Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Ayyy çok ümitlenmiştim 18 günde az bir süre değil, canını sıkma sağlık olsun bir daha ki aya inşallahhhh
Ben de aynı bir Nebze ümitlenmiştim ama maalesef artık bu aya bu ay daha dikkatli olacağını bu süreçte iğneden sonra Biraz yatıp dinleneceğim saatleri doğru hesaplayacağım

Ayyy çok ümitlenmiştim 18 günde az bir süre değil, canını sıkma sağlık olsun bir daha ki aya inşallahhhh
İnşallah senin pozitif çıkardı senden güzel haberler alırız senin haberin benim de mutlu eder bana da umut olur olmazsa da üzülme bu ay olur bu ay daha iyi çalışırız dersimize sonuçta Rabbim büyük illaki olacak olmayacak diye bir şey yok

Ben de aynı bir Nebze ümitlenmiştim ama maalesef artık bu aya bu ay daha dikkatli olacağını bu süreçte iğneden sonra Biraz yatıp dinleneceğim saatleri doğru hesaplayacağım
Doktorun dediğiine o kadarr da uyuyoruz neden olmuyor anlamıyorum Güzel Allahım bizi bekletiyor, beklettikçe güzelleşsin inşallah diyelim

İnşalllah aşkım çarşamba günü ilk testimi yapacağım bakalım mutttlaka haber vereceğim, olmazsa da canımızz sağolsunn inşallah bir gün olacak sonuçta

İnşalllah aşkım çarşamba günü ilk testimi yapacağım bakalım mutttlaka haber vereceğim, olmazsa da canımızz sağolsunn inşallah bir gün olacak sonuçta
Olacak olmayacak değil yani şunu söyleyeyim gerçekten söylediğimi bilmiyorum daha önce ben oğlumla 5 ay boyunca kafaya taktım ve olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdim ay hamile kaldım stres çok büyük engel geberiyor bak arkadaşım var hiç çocuğu yok 2 yıldır olmadı ve bir hastalığı da yok kadınsal olarak doktor sadece stresten kaynaklı olduğunu söylüyor

Gerçekten stres olduğuna bende inanıyorum ya ama olmadıkça insan daha çok kafaya takıyor hiçbir sorun yokken neden olmuyor acaba hiç olmayacak diye, birşeylerle uğraşıp kafayı dağıtmak lazım aslında bu ayda olmazsa eğer bende salmaya çalışacağım inşallah

Ya aslında uğraşacak bir şeyler bulmak lazım benim çocuk var çalışamıyorum evde öyle kendini battaniye falan öreyim diye düşündüm bu ay kafa dağıtacak bir şeyler bulayım

Bu ay öğlen 15:30 da iğne oldum, 36 saat sonra gece 3 buçukta kalktık diyeyim sen anla ne kadar uyduğumu ahahah
Kız yine siz yapmışsınız biz birinci iğnede saatlerin yanlış hesaplamışız tutmadı bu iğneleri de aynı şekilde kayınvalidemlere gitmiştik sadece 26 saati değerlendirebildik 12 saatte eşim işteydi 36 saate çoktan kaçırmışız onu da fark etmedik fark etsek bile zordu kayınvalidemgilin hepsi evdeydi o yüzden biliyordum yani bu ay olmayacağını aslında evde olsak saatleri tutturabilirsek belki olurdu da ya Bir de şu da var ne kadar saatleri tutturursan tuttur verecek olan rabbim yani Rabbim ne zaman isterse o zaman olur Bir arkadaş var burada konuşmuştuk o da benim gibi sadece 25 saati değerlendirmişti ve pozitifti

O kadar haklısın kiiii gerçekten bu iş kısmet nasip işi Rabbim ol derse olur bizim de bekleyecek zamanımız var demek ki biz doktorun dediğine uymaya çalışalım takdirii Allaha bırakalım

Ya aslında uğraşacak bir şeyler bulmak lazım benim çocuk var çalışamıyorum evde öyle kendini battaniye falan öreyim diye düşündüm bu ay kafa dağıtacak bir şeyler bulayım
Bende aynı küçük bi ilçede olduğumdan çalışamıyorum evde kendimi yemeğe temizliğe felan veriyorum ama bunlar yetmiyor düşünmemeye biraz sosyalleşmek başka uğraşlar bulmak aslında battaniye örmek çok mantıklı bende bir bakayım ona

Bu ay öğlen 15:30 da iğne oldum, 36 saat sonra gece 3 buçukta kalktık diyeyim sen anla ne kadar uyduğumu ahahah

Ben de aynı vallahi Küçük Bir ilçede olduğumuzdan ya bir de çalışma imkanı da var aslında ama çocuk olunca benim çok zor ben de aynı günlük temizlik yaparak vaktimi geçirmeye çalışıyorum gerçekten temizlik terapi benim için temizlik yaptıkça insan kafasındaki düşüncelerden kurtuluyor neyse şu oruç şey yine bari birazcık kafamız dağılır ben neyi düşünüyorum biliyor musun aslında bilmiyorum hiç aklına geldi mi biz bu ay iğne vurulursak 12 36 saat gündüze denk gelirse oruçlu iken de olmaz ne yapacağız

Ya Arkadaş çevren varsa onlarla otur kalk sohbet muhabbet temizlik de yapıyorsun zaten çocuk da olmayınca bence evin içinde hani hem erkek hem kıza gidecek şekilde örgü örmeyi bilmiyorsan şey yapabilirsin bu elle örülen pufi ipler var onunla battaniye ile görebilirsin ben de pek bilmiyorum da bu pufy ipten yararlanarak hem kız hem erkeğe gidecek battaniye yelek bir şeyler örecek dedim vakit geçireyim yoksa kafaya takıp duracağız

İğneyi sabah saatlerine denk getirmemiz lazım. 9 da vurulursak ertesi gün akşam 9 olur, 11 de vurulursak akşam 11 olur. Doktor direk 36 saat sonra dediği için biz iki denemede de 36 saati bekliyoruz öncesini hiç değerlendirmedik

Ay aynen ya bizim bu battaniye olayına girmemiz lazım en oyalayacak şey o gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…