harcama istersen 13 gün yap yani ben geçen ay 13 gün yaptığımda bile negatifti
Göğüs hassasiyetin varsa inşallah tutmuştur güzel haberleri senden alırız aşılama nasıl bir şey benim de doktorum 6 hakkımız var çatlatma iğnesi dedi ben iki tanesini vuruldum bu ayda eğer gebe kalmazsam 3 iğnemi vurulacağım geriye 3 hakkım kalacak doktor 6 hakkım hepsinde olmazsa aşılamaya gönderirim dedi bilmiyorum postlarım okudunuz mu benim bir tane normal yolla gebe kaldım 3 yaşında bir tane oğlum var bu olursa ikinci olacakBenimde 6-7 gunler kasik agrim cok oldu sirt bel agrimda ayni. Ama bugun cok rahatim göğüs hassasiyetim devam ediyo cok dolgun ve aciyo. Onjn disinda bi belirtim yok ama ben cok umutsuzum ya tutmadi gibi geliyor asilama oldum ben canim. Bizimde 1,5 yil dogal yolla olmadi hicbi sorunumuz da yok ilk defa asilama denedik bakalim
Ne demek kuzum teşekkür ederim rabbim umutlarını boşa çıkarmasın Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsinTamam canim cok tesekkurler oyle yapayim
Doktor banada dedi 6 kere deneniyor bu tedavi diye. Daah sonra aşılama. Ama o kadar o tempoya girermiyim bilmiyorum. İpneden busey yok. Yumurta takibi zor. Git gel çatı masasına cık. Bide benim hapa rağmen hemen büyümedi. Zar zor 1 tane 19mm. Oda oldu oldu olmadı kader. Secenek de yokdu yani. O olmazsa otekı yumurta tutar diye.Göğüs hassasiyetin varsa inşallah tutmuştur güzel haberleri senden alırız aşılama nasıl bir şey benim de doktorum 6 hakkımız var çatlatma iğnesi dedi ben iki tanesini vuruldum bu ayda eğer gebe kalmazsam 3 iğnemi vurulacağım geriye 3 hakkım kalacak doktor 6 hakkım hepsinde olmazsa aşılamaya gönderirim dedi bilmiyorum postlarım okudunuz mu benim bir tane normal yolla gebe kaldım 3 yaşında bir tane oğlum var bu olursa ikinci olacak
Canim benim asilama soyle bisey; adetin ikinci gunu gidiyosun kac yumurtan var bakiyor alttan doktor daha sonra sana ilac yaziyor bana gonal-f igne yazdi 900 luk mu 950 lik mi oyle biseh hergun onu gobekten kendime vurdum 2 gunde 1 buyumus mu diye yine alttan muayeneyle bakiyo yumurta buyumusse buyutme ignesini vurmayi biraktirip catlatma ignesi veriyo onu vuruyosun 2 gun sonra da seni asilamaya cagiriyo esin orda 1 saat once sperm veriyor spremi yikayip iclerinden en saglikli olani sana aktariyorlar 1 saat sonra. Sonra ilaclarini yaziyo eve geliyosun bu kadar. Boyle anlatinca cok yorucu gibi bende cok korkmustum ama o kadar rahat bi islem ki her ay deneyip yumurtlama kovalamak sonra adet gununun gelecegini saymak ve o stresi yasamaktan cok daha iyi. Allah bagislasin canim masallah insallah ikinci de en kisa zaman da olur birbirimize dua edelim en cok ihtiyacimiz olan seyGöğüs hassasiyetin varsa inşallah tutmuştur güzel haberleri senden alırız aşılama nasıl bir şey benim de doktorum 6 hakkımız var çatlatma iğnesi dedi ben iki tanesini vuruldum bu ayda eğer gebe kalmazsam 3 iğnemi vurulacağım geriye 3 hakkım kalacak doktor 6 hakkım hepsinde olmazsa aşılamaya gönderirim dedi bilmiyorum postlarım okudunuz mu benim bir tane normal yolla gebe kaldım 3 yaşında bir tane oğlum var bu olursa ikinci olacak
Ayy benimde aynı ya tembel çalışıyormuş yumurtalarım pocos oğlumda iken de vardı ama hiç zor gebe kalmadım hemen oldu bunda galiba tembel yumurtalarım ondan kaynaklı zorluyor hap kullanıyorum 2 seferdir tek yumurta Ocak da 18 mm Şubat da 20 mm di wallw bende direk aşılama istiyorum Mart ayında da denicem olmassa aşılama istiulrim dediğin gibi git gel ilaç derken yıpratıcı bir süreçDoktor banada dedi 6 kere deneniyor bu tedavi diye. Daah sonra aşılama. Ama o kadar o tempoya girermiyim bilmiyorum. İpneden busey yok. Yumurta takibi zor. Git gel çatı masasına cık. Bide benim hapa rağmen hemen büyümedi. Zar zor 1 tane 19mm. Oda oldu oldu olmadı kader. Secenek de yokdu yani. O olmazsa otekı yumurta tutar diye.
Yaaa ee kolaymış ben korkuyordum yorucu bir süreçtir diye amin Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimizeCanim benim asilama soyle bisey; adetin ikinci gunu gidiyosun kac yumurtan var bakiyor alttan doktor daha sonra sana ilac yaziyor bana gonal-f igne yazdi 900 luk mu 950 lik mi oyle biseh hergun onu gobekten kendime vurdum 2 gunde 1 buyumus mu diye yine alttan muayeneyle bakiyo yumurta buyumusse buyutme ignesini vurmayi biraktirip catlatma ignesi veriyo onu vuruyosun 2 gun sonra da seni asilamaya cagiriyo esin orda 1 saat once sperm veriyor spremi yikayip iclerinden en saglikli olani sana aktariyorlar 1 saat sonra. Sonra ilaclarini yaziyo eve geliyosun bu kadar. Boyle anlatinca cok yorucu gibi bende cok korkmustum ama o kadar rahat bi islem ki her ay deneyip yumurtlama kovalamak sonra adet gununun gelecegini saymak ve o stresi yasamaktan cok daha iyi. Allah bagislasin canim masallah insallah ikinci de en kisa zaman da olur birbirimize dua edelim en cok ihtiyacimiz olan sey
Bende ayni sekilde korkuyodum inan ki hicbi zorlugu yok yaaYaaa ee kolaymış ben korkuyordum yorucu bir süreçtir diye amin Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize
Bende ne zaman bu pcos gelişti bilmiyorum cunku yoktu. 2 tane cocugum var ıkısuden kolay oldu. 2 doğumdan sonra benim âdetler biraz oynamaya basladı. Kendimi fark ettim hemen. Gunu gunune olan ben uzamaya baslamıştı erken olmaya baslamıştı. 10 ay önce gittim yumurta tembelliği var dedi. Ama ne ara oldum bilmiyorum.Ayy benimde aynı ya tembel çalışıyormuş yumurtalarım pocos oğlumda iken de vardı ama hiç zor gebe kalmadım hemen oldu bunda galiba tembel yumurtalarım ondan kaynaklı zorluyor hap kullanıyorum 2 seferdir tek yumurta Ocak da 18 mm Şubat da 20 mm di wallw bende direk aşılama istiyorum Mart ayında da denicem olmassa aşılama istiulrim dediğin gibi git gel ilaç derken yıpratıcı bir süreç
Aşkım walla benim çocukluğumdan beri var bence senin sonradan değil de önceden vardı yeni fark etmiş olabilirlwr mi yada hormanlarindan kaynaklıBende ne zaman bu pcos gelişti bilmiyorum cunku yoktu. 2 tane cocugum var ıkısuden kolay oldu. 2 doğumdan sonra benim âdetler biraz oynamaya basladı. Kendimi fark ettim hemen. Gunu gunune olan ben uzamaya baslamıştı erken olmaya baslamıştı. 10 ay önce gittim yumurta tembelliği var dedi. Ama ne ara oldum bilmiyorum.
Önceden yoktu adetlerim de duzenliydi. Ne zaman bozuldu anladım bıseylerin ters gittiğini. Korunmayı bırakmıştım. Cocuk olsun diye. Baktım cocuk da olmuyor dedim bende bısey var kesin. Cunku 2 cocugumda ilk ayda hemen oldu planlı gebelik diye. Doktora da hemen gitmedim. Ama korunmadımda. 2 senedir olmuyor. Doktora da 10 ay önce gittim işte. Öyle tanıyı koydu. Bu vakte kadar gene normal yolla denedim. Ve enteresan bir sekilde adetlerim düzeldi. Hormon testleri yaptım. Sadece bir değer 8 olarak cıktı. Diğerleri normal.di.Aşkım walla benim çocukluğumdan beri var bence senin sonradan değil de önceden vardı yeni fark etmiş olabilirlwr mi yada hormanlarindan kaynaklı
Alla Allah benimde önceden düzenliydi doğumdan sonra düzensizleşmişti şimdi bu femara glfor sayesinde düzeldi şükürler olsun ki senin doğumlardan sonra hormonlar değişti ondan oldu o zmnÖnceden yoktu adetlerim de duzenliydi. Ne zaman bozuldu anladım bıseylerin ters gittiğini. Korunmayı bırakmıştım. Cocuk olsun diye. Baktım cocuk da olmuyor dedim bende bısey var kesin. Cunku 2 cocugumda ilk ayda hemen oldu planlı gebelik diye. Doktora da hemen gitmedim. Ama korunmadımda. 2 senedir olmuyor. Doktora da 10 ay önce gittim işte. Öyle tanıyı koydu. Bu vakte kadar gene normal yolla denedim. Ve enteresan bir sekilde adetlerim düzeldi. Hormon testleri yaptım. Sadece bir değer 8 olarak cıktı. Diğerleri normal.di.
Dmedkki ama genede cok ucuk rakamlar yok. Bitane değer 8 cıkmış. Oda engelliyor yeterinceAlla Allah benimde önceden düzenliydi doğumdan sonra düzensizleşmişti şimdi bu femara glfor sayesinde düzeldi şükürler olsun ki senin doğumlardan sonra hormonlar değişti ondan oldu o zmn
Aaa evt daha da kırmızıKizlar benim testim iyice siliklesti bugun yeniden kizarmaya basladi acaba kendi hcg m mi yukseliyor? Bugun ignenin 11. Gunu igneyle birlikte 12 asilama gunu haric 9. Asilamayla 10.gunEki Görüntüle 3552413
Takip etmeye devam cuma kan vercem zaten canim insallah pozitiftir yaAaa evt daha da kırmızı
Doktor dedi mi yani aşılamadan sonra şu kadar gün sonra yaparsan doğru sonuç alırsın diyeTakip etmeye devam cuma kan vercem zaten canim insallah pozitiftir ya
Ay vallahi ben de aynı ya hala tık yok adet olacağım diye bekliyorum ama gelen giden yok dünden beri çok sinir var üstünde aşırı derecede 2 gündür ağlıyorum vallahi oruçlarım falan harap olduBende hala tık yok bugun adet günüm. Olmadım hala. Salıyı bekliyorum bugun 12. Günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?