- Konu Sahibi DevrimGzde
-
tavsiye etmişsin ama sende bir düzelme oldu mu? birde ne kadar süredir kullanıyorsun?
arkadaşlarr ben bişi duydum,bu ameliyat izleri için kullanılan doktorun verdiği kremler var yaa,işte onlar da çatlak izlerini geçiriyomuş,sonuçta çatlakta bi iz değil mi? benim kardeşimin ameliyat izi için bi kremi vardı.hemen başlıycam kullanmaya,benim psikoljimi çok bozuyoo,benim bacaklarımda da çok var ama asıl kafaya taktığım göğüslerimdeki çatlaklarsenağlama,inanın kimsede görmedim bölesini,:1no2:daha evli değilim,çocuğum yok,ne bu yaaasenağlama...umarım işe yarar ama umutluyum doğrusu...:teselli:
kusura bakmayın kızlar işim vardı yazamadım yeni gördüm
kremin adı Melkfett
arkadaşım biraz da çatlakaların hakkında bilgi verir misin? ne kadardı, kaç senelikti? ona göre kullanalım herkeste aynı faydayı göstermeyebilir. yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruuuum:1no2:çok teşekkürler tavsiyen içina.s.
ya neden çaresi yok bu çatlaklarınbenneyaptımkibenneyaptımki:çok üzgünüm: sanırım son çare stri vectini deniycem:çok üzgünüm ek olumlu yorumlar okumadım ama yinde de deniycem psikolojimi bozuyo bu çatlaklar ya:bbo:
mac arkadaşım sonuç ne oldu yazmışsanda ben göremedim.cvplarsan sevinirima.s.
Koskoca kk.da bende çatlaklarımdan şöyle kurtuldum diyen yok ya, ben formu sürekli takip ediyorum, doğumdan sonra lazım olacak. En umut veren mac'ın yazdıkları.
kızlar kantaron yağının sizce bir etkisi olur mu? yaralarda hiç iz bırakmıyormuş, belki çatlaklarda işe yarar?
Koskoca kk.da bende çatlaklarımdan şöyle kurtuldum diyen yok ya, ben formu sürekli takip ediyorum, doğumdan sonra lazım olacak. En umut veren mac'ın yazdıkları.
mac sen iki kremide kullanmaya devam ediyormusun. yoksa sadece madecassol umu kullanıyorsun. ben acynesl (yanlış yazmış olabilirim)i bırakmak zorunda kaldım cildim soyuldu ve çok felaket derecede kaşıntı yaptı. ve cildimin bazı bölgeleri kıpkırmızı oldu. onun için acynesl i bırakmak zorunda kaldım. acaba sadece madecassola sonuç alabilecekmiyim.
merhaba arkadaşlar..yazılarınızı dikkatl takip ediyordum ama üye değildim..bende katıldım aranıza:)) bende de var aynı sorun evli değilim doğum yapmadım bide ozaman düşünemiyorum:)
mac arkadaşımızın tavsiye ettiği kremlerden bende aldım bugün başlıcam kullanmaya..
acnelyse'i akşam....madecassol'u sabah kullanıyoruz yanılmıyorsam dimi.birde e vitamini kapsülleri denmiş ama onu kullanan yok sanırım...umarım işe yarar azalması bile mutluluk verici olur:)
mac markası neydi aradım sayfalarda göremedim yazarsan sevinirim =)
canım medecassol krem sabah aksam suruluyor ya.bıde aksam acnelyse suruluyor.ıkı kremı arka arkaya kac dakka aryla kullanıcaz.ayrıntı yazabılırmısın acaba
merhaba mac,
bu iki kremide kardeşim kullanıyor.2 ayda olmuştur sanırım.sürdüğü bölgenin rengi değişmiş.kırmızılaşmış biraz.ben görünce korktum,sence devam etmeli kremlere?
cnm sen düzenli kullanıyosun sanırım ben de kullanmaya başladım düzenli olarak 2 hafta falan oldu şimdilik sadece kaşıntı var sen de durumlar nasıl:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?