• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bilmiyorum ki canım benim baya ümitlerim tükendi 14. Günü test yaptım negatif cıktı ama hala hasta olmadım bugün yaptım yine negatif cıktı

Ama umarım senin pozitiftir sağlıklı hayırlı bir yavrun olur

Bilmiyorum ki canım benim baya ümitlerim tükendi 14. Günü test yaptım negatif cıktı ama hala hasta olmadım bugün yaptım yine negatif cıktı

Ama umarım senin pozitiftir sağlıklı hayırlı bir yavrun olur

Kaç gün oldu sizin benim de 17. Günüm bugün test yaptım negatif

Hayalet çizgi var mi Kızlar

Eklentiler

• A7251160-3D49-4AF5-B29F-EC3929A075F6.jpeg
    A7251160-3D49-4AF5-B29F-EC3929A075F6.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 294
Benim bugun çatlama iğnesinden sonraki 12. Günüm test yaptim cok çok silik çıkti umitleneyim mi sizce :KK31:

Atsana canım testi benim yarın yada pazar adet olmam lazım olmazsam yaparım
Canım hasta anneme baktığım için siteye duzenli giremiyorum mesajini şimdi gördüm 😒 bugün tekrar test yaptim çizgi hic yoktu. Sanırım acele ettim iğne etkisiydi o silik çizgi.

Canım hasta anneme baktığım için siteye duzenli giremiyorum mesajini şimdi gördüm 😒 bugün tekrar test yaptim çizgi hic yoktu. Sanırım acele ettim iğne etkisiydi o silik çizgi.
Allah şifa versin canım hayırlısı olsun hakkında

Merhaba ben 22 haziran çatlatma iğnesi vurdum 24 haziranda çatladı . 30 haziran ve 1 temmuzda idrar testi yaptım negatifti idrarda geç çıktığını bildiğim için hala ümitliyim ama herhangi bir belirtim yok diye de moralim bozuk. Sizce kan testini en erken ne zaman yapabilirim tecrübelerinizi yazar mısınız ..

İgneden sonra ne zaman catladiginizi nasil anliyorsunuz

Yok canım valla belirti aramıyorum sırtım çok kötü tutulmuş ilaç alsam mı almasam mı bilemiyorum dediğim gibi göğüs hassiyeti geçmedi 1 ay olcak nerdeyse

Ya bende bu ay ilk kez catlatma ignesi oldum ve 1 gun sonraki gece iliski onerdi doktor ama iliskiden once asiri bas agrim vardi agri kesici aldim acaba kotu etkiler mi catlamayi vs :(

Herkese mrb bende bugun ovıtrella vuruldum nisanda ve temmuzda yanı gecen ay kimyasal gebelik gecırdım 2016 dogumlu oglum var dogumdan sonra korunmustum ıgneyle 3kez yanı 1 yıl yumurtalıklarım tembelleşmiş klomen ve ıgne kullandım inşallah tutar sorum şukı kimyasal gebelik gecırıp dıger ay hamile kalan varmı

Benim catlatma ignesinden sonraki 16.gunum idrarda negatif cıktı kanda baktırmaya korkuyorum :(

Çatlatma iğnesinden 14 gün geçti. İdrar testim pozitif çıktı. Acaba hala iğnenin etkisimi? Fikir verirmisiniz. Ümitlenmek istemiyorum

Ben bu ay ikinci kez vuruldum iğneyi geçen ay ilk kez vurulduğumda kendi cahilliğimden ve merakımdan dayanamayıp 9. gün idrarda silik çizgi görünce kan testi yaptırdım 12,5 çıktı fakat sonra iğneden dolayı olduğunu anladım boşa anlık heyecan yaşadım. 12. gün ise idrar testinde hala silik çıkıyordu ama kanda 3,5 çıktı HCG. Daha önce burada yazanları görmüştüm idrarda çizgi çıkabiliyor ama kana bakın diye çok doğruymuş. Bugün iğnenin 10. günü idrarda silikte olsa çizgi yok 4 gün daha bekleyip kan vericem :dua:

Kızlar selam. Çok çok erken biliyorum ama çatlatma iğnesinin 5. Günü beta hcg 41,33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ki ama 20’nin üstü çıkınca heyecanlandım. Bugün, 6. Gün idrar testi yaptım, belirgin şekilde ikinci kırmızı çizgi gözüküyor. Hiç bir belirtim yok, sadece regl ağrısı gibi ağrım vardı o da bugün azaldı, ara ara girip yokluyor o kadar. Sizce hamile olma olasılığım var mıdır? İğne betayı ne kadar yükseltiyor?

Kızlar selam. Çok çok erken biliyorum ama çatlatma iğnesinin 5. Günü beta hcg 41,33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ki ama 20’nin üstü çıkınca heyecanlandım. Bugün, 6. Gün idrar testi yaptım, belirgin şekilde ikinci kırmızı çizgi gözüküyor. Hiç bir belirtim yok, sadece regl ağrısı gibi ağrım vardı o da bugün azaldı, ara ara girip yokluyor o kadar. Sizce hamile olma olasılığım var mıdır? İğne betayı ne kadar yükseltiyor?
Sonucun ne oldu canim

Back