Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 12.gunum , ama ben carsamba gunu kan vericem Senin adina cok uzuldum Insallah Bidakine guzel haberler verirsin , bende cok korkuyorum cikan sonucu gormek istemiyorumBugün Ovitrelle'den sonraki 12. günüm idi fakat kan testinde negatif sonuç aldım.
İnşallah ki bir gün pozitif sonucu alır, konu sahibi olarak anketimizi yanıtlarım...
Benle aynisin benimdr 12.gun bugun ama Carsamba dr. Randevum kan vermek icin cikan sonuctan cok korkuyorumBenimde 11.gunum bgun yarin kan versemmi beklesemmi blmiyorumama cok merak ediyorum
Sizin durumunuz o aynne oldu acaba bugün benimde igne vuruldum gunle brlikte 12. Gunum idrar testi silik ciktiMerhaba kızlar bende femera+ovitrella iğnesi kullandım bu ay, bugün 12. Günüm 9. 10 ve 12. Günlerde yaptım çok silik ikinci çizgi gözüküyor iğnenin etkisi bu kadar uzun süren var mı
Benim tutmuştu canım bayağı zaman geçmiş umarım şeninde tutmuşturSizin durumunuz o aynne oldu acaba bugün benimde igne vuruldum gunle brlikte 12. Gunum idrar testi silik cikti
ben de pregnly vuruldum 17. gün adet oldum. ilk sefer 15.gün olmuştum. 2 gün kesin hamileyim diye dolaştım. 17. gün gittim idrar testi aldım 2 adet. silik çıkarsa tekrar yaparım diyordum. eve geldim adet oldum.![]()
Merhaba arkadaşlar.benimde iğneden sonraki 11.günüm ama test yapmak istemiyorum.geçen ay 16.günü regli oldum.o yüzden beklemek istiyorum.
kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık![]()
Olmadı iğneden sonra ki 15. Günde kan testi negatif çıktı kendi dr ma ulaşamadım başka dr 15. Gün diye birşey yok dedi adet tarihindr olmazsan imi üç gün donra yani bir hafta sonra baktır dedi ümitlenmek istemiyorum
Kuzucum bizim amacımız adet olmak değil kötüyğ çağırıp durmaJOYz , bak bu cok ilginc bi yorum
Prengly igne ariyorum bnde nerden buldunuz
benimde 8. gunum test yaptirdinmi hiçCanım harika olmuş anket olayı bizler için özellikle:)) Ovitrelleden sonra 8.günüm bugün allahım inş sonuç alırız hepimiz alanlardan da öğrenecek çok şey var...