• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bugün Ovitrelle'den sonraki 12. günüm idi fakat kan testinde negatif sonuç aldım.
İnşallah ki bir gün pozitif sonucu alır, konu sahibi olarak anketimizi yanıtlarım...
Benimde 12.gunum , ama ben carsamba gunu kan vericem Senin adina cok uzuldum Insallah Bidakine guzel haberler verirsin , bende cok korkuyorum cikan sonucu gormek istemiyorum :(

Merhaba kızlar bende femera+ovitrella iğnesi kullandım bu ay, bugün 12. Günüm 9. 10 ve 12. Günlerde yaptım çok silik ikinci çizgi gözüküyor iğnenin etkisi bu kadar uzun süren var mı
Sizin durumunuz o aynne oldu acaba bugün benimde igne vuruldum gunle brlikte 12. Gunum idrar testi silik cikti

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı?

Kızlar Merhabalar, nasılsınız ? İlk klomen+ovitrelle denememiz, 5 günlük klomenden sonra 3 tane 21-22-21 mm yumurtalarım oluşmuştu, doktorum hemen çatlatma iğnesi verdi. 22 Mayıs sabahı ovitrelle vuruldum, vurulduğum gün de sayılıyorsa bugün 13. Günüm oluyor. Az önce dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonuç 14,61 çıktı. İlaç etkisi midir yoksa pozitif midir düşünmekten uyku uyuyamıyorum

Ben ilk iğneden 19.cu gunde adet olmustum bu ikinci 8gnem bugün igne oldum gün dahili 15.ci gün kan vericem bakalim hayirlisi

16. GÜN KAN TESTİNDE NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN OLDU MU HİÇ KIZLAR ???

Back