- 23 Ağustos 2022
- 242
- 30
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Aşkım biliyorum çok uzun çok sabırsızız ama şöyle yapabilirsin eğer durumun elverişli ise 5 tane test al tamam mı 5 testi de her gün birer tane test yap 12 günde de pozitif çıkma ihtimali var çünkü 12 günde sıfırlanıyor her gün birer test yap 15 16 güne kadarOyyyy oyyy cok uzun
Sen bayağı geç olmuşsun gerçi ben de 17 günde aramızda 2 gün varmışBen geçen ay ilk iğnemi oldum 19. gün adet oldumm
Vallahi kızlar bu ay adet olursak trendyol'dan toplu gebelik testi alalım orada daha ucuz hem de 2 ye bir eczaneye gitmek zorunda kalmayız ben öyle düşünüyorum bu ayda dedim eğer adet olursam trendyol'dan gebelik testi alacağım topluOyyyy oyyy cok uzun
Kesinliklee bende öyle yapacağımVallahi kızlar bu ay adet olursak trendyol'dan toplu gebelik testi alalım orada daha ucuz hem de 2 ye bir eczaneye gitmek zorunda kalmayız ben öyle düşünüyorum bu ayda dedim eğer adet olursam trendyol'dan gebelik testi alacağım toplu
Kızlar 18. Günüm bugun igenin gelen yok giden yok 14. Gün yaptım negatifti burda yapsam mı acaba uygulamada 3 gün var diyor 21 . Gün olur o zamandaKesinliklee bende öyle yapacağımtoplu almak çok daha mantıklı
Tabiki walla hem cebimize Kar olur hem kafamız rahat ederKesinliklee bende öyle yapacağımtoplu almak çok daha mantıklı
18. Günnse bebek seninleyse kesin çıkar aşkım bence yapKızlar 18. Günüm bugun igenin gelen yok giden yok 14. Gün yaptım negatifti burda yapsam mı acaba uygulamada 3 gün var diyor 21 . Gün olur o zamanda
Ay eşim gececi ya nöbetçi eczane yakın ama çocuk uyuyor içim içmi yiyor gidip almak istiyorum ama çocuk uyanir mi diye de korkuyorum hem de tekrar negatif görmekten korkuyorum18. Günnse bebek seninleyse kesin çıkar aşkım bence yap
çocuk uyanabilir aşkım yarını bekle yarın yap o zaman, of negatifi görmek gerçekten psikolojimizi bozuyor yaAy eşim gececi ya nöbetçi eczane yakın ama çocuk uyuyor içim içmi yiyor gidip almak istiyorum ama çocuk uyanir mi diye de korkuyorum hem de tekrar negatif görmekten korkuyorum
Awox mu iyi laboquick mi hangisi almalıyızTabiki walla hem cebimize Kar olur hem kafamız rahat eder
Vallahi aldım testi geldim eve şimdi yapacağımVallahi aldım testi geldim eve şimdi yapacağımçocuk uyanabilir aşkım yarını bekle yarın yap o zaman, of negatifi görmek gerçekten psikolojimizi bozuyor ya
Evet ya gerçekten psikolojimi bozuyor gerçi hepimiz aynıyız korkuyoruz ama korkunun ecele faydası yok meraktan da çatlıyoruzçocuk uyanabilir aşkım yarını bekle yarın yap o zaman, of negatifi görmek gerçekten psikolojimizi bozuyor ya
Ay çokkk heycanlandımm hadi hayırlısıyla pozitifff haberlerr verrVallahi aldım testi geldim eve şimdi yapacağımVallahi aldım testi geldim eve şimdi yapacağım
Avox aşkımAwox mu iyi laboquick mi hangisi almalıyız
Birazdan maalesef negatif yazarım kesinAy çokkk heycanlandımm hadi hayırlısıyla pozitifff haberlerr verr
ay yokk pozitif diyeceksinnn inşallahhBirazdan maalesef negatif yazarım kesin
Ay aynen ya ben bu ay takmamaya çalıştım ama 12. Gün ya sonuca da az kaldı iyiice meraklanmaya takmaya başladım tekrarEvet ya gerçekten psikolojimi bozuyor gerçi hepimiz aynıyız korkuyoruz ama korkunun ecele faydası yok meraktan da çatlıyoruz
Ben de aynı ya takılmıyorum takılmıyorum 12 günden sonra takmaya başlıyorum kafayaAy aynen ya ben bu ay takmamaya çalıştım ama 12. Gün ya sonuca da az kaldı iyiice meraklanmaya takmaya başladım tekrar
Yok negatif diyeceğim kesin öyle hissediyorumAy
ay yokk pozitif diyeceksinnn inşallahh
Senin ilk bebiste mi iğneyle oldu aşkımBen de aynı ya takılmıyorum takılmıyorum 12 günden sonra takmaya başlıyorum kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?