- 23 Ağustos 2022
- 242
- 30
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Akıntım var bembeyaz sende de var mıBende hala tık yok bugun adet günüm. Olmadım hala. Salıyı bekliyorum bugun 12. Günüm.
Demedi canim ben kendim yapiyorum o sadece 7 sinde gel kan ver dedi. Ama ben duramıyorumDoktor dedi mi yani aşılamadan sonra şu kadar gün sonra yaparsan doğru sonuç alırsın diye
Bende hiç olmadı bu ay aksi gibiAkıntım var bembeyaz sende de var mı
Ahaahha bende de geçen ay olmamıştıBende hiç olmadı bu ay aksi gibi
Hala hasta olmadım:) iğneden sonra normal dede gecıkme olur mu kiAhaahha bende de geçen ay olmamıştı
Kaçıncı günün bugünHala hasta olmadım:) iğneden sonra normal dede gecıkme olur mu ki
Bugun adet günüm. İğnenin de 12.günüKaçıncı günün bugün
Bu çaresizliği yasayanlar bilir ahh ahhBende hala olmadım 17. Günde olmuştum geçen ay gidip gelip tuvalate gidyorum geldi mi diye
Aşkım senin daha var 4 veya 3 günün var rgla şöyle ilk defa mu vuruldun iğneBugun adet günüm. İğnenin de 12.günü
Walla sinir aglama gelecek adetim diyorum yok normalde her adet oncesi göğüs hassasiyeti yaşardım iğne vurulduğumdan beri oda gitti akıntı var gelen giden yok gelecekse gelse gelmicekse pozitif çıksa üstümde bir yükBu çaresizliği yasayanlar bilir ahh ahh
Gecen ay 2 sinde oldum âdet. İğneyi ilk defa oldum. Ama doktor 4 üne kadar olman lazım dedi hamılleık yoksaAşkım senin daha var 4 veya 3 günün var rgla şöyle ilk defa mu vuruldun iğne
Ben yarın test almamak ıcın zor tutuyorum kendimi. Kan verssm çıkar mı acaba ama oda salı günü cıkıcak sonuç. Sağlık ocagı oldugu ıcınWalla sinir aglama gelecek adetim diyorum yok normalde her adet oncesi göğüs hassasiyeti yaşardım iğne vurulduğumdan beri oda gitti akıntı var gelen giden yok gelecekse gelse gelmicekse pozitif çıksa üstümde bir yük
Ayyy sendemiii:)) umarım hepimiz hamıleyizidr:) buraya hamileyim diye mesajları yağdırırız:)Benimde iğneden sonra çarşamba günü 15. günüm kızlarrr 3 gün sonra test yapacağım çok heyecanlıyımm
Aşkım ilk defa vurulduysan adet tarihin değişiyor 16 14 de adet olursun kist olmadiysaGecen ay 2 sinde oldum âdet. İğneyi ilk defa oldum. Ama doktor 4 üne kadar olman lazım dedi hamılleık yoksa
Oyyyy oyyy cok uzunAşkım ilk defa vurulduysan adet tarihin değişiyor 16 14 de adet olursun kist olmadiysa
Ayy inşallaahh bitanemAyyy sendemiii:)) umarım hepimiz hamıleyizidr:) buraya hamileyim diye mesajları yağdırırız:)
Ben geçen ay ilk iğnemi oldum 19. gün adet oldummAşkım ilk defa vurulduysan adet tarihin değişiyor 16 14 de adet olursun kist olmadiysa
Amin amin inşallahAyyy sendemiii:)) umarım hepimiz hamıleyizidr:) buraya hamileyim diye mesajları yağdırırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?