Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nagatif çıktı benimdeBenim negatif cıktı bugün 14. Günüm test yaptım evde ama maleseff
Sizin sonucunu ne oldu
Bilmiyorum ki canım benim baya ümitlerim tükendi 14. Günü test yaptım negatif cıktı ama hala hasta olmadım bugün yaptım yine negatif cıktı
Ama umarım senin pozitiftir sağlıklı hayırlı bir yavrun olur
Tekrar test yaptiniz mi. Ben bugun yaptim cok silikçıktıHayalet çizgi var mi Kızlar
Atsana canım testi benim yarın yada pazar adet olmam lazım olmazsam yaparımTekrar test yaptiniz mi. Ben bugun yaptim cok silikçıktı
Canım hasta anneme baktığım için siteye duzenli giremiyorum mesajini şimdi gördümAtsana canım testi benim yarın yada pazar adet olmam lazım olmazsam yaparım
Allah şifa versin canım hayırlısı olsun hakkındaCanım hasta anneme baktığım için siteye duzenli giremiyorum mesajini şimdi gördümbugün tekrar test yaptim çizgi hic yoktu. Sanırım acele ettim iğne etkisiydi o silik çizgi.
Tesekkurler canimAllah şifa versin canım hayırlısı olsun hakkında
Merhaba ben 22 haziran çatlatma iğnesi vurdum 24 haziranda çatladı . 30 haziran ve 1 temmuzda idrar testi yaptım negatifti idrarda geç çıktığını bildiğim için hala ümitliyim ama herhangi bir belirtim yok diye de moralim bozuk. Sizce kan testini en erken ne zaman yapabilirim tecrübelerinizi yazar mısınız ..
Yok canım valla belirti aramıyorum sırtım çok kötü tutulmuş ilaç alsam mı almasam mı bilemiyorum dediğim gibi göğüs hassiyeti geçmedi 1 ay olcak nerdeyse
Sonucun ne oldu canimKızlar selam. Çok çok erken biliyorum ama çatlatma iğnesinin 5. Günü beta hcg 41,33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ki ama 20’nin üstü çıkınca heyecanlandım. Bugün, 6. Gün idrar testi yaptım, belirgin şekilde ikinci kırmızı çizgi gözüküyor. Hiç bir belirtim yok, sadece regl ağrısı gibi ağrım vardı o da bugün azaldı, ara ara girip yokluyor o kadar. Sizce hamile olma olasılığım var mıdır? İğne betayı ne kadar yükseltiyor?
negatif. 3 gün önce adet oldumSonucun ne oldu canim