• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

İğneyi sabah saatlerine denk getirmemiz lazım. 9 da vurulursak ertesi gün akşam 9 olur, 11 de vurulursak akşam 11 olur. Doktor direk 36 saat sonra dediği için biz iki denemede de 36 saati bekliyoruz öncesini hiç değerlendirmedik🤔
Vallahi aşkım bana da 12 saati ve 36 saati dedi ben şöyle planlıyorum 12 saatte bir yapayım diye düşündüm 36 saatten önce bi Bir de 36. saat mesela akşam 9.00'da vurulduysak ertesi gün akşam saat 9 .36 saat mi olur

İğneyi sabah saatlerine denk getirmemiz lazım. 9 da vurulursak ertesi gün akşam 9 olur, 11 de vurulursak akşam 11 olur. Doktor direk 36 saat sonra dediği için biz iki denemede de 36 saati bekliyoruz öncesini hiç değerlendirmedik🤔
Sadece 36 saat yapma mesela iğne vurulduktan sonra 12 saati değerlendir çünkü 12 ve 36 saat içinde yumurta çatlıyor doktor bana öyle söyledi o yüzden 12 saati bir değerlendiriyoruz bir de 36 saati

Sadece 36 saat yapma mesela iğne vurulduktan sonra 12 saati değerlendir çünkü 12 ve 36 saat içinde yumurta çatlıyor doktor bana öyle söyledi o yüzden 12 saati bir değerlendiriyoruz bir de 36 saati
Belki de erken çatlıyo biz kaçırıyoruz çok mantıklı aşkım bu ay olmazsa eğer bizde 12-24-36 deneyelim belki böyle daha iyi olur

Bende test yapmamamk ıcın zor duruyorum üzüldüm senin için ya negatif görmek bıktırıcı yorucu. Sonu hüsran 😑 bende aynı sekılde gormekden korkuyorum. Yarın ilk idrarla yapmayı dusunuyorum. Ama bugunden test alamadım. Yarın gün ıcınde alıp yaparım. Adetim geçti dün de bugunde olmadım hala. Eger benim bu ay olmazsa. Elimde kalan 5 adet hapım var klomen. 5 gün onu icicüem. Adetin 3 gunu den itibaren. internette de ovulasyon testi alıcam. Ona göre ilişki duzenlicem. Her yolu denedim bunuda denicem bu ay olmazsam hamile. Yarın 14. Günüm. Bakalım hayırlısı Allahdan. Ama gene unudu kesmicem 14 negatife görüp 16 da pozitife dönenler olmuş. Kırmızıyı görene kadar umut kesmeyelim canlar.

merhaba herkese 5 gün letu kullandım ardından dr uma gittiğimde 16 mm üç adet solda yumurta vardı muayeneden 2 gün sonra iğneyi vuruldum ve günleri değerlendirdim bugün iğne sonrası 12. Günüm 9. Günde iğne etkisi geçmiş mi diye test yaptığımda çoook silik bir pozitif görmüştüm. Bugün yapmayı düşünmüyorum regl tarihim takvime göre 7 iğneye göre 14 günde olacağını var sayarsam çarşamba. Ama kaşık ağrısı vb bende de var göğüs hassasiyetim yok. Pcos değilim hormonlar ve eşim normal yaşımız 25. 6 aydır deniyoruz fakat bu hafta iki kere midem bulandığı için uykumdan uyanıyorum ve kusmamak için direniyorum ilk kez yaşadığım bir şey belirti mi acaba veya yaşayan var mı iğne sebebi ile

Back